Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Arçelik servisinde bi koku giderici sprey var onu bi sor şekerim

Çarşaf nevresim değiştirdim yıkadım astım
Ev yapımı icea tea yaptım şeftalili

Bugün yeğenimin doğum günü ablamın kızının , 9 yaşına girdi ömrü uzun olsun anneme gideceğiz birazdan oğlanla. Bugün orda kalırız ufak bir kutlama yaparız çekirdek aile olarak.

yeğenime çiçek sepetinden yenilebilir keklerden gönderdim 68 tl karttan ödedim. Çıkıp hediye alacak imkanım yok şuan çocukla. Bu sene böyle olsun sonra telafi ederim.

Selam sabah kahvaltıdan sonra sütlaç yaptım eşim domates soğan patates süt filan aldı 30 TL sanırım . Yoğurt mayaladım sebzeliği yerleştirdim kahvaltıyı kaldırdım . Tarhana çorbası yaptım bebeğe . Bebeği emzirip uyuttum eşim araba temizlemeye gitti . Duşa girdim kendime bakım yaptım. Eşim geldi çay koydum birşeyler atıştırdık. Akşama orduevinde yiyeceğiz birkaç eksik daha var alacağım sigara da alınacak

Yok canım yaaaa hiç aklıma gelmedi resim çekmek boşaltıp çöpe atınca aklıma geldi boş ve kirli iken çekmiştim
Ya içindekilerden ziyade koku kalmasın tek derdim o
İşte kullanıcı hastasından kaynaklı bir arıza değilse belki dolabı da değişirler. Kurbanda büyün et poşetlerini bir anda attıysanız, hepsini birden donduruyum derken bozuluyor.O zaman kullanıcı hatası diyebilirler. Çok geçmiş olsun. O koku çok fena oluyormuş

Koştur koştur işler bitmiyor bir türlü.
Kızım inanılmaz hareketli.
Ve ne bulsa ağzına atıyor. Evi hergun süpürüyorum fakat abi olunca dağılıyor mecburen. Oyuncak oynuyor, kuruyemiş yiyor.
Dün babası kızın agzinda soslu mısır buldu
Emekliyor tüm odaları çekmeceleri açıyor.
Elini sıkıştırdı çekmeceye morartti. Ama devam yaramazlıklara.
Annem zor idare eder bunu kadın zaten yasli

hareketli olması güzel aslında ama yorucu tabi ki dikkat etmek gerek kolay değil

Senin kızı bize yolla bizde de var o cinsten bir adet

Cedric1003 hayat eve sığar uygulamasından bizim caddeye baktım çok yüksek riskli bölge olmuş

Eve gittim çok da koku kalmamış bakalım inşallah halledilebilir
pazara gidiyoruz şimdi dondurucu için bisiler alicam ama cok almam bizim dolap hemen bozuluyo Kmsl Hnd bugün gelecek mi servis
sonrada markete 300 500 bişiler gider tahminim
Akşam gelecek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…