Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tuğçe fırsatın olursa menüyü yazsana fikir olsun.

Tüh ya kac günde o hale gelmiş? Dolap komple bozulmuş mu durduk yerde? Geçmiş olsun
Canım 13 gündür annemdeyim ne zaman oldu bilmiyorum alt soğutucu çalışıyor dondurucu kısmı çalışmıyor
Dolabin icine bardakta sirke koymayı da dene bakalım, normalde dolap kokusunu alıyor çünkü. Bi de muhtemeln yapmissindir ama sirke ile silsen?
Yok canım denemedim birazdan deneyeyim

Kmsl Hnd çok geçmiş olsun Çaresi nedir bilmiyorum ama inşallah koku geçer,dolabın düzelir dua edicem.Her şey yeteri kadar masraflı bir de başka şeyler çıkmasa keşke
Çok teşekkür ederim cqnım benim inşallah bozulmaz daha 1 sene oldu çünkü alalı

doğru mu kızlar bu haber
Her şey mümkün diye düşünüyorum artık cok fazla dikkat çeken bir meslek oldular diye.Hatta geçenlerde öğretmenlerin bir şehirde karantinada kalması gereken kişileri kontrol eden grupta olacagini okumuştum.Sasirmiyorum
Bugün eşimin iş arkadaşının covid testi sonuclanicak.Esim temaslı ya da aynı birimde değildi ama psikolojik olarak çökmüş durumda, hastayım kaygısı yaşıyor.Ki biz 6-8 ay verem tedavisi gördük,sürecin başından beri dikkat ederken..Allah uzak etsin herkesten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…