Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Etrafimda normal insan yok yeminle eşim aradı bugün beni sizinkilerin bahcesi musaitse arkadasimla cay icecegiz oranin havasi temiz bir arayip sorabilirmisin dedi. Arkadas dedigim esimin en yakin arkadasi memur oda. Aradim annemi soyledim baktım gönülsüz ya işte ben yabancıların oraya girmesini istemiyorum falan. Bahçe dediğim tarla, ev yok birşey yok bir kulübe var sadece çay kahve için. Alt tarafı çay içecekler en yakın arkadaşı ne olacak dedim. Sakın bostana girmesinler falan demeye basladi merak etme bostanda işleri yok dedim. Kemirecekler bahçeyi sanki hayret birşey lafa gelince de ben damadımi erkek cocuklarimdan ayırt etmem diye boy gösterisi yapar hayır bir işleri olduğu zamanda eşimi ararlar su isimizi halledebilirmisin diye. Adam sokak serserilerini toplayıp gitmeyecek en yakın güvendiği arkadaşıyla gidip bir cay içecek. Bazen annemin kafa yapısını anlamakta güçlük çekiyorum.

Kızzz iyi düşün pasaklı bu bebe böyle kirleniyor birşey yemiyor önlük asla taktırmaz eminsen yolla adresi hemen
Offff önlük bizde yok 4 su gecirmez önlük, 3 tane de uzerine giyilen kollu olanlardan aldım hepsi cekmece bekliyor. butun atletler yemek menüsü...

Benim kızım da bugun ilk uykusunu pas geçti uyuttum, çayın altini yakip gelene kadar uyanmıştı daha da uyumadı.

Kac gundur canım mercimek koftesi çekiyor, soganini maydanozunu yikadim dolapta bekliyor, fırsat bulup yapamadım isyanlardayim.

Kızlar ilikli kemik suyu elbet faydali ama etin tavuğun surekli suyunu vermek yeterli değilmiş. Etten alacağı besin degerlerinin cok azını alıyormuş. Suyu yerine etin kendisi tercih edilmeliymis.

Kışın ne olacak peki böyle
Valla ben su an umur ediyorum ki sicaktan bunalıyor kışın geçer ama sanki boş bir umut gibi. Cunku benim kızım kafasina da bir sey taktirmiyor, dun parkta şapkasını giydiremedim yirtarcasina alıp yere atıyor.

Lekeleri nasıl cikariyorsunuz. Makinada normal programda cikiyormu yemek lekeleri. Ben onlukteki lekelerin bile çıkmamasına takigim.
Çıkarmak icin uğraşmıyorum. Birkac tane lekesiz kıyafeti kenarda duruyor, dışarı vs icin. Onun disinda evde lekeli geziyor

Valla ben su an umur ediyorum ki sicaktan bunalıyor kışın geçer ama sanki boş bir umut gibi. Cunku benim kızım kafasina da bir sey taktirmiyor, dun parkta şapkasını giydiremedim yirtarcasina alıp yere atıyor.
bende e bebekten önlük aldım tamamen giydirmeli onu deneyeceğim . Şimdi hem sıcak bende olsam sıkılırım. Birde biz çok blw ciyiz herşeyi eline veriyorum ben

Eşim erken çıktı birazcık jantlar gelmiş taktırdı 120 TL . Eskiler lastikçide 30 TL verdik deposuna koydu satınca oradan alacağız . Yemek yedik arabayı denemeye gittik ses kesilmiş sadece bilye değişecek sorun çözüldü . Jantlar ve eski lastiklerimiz satışa koyduk bakalım eşim hemen satılır diyor 10 kişi yazdı bile 2000 TL altına asla verme dedim . Dönüşte markete girdim banyo spreyi kaşar peynir soda bisküvi filan aldım 50 TL . Turşu kuracağım arkadaşım kornişon alacak bölüşeceğiz bidon aldım 10 TL filandı 2 tane 5 kg 1 tane 3 kg lık. Önümüzdeki hafta ki yemek menüsü oluşturdum .

bende e bebekten önlük aldım tamamen giydirmeli onu deneyeceğim . Şimdi hem sıcak bende olsam sıkılırım. Birde biz çok blw ciyiz herşeyi eline veriyorum ben
Bizimki boğazına cok kaçırıp boğuluyordu. O yuzden blw ye erken başlamadım.Son 1 aydır bağımsızlığını ilan etti benim verdiğimi yemiyor. Ağzını kilitliyor kendisi yiyecekmis peki dedik. Kendiliginden blw ye gecti Küçük küçük koyuyoruz önüne. Kahvaltida full kendisi yiyor. Diger öğünler corba ve yoğurt desteği veriyorum.

Kızlar bebiş uyudu etrafi toplarken haberturk de okullarin acilmasi ile ilgili program dinledim. dün yayınlanmış. Katılımcıların önerileri cok hosuma gitti, zamanınız olursa mutlaka dinleyin. Sakin, mantikli, kavgasız, gerilimsiz bir program olmuş.

Konuyu eba dan, öğretmenlerden kronik hastalığı olan ogrencilere, calisan ailelerin sorunlarindan, okullarin altyapisindan firsat eşitliği boyutuna kadar guzel degerlendirdiler.Spoiler vereyim Hemfikir olunan sey maalesef egitim ogretim kurumlarının altyapisal olarak hazir olmadığı.

Benimki 5 aylıktı blw ye başladık herşeyi kendi yapmak istiyor resmen 2 yaş sendromlu çocuk doğurdum . Püre hiç birşey kabul etmedi . Bi şeftali rendeleyip bile yediremedim eline kaşarı dilimleyip veriyorum mesela en basiti E Esila09 görüyor

Ya herkesi herşeyi anladım da anaokulunda nasıl hijyen sağlanacak çocuklar maske mi takacaklar en basiti ne yaşayacağız korkunç herşey

Selam kızlar
Bugün üst katı biraz temizledim annemin eriştelerinide oraya sermiştim toplayıp verdim süpürüp sildim
Ara ara okudum ama yazamadım bir türlü
Sıfır harcama
Scss94 geldim şekerim
okyonus gözün aydın canım
tuce_tuce ye beni diyor bu çocuk yaaa
Kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı ya allah nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…