- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.001
Ya bu arada konu giysilerden açılmışken. Ben oğlanın kuculenleri bir kısmını bir kuzenime vermiştim daha önce. Sonra bir posta kuculenlerde daha oldu 3 tane mont bot bir sürü kislik giysi vs başka birine soz verdim durumları baya kötü diye. Kv ile evleri yakın olduğu için kv nin evine biraktim gelip alacak dedim burdan. Kadina soz verdim ayirdim dedim. Kv sen tut iki üç parçayı çıkar içinden geri kalanın hepsini yeğenine ver. Yeğeninin eşide polis 7 bin tl den fazla maaşı var evi arabasi var. Benden gizlemeye calisti sonra hic beklenmedik bir sekilde cikti ortaya. Biliyor birde başkasına söz verdiğimi. Bu kadının çevirdiği dolaplar bir gün cinnet geçirtecek bana
ay maşallah ya tuçe bana yolla ha 4 çocuk ha 5
Sanırım yeni dönemle ilgili bizleri bilgilendirecekler sonunda cok farklı bir egitim öğretim yılı olacak kayınvalideye yavaştan söyle yüreğine inmesin kadınınBenim kv buna çok üzülürkendisini 1 hafta diye rahatlatıyordu.
Dur şimdi birden söyleme günler geçtikçe anlatacaktıkKeşke sadece camları yalasa WC ye son dk yetişip klozetin dışına işeyecekBulaşık elleriyle ağızıyla etrafa yapışacak,dolapları boşaltıp içine yerleşecek,yiyecek içecekleri dökecek farkedilince tazı gibi kaçacak macera çok yolda baya uzun daha
Ben yıllarca uğraştım bir sonuç elde edemedim. Kadının karakteri öyle. Değişik bir yapisi var. Birde kocasiyla birlikte bana karşı acayip bir on yargısı var. Öyleki siyasi bir konuda eşim onlara zıt bir dusuncesini ifade ettiginde bile bu fikirleri sana karinmi veriyor diyorlar. Adamin dusunme yetenegi yok sankiben olsan eşime anlatmam direk kv ye söylerdim. Erkekler bu konularda pasif kalıyor ve rahatsızlık hissedilen durum devam ediyor. KV hangi dilden anlarsa öyle konuşmak gerek.
Okul müdürü de grupta paylaştı bu haberi.Kimseden ses seda çıkmadı henüz.Ben dikkat ettim almadım da vermedim de
Kızlar Ogretmnelr de 18 eylule kadar okulda olacak diye bir söylenti var bakalım hayirlisi
senin 4 çocuğun mu varay maşallah ya tuçe bana yolla ha 4 çocuk ha 5bizimkiler sever oynatır
yok 2 tane, 2 yiğenim misafirimiz ..senin 4 çocuğun mu var
Kızzz iyi düşün pasaklı bu bebeay maşallah ya tuçe bana yolla ha 4 çocuk ha 5bizimkiler sever oynatır
bende 2 diye hatırlıyodum 4 deyince şaşırdım bayayok 2 tane, 2 yiğenim misafirimiz ..
Kızzz iyi düşün pasaklı bu bebeböyle kirleniyor birşey yemiyor önlük asla taktırmaz eminsen yolla adresi hemen
Bu çocuk nasıl büyüyecek Allah aşkına yabenim oğlan 7 yaşında hala aynı. Yemek yer elini üstüne başını siler
Zeynolin44 şekerim benim göbek ayva göbeği
okyonus sarılalım gel ben işimi bitirdim
Scss94 senin yüzünden whatsapptan tehdit mesajları alıyorum şuan
Aynı benim kizKızzz iyi düşün pasaklı bu bebeböyle kirleniyor birşey yemiyor önlük asla taktırmaz eminsen yolla adresi hemen
Kızlar ilik suyu için kemiği dudukludemi haşlıyorsunuz kaç saat pişmesi lazım?
Ayyyy evet yA kulak zarı bile çorba oluyor biliyor musunAynı benim kizBizimki önlük takıyor ama ne yapıp edip üstünü başını kirletmeyi başarıyor. Benim kıyafetlerimde batıyor bu arada bazen agzindskini sirf keyif olsun diye üzerime puskurtuyor her ogunumuz ayrı bir macera
Peyniri kendinmi yapıyorsun?Ayyyy evet yA kulak zarı bile çorba oluyor biliyor musun
Bizim kasap veriyor hangi kısım bilmiyorum. Düdüklüye atıyorum ben 2 saat pişiyor . Benim düdüklüm fisshler normalde 10 dk da eti kemikten ayırır o derece iyi . 2 saat kadar pişince ortada kemik kalmıyor neredeyse çok iyi oluyor ilik. Bu arada peynir altı suyu da kullanıyorum mama ve çorbalara
Evet lor yapıyorum bebeğePeyniri kendinmi yapıyorsun?
Tarif verirmisinEvet lor yapıyorum bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?