Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Canım 13 gündür annemdeyim ne zaman oldu bilmiyorum alt soğutucu çalışıyor dondurucu kısmı çalışmıyor

Yok canım denemedim birazdan deneyeyim
Canım buzluğa fazla ağırlık binince bozulabilir.
Aynı şey oldu annemin dolabına da.
Alt kısım çalışıyor buzluk bozuldu. Yani soğutması azaldi

Canım buzluğa fazla ağırlık binince bozulabilir.
Aynı şey oldu annemin dolabına da.
Alt kısım çalışıyor buzluk bozuldu. Yani soğutması azaldi
Aklıma da o geldi bir anda kurban etlerini koydum gerçi çoğunu dağıtmıltım ama
Akşam 9 ile 11 arası gelecekmiş servis

Arçelik canım komşuya sordum elektrik kesintisi de olmamış
Merhaba mesajını görünce yazmak istedim. Arçelik böyle bozulmalarda masrafı karşılıyormuş. Dolaptakilerin resmini çöpe atmadan çekmişsindir inşallah, müşteri hizmetlerini arayıp bir danışın, zararınızı karşılamalarını talep edin.

Yok canım yaaaa hiç aklıma gelmedi resim çekmek boşaltıp çöpe atınca aklıma geldi boş ve kirli iken çekmiştim
Ya içindekilerden ziyade koku kalmasın tek derdim o

Yok canım yaaaa hiç aklıma gelmedi resim çekmek boşaltıp çöpe atınca aklıma geldi boş ve kirli iken çekmiştim
Ya içindekilerden ziyade koku kalmasın tek derdim o
Herkese merhabalar. Canım filtre kahve türk kahvesine göre daha kokulu hem çekilmiş şekilde hem de demlenmiş soğumuş kahveyi 1 en cok kokan yere koy. Bir arkadaşım yapmıştı çoğu koku gitti

Eklentiler

• 80099EC8-9009-433E-BFAE-0D26749F1377.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 8669BD82-3FB3-47AC-A74B-7EDC5C9B4E3C.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 107
Teşekkür ederim
Sevgiyeyolculuk Kızlar birşeyler yazdım . Bebek yine yemez oldu canım ona sıkılıyor baya . Yine de yapıyorum ama yemiyor . Bugün sabah biraz kavanoz mamasını yedi emdi uyudu . Uyanınca yumurtasını filan yaptım klasik kahvaltı yemedi . Şimdi yine emdi uyuyor . Uyumadan yoğurt teklif ettim 1 kaşık aldı o kadar . Tarhana çorbası yaptım 15:00 gibi teklif edeceğim . Gece içinde muzlu irmikli filan kavanoz maması teklif edeceğim . Balık burada olmadığı için daha başlamadık 1 eylülde başlayacağız haftada 1 . içime sinmiyor hiç birşey.

Eklentiler

• D0DBDA6D-CD09-4BDE-8B83-58F6C33FAB97.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 99

Tuğçe acaba öğün aralarını mı açsan? Ayrıca da kilosu boyu aktivitesi vs yerindeyse takma. Benim büyük 3.5 yaşına geldi hâlâ yemiyor. Sabah iki yudum gözleme yedi 8de. Şu saat oldu hâlâ tokum diyor.

3 saatte bir birşey teklif ediyorum yanlış mı bilmiyorum 4 saatte bir teklif edeceğim artık . Boy sorun yok kg sorunlu bizim . Lütfen sorma söylemek istemiyorum

Lütfen sıkma canını sen elinden geldiğini yapıyorsun.

tarifleri bizimle paylaştığın için Teşekkürler

Lütfen sıkma canını sen elinden geldiğini yapıyorsun.

tarifleri bizimle paylaştığın için Teşekkürler
Kızlar bu arada mesela 4 gün arka arkaya güzel yiyor 3 gün yemiyor böyle devam ediyor bizim . Birde bebek soğuk şeyler yemek istiyor kavanoz mamasını dün buz dolabından çıkarttım baktım üstte iyiydi yedirmeye başladım alt tarafa gelince soğuduğunu fark ettim üzerine ılık su ilave ettim . Bebek anında yemeği kesti soğuk yoğurt yese filan derdi o

Selam kızlar eve gittim dolaba baktım koku bayağı azalmış yok denecek kadar servis akşam 9 ile 11 arası gelecek bakalım ne diyecek

Bu arada kızım kickboksa virüsten dolayı gitmiyordu hocası illa çağırdı gel diye ama babamda biraz daha bekleyin dedi ve dün öğrendik ki hocası ve kocası korona olmuşlar kızım hocasını 13 gün önce görmüştü bişey çıkmaz yani ama hocasına üzüldüm iyi ki babamı dinlemişiz

Eşime de anlattım o da diyor ki kaçış yok illa ki hepimiz atlacağız çünkü artık çember daraldı yakınlarımız da da duyuyoruz artık

Marketten çocuklara ıvır zıvır aldım 50 tl

Dün de kırılmaz ekran taktırdım hem benim telefonuma hem kızımın 65 tl

Kızımın telefonu tamirdeydi dün geldi ana kartı değişti 1600 tl

Slm kızlar
Dr a 250tl
kan tahlilleri 150tl
pazar 115tl (Meyve ağırlıklı aldık)
Market 120tl
Akşama pizza yapacağım. Öğlene de barbunya pişirdim kilosu 13 tl idi 10 TL lik aldım.
canım sen hangi şehirdesin sizin orda ekstra pahalı herşey burda bbarbunya 7 tl bana pahalı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…