- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.061
Ateşi düştü çok şükür canım, burnu hala akıyor ama ..
Bereketli olsunBugün internet banka.hesabımdan 7 gr altın aldım. Bilmiyorum iyi mi yaptım
TeşekkürlerBereketli olsun
Kaçtan aldınız. Ne kadar vergi kesildi
Ata kaçtıTeşekkürler452 küsür den almışım. 31 küsür vergi kesildi.
Aslında ata lira alacaktım kuyumcudan makas çok açıktı. Kafam karıştı.
3170 den veriyor. 3020 den alıyor.Ata kaçtı
Aaaa cidden fazla3170 den veriyor. 3020 den alıyor.
İyi yapmışsınız almayarak Çok fark var gerçekten.Bana da öyle geldi. Aslnda çok bilgim yok ama. O zaman iyi yapmışım almayarak.
Ahhhh çok geçmiş olsun ama o koku geçmeyecekxİyi akşamlar kızlar acayip moralim bozuk
Akşam dışarı çıktık ordan da eve uğrayıp bişeyler alacaktım anneme yakın oturuyorum ablamla beraber eve gittik
Allah ım eve girmemizle beraber evi bir koku sarmış anlatamam dolaba elimi attım buzluk resmen kurtlanmış görseniz şaşırırdınız bütün etlerim vıcık vıcık kurt kaynıyordu ablamla hepsini çöpe attık dolabı temizledik yarın servisi çağıracağım çok moralim bozuk
Offf çok kötü olmuş yaİyi akşamlar kızlar acayip moralim bozuk
Akşam dışarı çıktık ordan da eve uğrayıp bişeyler alacaktım anneme yakın oturuyorum ablamla beraber eve gittik
Allah ım eve girmemizle beraber evi bir koku sarmış anlatamam dolaba elimi attım buzluk resmen kurtlanmış görseniz şaşırırdınız bütün etlerim vıcık vıcık kurt kaynıyordu ablamla hepsini çöpe attık dolabı temizledik yarın servisi çağıracağım çok moralim bozuk
Yaaaa geçmez mi kiAhhhh çok geçmiş olsun ama o koku geçmeyecekx
Canım bızdolabım yeni geçen sene aldım dahaOfff çok kötü olmuş ya
Geçen günde bizim buzdolabı bozulmuştu 1200 TL ye yaptılar
Umarım sizde ciddi bir sorun yoktur
Çok kötü olmuş gerçekten.İyi akşamlar kızlar acayip moralim bozuk
Asla geçmiyor boşuna servis çağırma hiçYaaaa geçmez mi ki
Canım bızdolabım yeni geçen sene aldım daha
Alla alla yeniyse nasıl bozuldu acabaYaaaa geçmez mi ki
Canım bızdolabım yeni geçen sene aldım daha
13 gündür annemdeyim ne zaman olduğunu bilmiyorumÇok kötü olmuş gerçekten.
Baya oluyor herhalde buzluk bozulalı canım bu kadar kötü olduğuna göre
Senin de mi olmuştuAsla geçmiyor boşuna servis çağırma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?