Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

bugün çok çabuk geçti

Oğluma kıymalı patates yemeği yaptım

Bize de tatlı olarak hira tatlısı yaptım sabahtandolaba koydum.
ama yemek yapmaya fırsat bulamadım
Eşim geç gelirse nohut yahnisi yapıcağm yanına pilav olabilir.
Erken gelirse alıcak o zaman da yanına sadece bir salata yapsak yeterli olur.
oğlana odaklandım uyuması lazım

Sanal Marketten sipariş verdim
2 adet bebek deterjan green clean Bu deterjandan çok memnunum
4 lt yudum yağ
55 li finish hepsi bir arada ( fairy çok koku bırakıyor artık onu kullanmıyorum)
Doğadan ıhlamur çayı
Torku sucuk
Selpak peçete
Palmolive sıvı sabun
170 ₺ tuttu Kapıda ödeme olucak

Fairy kullanmayı ben de bırakacağım sanırım.
Geçen gün makinayı bir açtım onun kokusundan yukarıdaki doğalgaz alarmı çaldı düşün. Kokusunu hiç beğenmiyorum.
Son 30 tablet kaldı sanırım.
Birdaha almam

Gerçekten çok kötü canım, ama bu kadarını tahmin etmezdim
Hamilelikte kokusu o kadar ağır geldi ki..
bir daha eve sokmadım.

Aman pure kuruyemis konusunda dikkatli ol, abisi de belirli bir yerde yesin bence... benim en korktuğum şey kuruyemis bizimki dun kaşla göz arasinda kağıt yedi

Aman pure kuruyemis konusunda dikkatli ol, abisi de belirli bir yerde yesin bence... benim en korktuğum şey kuruyemis bizimki dun kaşla göz arasinda kağıt yedi
Kağıt yiyor zaten yakalıyoruz
Mutfak cekmecesini açıp buzdolabı poşeti kağıdını kemirmis.
Kuruyemiş ten evet çok korkuyorum.
Herşeydn korkuyorum.
Çok yaramaz bir bebek

Ben pril tablet kullanıyorum cok uzun zamandır. Hem diğerlerine göre oldukça ucuz hem de hiç leke sorunu yaşamadım. Üstelik ben çeşme altında durulamam da koymadan evvel.

eve geldik valla baya para gitti dediğim gibi yumurta almayı unutmusuz yarin da yumurta aliriz oğlan pasta istedi pasta yapiyorum ben yemiycem tabii ki
bundan sonra hep sağlıklı beslenme kararı aldim bakalim
kendime sekersiz fıstık ezmesi hurma vs aldim bide şekersiz narlı karadutlu felan içecekler vardi migrosta ondan aldim sıcaklarda içecek istiyo insan kafaya koydum 2 3 ayda bütün kilolar gidecek

Orduevine gittik yemek için 33 TL çarşıdan eşime sigara 220 TL . Kantinden çay tereyağı yumurta sirke Kaya tuzu dondurma filan aldım 100 TL . Eve geldik bebek kavanoz maması yedi emzirdim uyuyor bende bir çay koyayım . Kv düğün düğün geziyor maşallah yakında covid olacak

Fıstık ezmesi yapmak cocuk oyuncağı. Bitince bi daha para verme ben sana yaptırırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…