- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.181
Bu salgın nasıl bitecek ben inanamıyorum . Kv düğün düğün geziyor video yolluyor gruba . Bende dedim ki hediyenizi kapıdan verin anne böyle hastalık kapacaksınız . Gelmemize de az kaldı kendinizi karantinaya alın bebeği seveceksiniz . Kv de inş düğün olmaz bizde evde otururuz yazmış .Neden hayırdır?
Benimkide geziyor dinlemiyorBu salgın nasıl bitecek ben inanamıyorum . Kv düğün düğün geziyor video yolluyor gruba . Bende dedim ki hediyenizi kapıdan verin anne böyle hastalık kapacaksınız . Gelmemize de az kaldı kendinizi karantinaya alın bebeği seveceksiniz . Kv de inş düğün olmaz bizde evde otururuz yazmış .Eşim annesini aradı diyor ki öyle kapıda duruyoruz biz yalana bakar mısın Allah aşkına en önden videoyu kim çekti o zaman ben artık delireceğim bu kadar olmaz ya
Sahil neyse yA düğün salonunda maske yok birşey yok ağızları açık kalabalıkBenimkide geziyor dinlemiyorBizim iş yerşndekilerde geziyor sahillerde orada burada ben dikkat etsemde çok korkuyorum millet dikkat etmiyor olan bize olacak
Birkaç saat dursan verme ama 5-6gün kalacaksın ille alır aynı ev içerisinde olacaksınız keşke dikkat etse ama anlamıyorlarİzne gitmemize 18 gün var ve kv telefonda haftaya yine düğün var diyor yA . Ben çocuğu onun kucağına filan vermem artık
Zaten düğünler yüzünden hortladıSahil neyse yA düğün salonunda maske yok birşey yok ağızları açık kalabalık
Çok sinirliyim valla bakZaten düğünler yüzünden hortladı
tamam canım ama robotum yok benim bende düşündüm de yapmayıFıstık ezmesi yapmak cocuk oyuncağı. Bitince bi daha para verme ben sana yaptırırm
Okul durumları noldu Zeynep.Selam kizlar ancak sayfalari okumayi bitirdim. Kayinvalidemi ugurladik dun, evine vardi bile. 10 gun sonra da annemler gelecek. Cocuklara bu hafta esim bakacak, aklim kalmaz guzel ilgilenir.
Bu ay bizim kredi kartlari costu, bugun de 80$ harcamamiz oldu, stokluk kiza bez aldim yine kupon vardi, dayanamadim. Esim diyor ki sen evde olsan kesin kuponculuga baslarsin.
Zeynep yaa ne güzel kuponlarınız falan var yararlanıyorsunuz biz de hiç bişey yokSelam kizlar ancak sayfalari okumayi bitirdim. Kayinvalidemi ugurladik dun, evine vardi bile. 10 gun sonra da annemler gelecek. Cocuklara bu hafta esim bakacak, aklim kalmaz guzel ilgilenir.
Bu ay bizim kredi kartlari costu, bugun de 80$ harcamamiz oldu, stokluk kiza bez aldim yine kupon vardi, dayanamadim. Esim diyor ki sen evde olsan kesin kuponculuga baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?