- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.101
Seminerde başlangıç yapmayı düşünüyordum ama sonrasında dediğin yazıyı gordum 31-18 eylul arasında da okulda olunacak diye.Heyecan aramak istemedimNaptin göreve başlatacak misin ?
Tuğçe fırsatın olursa menüyü yazsana fikir olsun.Eşim erken çıktı birazcık jantlar gelmiş taktırdı 120 TL . Eskiler lastikçide 30 TL verdik deposuna koydu satınca oradan alacağız . Yemek yedik arabayı denemeye gittik ses kesilmiş sadece bilye değişecek sorun çözüldü . Jantlar ve eski lastiklerimiz satışa koyduk bakalım eşim hemen satılır diyor 10 kişi yazdı bile 2000 TL altına asla verme dedim . Dönüşte markete girdim banyo spreyi kaşar peynir soda bisküvi filan aldım 50 TL . Turşu kuracağım arkadaşım kornişon alacak bölüşeceğiz bidon aldım 10 TL filandı 2 tane 5 kg 1 tane 3 kg lık. Önümüzdeki hafta ki yemek menüsü oluşturdum .
doğru mu kızlar bu haberSeminerde başlangıç yapmayı düşünüyordum ama sonrasında dediğin yazıyı gordum 31-18 eylul arasında da okulda olunacak diye.Heyecan aramak istemedim
Çoğu kişi yalanliyordoğru mu kızlar bu haber
umarım yalandırÇoğu kişi yalanliyor
Maşallah.
Tmm tmm boza bebeğin menüsünü de oluşturayım düzenleyip yazayımTuğçe fırsatın olursa menüyü yazsana fikir olsun.
Teşekkür ederim canımMaşallah.
Saçlarını çok sevdim.
Benim Sarı kızın saçları kısacık daha
Bana da fikir olur TuğçeTmm tmm boza bebeğin menüsünü de oluşturayım düzenleyip yazayım
Tmm ama sevgi ben biraz da kendi yemeklerimizden veriyorum haberin olsun olur mu yeşil fasulye gibi bulgur pilavı gibiBana da fikir olur Tuğçe
Özellikle bebek menüsü
Canım 13 gündür annemdeyim ne zaman oldu bilmiyorum alt soğutucu çalışıyor dondurucu kısmı çalışmıyorTüh ya kac günde o hale gelmiş? Dolap komple bozulmuş mu durduk yerde? Geçmiş olsun
Yok canım denemedim birazdan deneyeyimDolabin icine bardakta sirke koymayı da dene bakalım, normalde dolap kokusunu alıyor çünkü. Bi de muhtemeln yapmissindir ama sirke ile silsen?
Çok teşekkür ederim cqnım benim inşallah bozulmaz daha 1 sene oldu çünkü alalıKmsl Hnd çok geçmiş olsun Çaresi nedir bilmiyorum ama inşallah koku geçer,dolabın düzelir dua edicem.Her şey yeteri kadar masraflı bir de başka şeyler çıkmasa keşke
Olur tabiTmm ama sevgi ben biraz da kendi yemeklerimizden veriyorum haberin olsun olur mu yeşil fasulye gibi bulgur pilavı gibi
Her şey mümkün diye düşünüyorum artık cok fazla dikkat çeken bir meslek oldular diye.Hatta geçenlerde öğretmenlerin bir şehirde karantinada kalması gereken kişileri kontrol eden grupta olacagini okumuştum.Sasirmiyorumdoğru mu kızlar bu haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?