Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Offff çok kötü olmuş. En korktuğum şeylerden biri. Annemin buzlugundada ayni sey oldu koku 2 senede ancak cikti ama o uzun bir sure kullanmadi kapisini acik birakti falan buzdolabinda oyle bir secenek yok malesef cok gecmis olsun

Offff çok kötü olmuş. En korktuğum şeylerden biri. Annemin buzlugundada ayni sey oldu koku 2 senede ancak cikti ama o uzun bir sure kullanmadi kapisini acik birakti falan buzdolabinda oyle bir secenek yok malesef cok gecmis olsun
Ayyyyy bilemiyorum yaa inşallah koku çıkar şimdi anneme geldim tekrar kapısı açık iyice sildim sabah geri gidecem

Tekrar yenisini mi alcak
Çok ta pahalı buzdolapları ya
Seninde mi öyle olmuştu yoksa
Annemin olmuştu onda sadece sebze vardı . Yazlığa gittik 1 hafta sonra geldik şartel atmış dolap kokmuştu koku asla geçmedi . Ailecek gece gündüz dolap sildik . Ama nafile birde burada kurt meselesi ve et meselesi var . Adam öldürüp dolaba koymuş gibi kokuyordur eminim. Kardeşimin psikoloji alt üst olmuştu eve gelirken bizim sokağa girince o koku burnuma geliyor diyordu düşün durumu

Ayyy aynen annem o buzdolabını kullanmadı evi taşırken dolap kamyona konulmuş kapağı kapalı halde . Sonra geri açtılar ki koku aynen dolabın içinde aylar sonra bile

Kmsl Hnd valla çok geçmiş olsun. Yani geçmiş olsun denilir buna
Benim de en korktuğum şey. Tatile giderken anahtarı kapıcıya birakmistik . Çöp toplarken gün aşırı kontrol et diye.
Çünkü çürümüş etin kokusu dolaptan çıkmiyormus

İnşallah çıkar ya sağol canım

Ayyyyy sinirden ağlayacağım yaaaaa

geçmiş olsun kuzum , evet kokunun çıkması çok zor

mangal kömürü işe yarıyor diye okumuştum bir yerde sanki.

instagramda cokbiliyoruzbiz diye bir sayfa var oraya bakmanı öneririm kesin çözümü vardır o sayfada

Teşekkür ederim canım baktım netten kömür pirinç ve kahve işe yarıyormuş yarın deneyeceğizz

Canım geçmiş olsun benimde çok korktuğum bir durum buzdolabı
Anahtarı komşuma veriyorum kv gelirken yada buzdolabını boşaltıp çıkıyoruz
Koku çıkmıyor diyor herkes dolabın yenımıydı

Teşekkürler 452 küsür den almışım. 31 küsür vergi kesildi.
Aslında ata lira alacaktım kuyumcudan makas çok açıktı. Kafam karıştı.
Mesai saatleri icinde internet bankaciligindan bakıyorum gramda en az 7 tl makas koyuyor, buna daha vergi dahil degil sanırım.
Kuyumcudan alsan kuyumcu makas koyuyor, hep diyorum yatırım bile yapılamıyor artık

Tüh ya kac günde o hale gelmiş? Dolap komple bozulmuş mu durduk yerde? Geçmiş olsun

Saat gecenin 3 ü ama dün aldıklarımı paylaşayım.
Bim'e girdim kızıma bir süpriz yumurta alayım dedim masraflı çıktım

2 paket makarna
1 yumuşatıcı bulut yeni seri (tavsiye ederim fiyat 13,50 tl)
1 bebeto kutu şeker
1 oyun diş fırçası
2 li süpriz yumurta
1 paket gofret
1 paket kraker

tüm bunlar 40,91 tl tuttu.

Kırtasiye resim defteri 3 lira bir barbie küçük valiz oyuncak birde ocak süprizli 16 tl.
Sonra farkettim kızımın sütü ve tuvalet kağıdı kalmamış ekmekle kocama sipariş 42 tl o ödemiş
Akşam kurtlandım sarı bezim yok diye

6 lı soda
1 klozet içi sabunu
1 paket mandal
1,5 lt kola
1 büyük şalgam
2 meyveli süt küçük hanım attı
1 biberon başlığı
sarı bez
bir balon 49,90 tuttu

Yarın çıkmayı düşünmüyorum evden..

Teşekkür ederim canım baktım netten kömür pirinç ve kahve işe yarıyormuş yarın deneyeceğizz
Dolabin icine bardakta sirke koymayı da dene bakalım, normalde dolap kokusunu alıyor çünkü. Bi de muhtemeln yapmissindir ama sirke ile silsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…