- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.981
Oyyy Ben bunu yerim ya şimdiden başlamış yaramazliga
Ahahahahahhaha kanayan yaram diyetOoo süpermiş o zaman hiç bırakma kadını
Pazartesi diye diyete başlıyorum ✌✌✌
Vur o popoya
yaaaa yerim ben bu yaramazlıgı
Ya ben devam ediyorum bu hafta hep yürüyüş de yaptım çok az gitti birde regl olmadım daha onunda mı etkisi var bilemedimBeraber başlayalım bence
Tuçe bunun bir üst leveli üzerindeyken evi süpürmek bizzat yaşıyorum
Ay teşekkür ediyorum canım benim . Benim bebek hazır kutu mama hiç yemiyorHipp markasininda var ama bilgin olsun Eki Görüntüle 2678437
Her zaman aynı değil tabi bazen inanılmaz çok uyanıyor bazen 1 kez kararsızım denemem lazım . Odasına yatağını götürürüm birde berjer koyarım kendim için . Yaaa ama ben çok korkuyorum bizden habersiz birşeyler yapar gece diye . Biz uyurken Gece 3 te. ilk sürünmeye başladığı zaman beşiğin ayak ucuna gidip Temizleme pamuklarını bezleri dağıtıyordu sesine uyanıyorduk . Şimdi odasına bıraksam gece uyanır beşikte ayağa kalkar ay bi hayal ediyorum kalbim sıkışıyor
Ben dikkat ettim almadım da vermedim deYa ben devam ediyorum bu hafta hep yürüyüş de yaptım çok az gitti birde regl olmadım daha onunda mı etkisi var bilemedim
Ben dikkat ettim almadım da vermedim de
Kızlar Ogretmnelr de 18 eylule kadar okulda olacak diye bir söylenti var bakalım hayirlisi
Keşke sadece camları yalasa WC ye son dk yetişip klozetin dışına işeyecekVur o popoya ❤❤
cocukla temizlik iskence biraz büyüsün camları yalacak
Tesekkurler hosbuldumŞekerim hoşgeldin birazdan seni ayrıntılı okuyup yorum yazacağım
Gel sarıl bana ben hep üzgünüm birlikte ağlarızŞuan aşırı üzgünüm
Beşik şuan en alt kademe içindeki yatak biraz olayı bozuyor yakında onu atarımAlt kademeye inmiyor mu beşik?
ouuuyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?