Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zeynolin44 ilikli kemik diyorum kasap veriyor. Dananin bacak kısmı galiba.
Çok ucuz .

Benim büyük tencerem var onunla pişiriyorum düdüklüde değil.
Canan Karatay usulü.
Kemiklere 3- 5 saat öncesinden ısliyorum ve kanlı suyunu atıyorum birkaç defa.
sonra tencereye koyuyorum üzerine suyunu koyuyorum 1-2 yemek kaşığı da sirke ekliyorum.
Kaynadıktan sonra altını kısıp 5veya 6saate kadar çok kısık ateşte (mum alevi gibi ) kaynatıyorum.
Üzerinde biriken tortuları da kaşıkla alıyorum.

Tarif verirmisin
Mesela 1 kg sütçüden sütü alıyorum 10 dk kadar güzelce kaynatıyorum. Sonra yarım limonu içine sıkıp sütü kestiriyorum. Süzgeçten süzüyorum. Suyu buz poşetlerine dolduruyorum buzluğa atıyorum tek tek çıkarıyorum istedikçe . Süzgeçte kalan da lor zaten onu da az az paketleyip buzluğa atıyorum bebek için çıkarıyorum

Kızlar eşimin müdürü okul açılırsa ilk saatleri sana vereceğim demiş
Okulum uzak sabah erkenden eşim gidicek araba ona lazım ben napacagim bilmiyorum
İkinci e kullanımı rahat fiyatı uygun bir araç önerisiniz var mi en fazla 100 binlik alanının o da krediyle
Aklımda micra corsa falan var onlarda cok pahalı

bende limonla değil de yogurt katarak yapıyodum hey gidi günler

Dur akşam bakalım

Pert oldum yine tüm gün sırayla doyur alt değiştir kucakla sakinlestir ortalığı topla boyle gecti. Sonra oğlan tutturdu dışarı aldım dışarı çıkardım hic enerjim kalmadı akşam yemeğini ağzına sürmedi oğlan birşeyler hazırlamam lazım ona kızında yemeği hazır değil henüz kalkmaya mecalim yok. Ağlasam rahatlayacağım ama çocukların yanında ağlamak istemiyorum tek basina çocuk büyütmek ne zormus esim dahil cevremdeki herkes vitrin süsü gibi izliyor sadece.

Son düzenleme:
havada aşk kokusu var
Gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…