Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar halıma ve koltuğuna su döküldü toz almak suyu baya fazla hemde hemen elektrik süpürgesi ile çektirdim ama çok üzüldüm umarım o halı sararmaz

Alt kademeye inmiyor mu beşik?

Şundan almıştım ben. Arada bundan pişirip içine ceviz ve meyve rendeleyip veriyorum. Hem besleyici hem de tok tutuyor.

Eklentiler

• EFDB52D2-DA40-4EB0-81A4-BF143553A845.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 49
Vur o popoya ❤❤
cocukla temizlik iskence biraz büyüsün camları yalacak
Keşke sadece camları yalasa WC ye son dk yetişip klozetin dışına işeyecekBulaşık elleriyle ağızıyla etrafa yapışacak,dolapları boşaltıp içine yerleşecek,yiyecek içecekleri dökecek farkedilince tazı gibi kaçacak macera çok yolda baya uzun daha

Kızlar ben Vileda ile sildiriyorum. Elle değil.mahvolur beli kadının yazık.

Ben yaptığım muhallebinin içine devam sütü katıyorum mutlaka. Besleyici olur demir vs .
İrmik ,pirinç unu ,yulaf ezmesini su ile pisiriyorum. İçerisine yumurta sarısı ve ceviz ekliyorum. En son devam sütü ekleyip veriyorum. Bu sabah kahvaltısı.
Kahvaltıyı bizimle yaparsa peynir vs tattiriyorum çünkü çok yiyemiyor.

Öğlen çorba yapıyorum. Mutlaka ilikli kemik suyu atıyorum içine. Önceden didikledigim tavuk ve et var buzlukta birer porsiyonluk. Atıyorum çorbasına.

Akşam bazen çorba yiyor bazen muhallebi. İkisinden biri.

Ara öğünlerde yoğurt,meyve. Seftaliyi sevdi mesela. Kavanoz maması şeklinde yapayim diyorum kış icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…