- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.161
İnsalah cnmhayırlısı artık umarım sağlıkla atlatılan bir eğitim yılı olur
Ben şüphelenmiyor değilimBizde koronayız da haberimiz mi yok acaba
Fairy kullanmayı ben de bırakacağım sanırım.Selam kızlar
bugün çok çabuk geçti
Oğluma kıymalı patates yemeği yaptım
Bize de tatlı olarak hira tatlısı yaptım sabahtandolaba koydum.
ama yemek yapmaya fırsat bulamadım
Eşim geç gelirse nohut yahnisi yapıcağm yanına pilav olabilir.
Erken gelirsealıcak o zaman da yanına sadece bir salata yapsak yeterli olur.
oğlana odaklandım uyuması lazım
Sanal Marketten sipariş verdim
2 adet bebek deterjan green clean Bu deterjandan çok memnunum
4 lt yudum yağ
55 li finish hepsi bir arada ( fairy çok koku bırakıyor artık onu kullanmıyorum)
Doğadan ıhlamur çayı
Torku sucuk
Selpak peçete
Palmolive sıvı sabun
170 ₺ tuttu Kapıda ödeme olucak
Gerçekten çok kötü canım, ama bu kadarını tahmin etmezdimFairy kullanmayı ben de bırakacağım sanırım.
Geçen gün makinayı bir açtım onun kokusundan yukarıdaki doğalgaz alarmı çaldı düşün. Kokusunu hiç beğenmiyorum.
Son 30 tablet kaldı sanırım.
Birdaha almam
Ben prilin deterjanina bayiliyorum hafif bir limon kokusu oluyor ve çok güzel temizliyor.Gerçekten çok kötü canım, ama bu kadarını tahmin etmezdim
Hamilelikte kokusu o kadar ağır geldi ki..
bir daha eve sokmadım.
Arada pril de alıyorum oda güzelBen prilin deterjanina bayiliyorum hafif bir limon kokusu oluyor ve çok güzel temizliyor.
Aman pure kuruyemis konusunda dikkatli ol, abisi de belirli bir yerde yesin bence... benim en korktuğum şey kuruyemisKoştur koştur işler bitmiyor bir türlü.
Kızım inanılmaz hareketli.
Ve ne bulsa ağzına atıyor. Evi hergun süpürüyorum fakat abi olunca dağılıyor mecburen. Oyuncak oynuyor, kuruyemiş yiyor.
Dün babası kızın agzinda soslu mısır buldu
Emekliyor tüm odaları çekmeceleri açıyor.
Elini sıkıştırdı çekmeceye morartti. Ama devam yaramazlıklara.
Annem zor idare eder bunu kadın zaten yasli
Kağıt yiyor zaten yakalıyoruzAman pure kuruyemis konusunda dikkatli ol, abisi de belirli bir yerde yesin bence... benim en korktuğum şey kuruyemisbizimki dun kaşla göz arasinda kağıt yedi
evet valla dondurucu almak lazım aslındaGeçen sene sende ne sıkıntı çektin öyle yaaa
Ankaradayım canım bizim semt baya uçukcanım sen hangi şehirdesin sizin orda ekstra pahalı herşey burda bbarbunya 7 tl bana pahalı geldi
Oooo bileziğe baktım bak gene
Fıstık ezmesi yapmak cocuk oyuncağı. Bitince bi daha para verme ben sana yaptırırmeve geldik valla baya para gitti dediğim gibi yumurta almayı unutmusuzyarin da yumurta aliriz oğlan pasta istedi pasta yapiyorum ben yemiycem tabii ki
bundan sonra hep sağlıklı beslenme kararı aldim bakalim
kendime sekersiz fıstık ezmesi hurma vs aldim bide şekersiz narlı karadutlu felan içecekler vardi migrosta ondan aldim sıcaklarda içecek istiyo insan kafaya koydum 2 3 ayda bütün kilolar gidecek
Onunla ask yaşıyorumOooo bileziğe baktım bak gene
Neden hayırdır?Canım sıkkın kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?