- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.141
Arçelik servisinde bi koku giderici sprey var onu bi sor şekerimSelam kızlar eve gittim dolaba baktım koku bayağı azalmış yok denecek kadar servis akşam 9 ile 11 arası gelecek bakalım ne diyecek
Bu arada kızım kickboksa virüsten dolayı gitmiyordu hocası illa çağırdı gel diye ama babamda biraz daha bekleyin dedi ve dün öğrendik ki hocası ve kocası korona olmuşlar kızım hocasını 13 gün önce görmüştü bişey çıkmaz yani ama hocasına üzüldüm iyi ki babamı dinlemişiz
Eşime de anlattım o da diyor ki kaçış yok illa ki hepimiz atlacağız çünkü artık çember daraldı yakınlarımız da da duyuyoruz artık
Marketten çocuklara ıvır zıvır aldım 50 tl
Dün de kırılmaz ekran taktırdım hem benim telefonuma hem kızımın 65 tl
Kızımın telefonu tamirdeydi dün geldi ana kartı değişti 1600 tl
İşte kullanıcı hastasından kaynaklı bir arıza değilse belki dolabı da değişirler. Kurbanda büyün et poşetlerini bir anda attıysanız, hepsini birden donduruyum derken bozuluyor.O zaman kullanıcı hatası diyebilirler. Çok geçmiş olsun. O koku çok fena oluyormuşYok canım yaaaa hiç aklıma gelmedi resim çekmek boşaltıp çöpe atınca aklıma geldi boş ve kirli iken çekmiştim
Ya içindekilerden ziyade koku kalmasın tek derdim o
Geçen sene sende ne sıkıntı çektin öyle yaaapazara gidiyoruz şimdi dondurucu için bisiler alicam ama cok almam bizim dolap hemen bozuluyoKmsl Hnd bugün gelecek mi servis
sonrada markete 300 500 bişiler gider tahminim
hareketli olması güzel aslında ama yorucu tabi ki dikkat etmek gerek kolay değilKoştur koştur işler bitmiyor bir türlü.
Kızım inanılmaz hareketli.
Ve ne bulsa ağzına atıyor. Evi hergun süpürüyorum fakat abi olunca dağılıyor mecburen. Oyuncak oynuyor, kuruyemiş yiyor.
Dün babası kızın agzinda soslu mısır buldu
Emekliyor tüm odaları çekmeceleri açıyor.
Elini sıkıştırdı çekmeceye morartti. Ama devam yaramazlıklara.
Annem zor idare eder bunu kadın zaten yasli
Nerden haberin oldu canımSelam kızlar
Seminer 18 Eylül e kadar mis
MEB’in sayfasında var tatlım dur paylaşayım yapabilirsemNerden haberin oldu canım
Senin kızı bize yolla bizde de var o cinsten bir adetKoştur koştur işler bitmiyor bir türlü.
Kızım inanılmaz hareketli.
Ve ne bulsa ağzına atıyor. Evi hergun süpürüyorum fakat abi olunca dağılıyor mecburen. Oyuncak oynuyor, kuruyemiş yiyor.
Dün babası kızın agzinda soslu mısır buldu
Emekliyor tüm odaları çekmeceleri açıyor.
Elini sıkıştırdı çekmeceye morartti. Ama devam yaramazlıklara.
Annem zor idare eder bunu kadın zaten yasli
hayırlısı artık umarım sağlıkla atlatılan bir eğitim yılı olur
Bizde koronayız da haberimiz mi yok acabaYürüyen korona herkes korkuyorumtuce_tuce
Eve gittim çok da koku kalmamış bakalım inşallah halledilebilirİşte kullanıcı hastasından kaynaklı bir arıza değilse belki dolabı da değişirler. Kurbanda büyün et poşetlerini bir anda attıysanız, hepsini birden donduruyum derken bozuluyor.O zaman kullanıcı hatası diyebilirler. Çok geçmiş olsun. O koku çok fena oluyormuş
Akşam gelecek bakalımpazara gidiyoruz şimdi dondurucu için bisiler alicam ama cok almam bizim dolap hemen bozuluyoKmsl Hnd bugün gelecek mi servis
sonrada markete 300 500 bişiler gider tahminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?