Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben olsan eşime anlatmam direk kv ye söylerdim. Erkekler bu konularda pasif kalıyor ve rahatsızlık hissedilen durum devam ediyor. KV hangi dilden anlarsa öyle konuşmak gerek.

Benim kv buna çok üzülür kendisini 1 hafta diye rahatlatıyordu.
Sanırım yeni dönemle ilgili bizleri bilgilendirecekler sonunda cok farklı bir egitim öğretim yılı olacak kayınvalideye yavaştan söyle yüreğine inmesin kadının
Dur şimdi birden söyleme günler geçtikçe anlatacaktık

ben olsan eşime anlatmam direk kv ye söylerdim. Erkekler bu konularda pasif kalıyor ve rahatsızlık hissedilen durum devam ediyor. KV hangi dilden anlarsa öyle konuşmak gerek.
Ben yıllarca uğraştım bir sonuç elde edemedim. Kadının karakteri öyle. Değişik bir yapisi var. Birde kocasiyla birlikte bana karşı acayip bir on yargısı var. Öyleki siyasi bir konuda eşim onlara zıt bir dusuncesini ifade ettiginde bile bu fikirleri sana karinmi veriyor diyorlar. Adamin dusunme yetenegi yok sanki Mumkun mertebe muhatap olmuyorum artık.

ay maşallah ya tuçe bana yolla ha 4 çocuk ha 5 bizimkiler sever oynatır
Kızzz iyi düşün pasaklı bu bebe böyle kirleniyor birşey yemiyor önlük asla taktırmaz eminsen yolla adresi hemen

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 121
Kızzz iyi düşün pasaklı bu bebe böyle kirleniyor birşey yemiyor önlük asla taktırmaz eminsen yolla adresi hemen
Aynı benim kiz Bizimki önlük takıyor ama ne yapıp edip üstünü başını kirletmeyi başarıyor. Benim kıyafetlerimde batıyor bu arada bazen agzindskini sirf keyif olsun diye üzerime puskurtuyor her ogunumuz ayrı bir macera

Kızlar ilik suyu için kemiği dudukludemi haşlıyorsunuz kaç saat pişmesi lazım?
Ayyyy evet yA kulak zarı bile çorba oluyor biliyor musun
Bizim kasap veriyor hangi kısım bilmiyorum . Düdüklüye atıyorum ben 2 saat pişiyor . Benim düdüklüm fisshler normalde 10 dk da eti kemikten ayırır o derece iyi . 2 saat kadar pişince ortada kemik kalmıyor neredeyse çok iyi oluyor ilik. Bu arada peynir altı suyu da kullanıyorum mama ve çorbalara

Peyniri kendinmi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…