- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.021
kim kiiiz E Esila09 sen misin yosaaaZeynolin44 şekerim benim göbek ayva göbeği
okyonus sarılalım gel ben işimi bitirdim
Scss94 senin yüzünden whatsapptan tehdit mesajları alıyorum şuan
Mesela 1 kg sütçüden sütü alıyorum 10 dk kadar güzelce kaynatıyorum. Sonra yarım limonu içine sıkıp sütü kestiriyorum. Süzgeçten süzüyorum. Suyu buz poşetlerine dolduruyorum buzluğa atıyorum tek tek çıkarıyorum istedikçe . Süzgeçte kalan da lor zaten onu da az az paketleyip buzluğa atıyorum bebek için çıkarıyorumTarif verirmisin
Naptin göreve başlatacak misin ?Okul müdürü de grupta paylaştı bu haberi.Kimseden ses seda çıkmadı henüz.
bende limonla değil de yogurt katarak yapıyodum hey gidi günlerMesela 1 kg sütçüden sütü alıyorum 10 dk kadar güzelce kaynatıyorum. Sonra yarım limonu içine sıkıp sütü kestiriyorum. Süzgeçten süzüyorum. Suyu buz poşetlerine dolduruyorum buzluğa atıyorum tek tek çıkarıyorum istedikçe . Süzgeçte kalan da lor zaten onu da az az paketleyip buzluğa atıyorum bebek için çıkarıyorum
Aynen öyle de yapılıyorbende limonla değil de yogurt katarak yapıyodum hey gidi günler
Dur akşam bakalımKızlar eşimin müdürü okul açılırsa ilk saatleri sana vereceğim demiş
Okulum uzak sabah erkenden eşim gidicek araba ona lazım ben napacagim bilmiyorum
İkinci e kullanımı rahat fiyatı uygun bir araç önerisiniz var mi en fazla 100 binlik alanının o da krediyle
Aklımda micra corsa falan var onlarda cok pahalı
Gözün Aydın tatlımEve geldim şimdi 9 gibi eşimi alacağım.Cocuk annemde bugün.Yarın bizde gideriz annemeMarkete uğradım BİM’e aşıra gelmiş aşure aldım 2 tane kola cips çekirdek elmalı kurabiye katmer aldım.Sabah katmer yeriz.
havada aşk kokusu varEve geldim şimdi 9 gibi eşimi alacağım.Cocuk annemde bugün.Yarın bizde gideriz annemeMarkete uğradım BİM’e aşıra gelmiş aşure aldım 2 tane kola cips çekirdek elmalı kurabiye katmer aldım.Sabah katmer yeriz.
Sağol canım 1 saate gelecekhavada aşk kokusu var
Gözün aydın canım
Gözün aydın ❤Sağol canım 1 saate gelecek❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?