- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.081
Offff çok kötü olmuş. En korktuğum şeylerden biri. Annemin buzlugundada ayni sey oldu koku 2 senede ancak cikti ama o uzun bir sure kullanmadi kapisini acik birakti falan buzdolabinda oyle bir secenek yok malesefİyi akşamlar kızlar acayip moralim bozuk
Akşam dışarı çıktık ordan da eve uğrayıp bişeyler alacaktım anneme yakın oturuyorum ablamla beraber eve gittik
Allah ım eve girmemizle beraber evi bir koku sarmış anlatamam dolaba elimi attım buzluk resmen kurtlanmış görseniz şaşırırdınız bütün etlerim vıcık vıcık kurt kaynıyordu ablamla hepsini çöpe attık dolabı temizledik yarın servisi çağıracağım çok moralim bozuk
Arçelik canım komşuya sordum elektrik kesintisi de olmamışAlla alla yeniyse nasıl bozuldu acaba
Garantisi vardır en azından
Hangi marka buzdolabın
Elektrik kesintileride bozuyor çok sık oluyor mu bilmiyorum
Ayyyyy bilemiyorum yaa inşallah koku çıkar şimdi anneme geldim tekrar kapısı açık iyice sildim sabah geri gidecemOffff çok kötü olmuş. En korktuğum şeylerden biri. Annemin buzlugundada ayni sey oldu koku 2 senede ancak cikti ama o uzun bir sure kullanmadi kapisini acik birakti falan buzdolabinda oyle bir secenek yok malesefcok gecmis olsun
Tekrar yenisini mi alcakAsla geçmiyor boşuna servis çağırma hiç
Annemin olmuştu onda sadece sebze vardı . Yazlığa gittik 1 hafta sonra geldik şartel atmış dolap kokmuştu koku asla geçmedi . Ailecek gece gündüz dolap sildik . Ama nafile birde burada kurt meselesi ve et meselesi var . Adam öldürüp dolaba koymuş gibi kokuyordur eminim. Kardeşimin psikoloji alt üst olmuştu eve gelirken bizim sokağa girince o koku burnuma geliyor diyordu düşün durumuTekrar yenisini mi alcak
Çok ta pahalı buzdolapları ya
Seninde mi öyle olmuştu yoksa
Ayyy aynen annem o buzdolabını kullanmadı evi taşırken dolap kamyona konulmuş kapağı kapalı halde . Sonra geri açtılar ki koku aynen dolabın içinde aylar sonra bileOffff çok kötü olmuş. En korktuğum şeylerden biri. Annemin buzlugundada ayni sey oldu koku 2 senede ancak cikti ama o uzun bir sure kullanmadi kapisini acik birakti falan buzdolabinda oyle bir secenek yok malesefcok gecmis olsun
İnşallah çıkar ya sağol canımKmsl Hnd valla çok geçmiş olsun. Yani geçmiş olsun denilir buna
Benim de en korktuğum şey. Tatile giderken anahtarı kapıcıya birakmistik . Çöp toplarken gün aşırı kontrol et diye.
Çünkü çürümüş etin kokusu dolaptan çıkmiyormus
İnşallahİnşallah çıkar ya sağol canım
Ayyyyy sinirden ağlayacağım yaaaaa
Teşekkür ederim canım baktım netten kömür pirinç ve kahve işe yarıyormuş yarın deneyeceğizzgeçmiş olsun kuzum , evet kokunun çıkması çok zor
mangal kömürü işe yarıyor diye okumuştum bir yerde sanki.
instagramda cokbiliyoruzbiz diye bir sayfa var oraya bakmanı öneririm kesin çözümü vardır o sayfada
Mesai saatleri icinde internet bankaciligindan bakıyorum gramda en az 7 tl makas koyuyor, buna daha vergi dahil degil sanırım.Teşekkürler452 küsür den almışım. 31 küsür vergi kesildi.
Aslında ata lira alacaktım kuyumcudan makas çok açıktı. Kafam karıştı.
Tüh ya kac günde o hale gelmiş? Dolap komple bozulmuş mu durduk yerde? Geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar acayip moralim bozuk
Akşam dışarı çıktık ordan da eve uğrayıp bişeyler alacaktım anneme yakın oturuyorum ablamla beraber eve gittik
Allah ım eve girmemizle beraber evi bir koku sarmış anlatamam dolaba elimi attım buzluk resmen kurtlanmış görseniz şaşırırdınız bütün etlerim vıcık vıcık kurt kaynıyordu ablamla hepsini çöpe attık dolabı temizledik yarın servisi çağıracağım çok moralim bozuk
Dolabin icine bardakta sirke koymayı da dene bakalım, normalde dolap kokusunu alıyor çünkü. Bi de muhtemeln yapmissindir ama sirke ile silsen?Teşekkür ederim canım baktım netten kömür pirinç ve kahve işe yarıyormuş yarın deneyeceğizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?