Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Neden hayırdır?
Bu salgın nasıl bitecek ben inanamıyorum . Kv düğün düğün geziyor video yolluyor gruba . Bende dedim ki hediyenizi kapıdan verin anne böyle hastalık kapacaksınız . Gelmemize de az kaldı kendinizi karantinaya alın bebeği seveceksiniz . Kv de inş düğün olmaz bizde evde otururuz yazmış . Eşim annesini aradı diyor ki öyle kapıda duruyoruz biz yalana bakar mısın Allah aşkına en önden videoyu kim çekti o zaman ben artık delireceğim bu kadar olmaz ya

İzne gitmemize 18 gün var ve kv telefonda haftaya yine düğün var diyor yA . Ben çocuğu onun kucağına filan vermem artık

Benimkide geziyor dinlemiyorBizim iş yerşndekilerde geziyor sahillerde orada burada ben dikkat etsemde çok korkuyorum millet dikkat etmiyor olan bize olacak

Ben bişey söylemeyeceğim artık aklımda dalga geçiliyor

Benimkide geziyor dinlemiyorBizim iş yerşndekilerde geziyor sahillerde orada burada ben dikkat etsemde çok korkuyorum millet dikkat etmiyor olan bize olacak
Sahil neyse yA düğün salonunda maske yok birşey yok ağızları açık kalabalık

Kmsl Hnd canim cok gecmis olsun, kokunun gitmesine sevindim. Baska bir grupta bu konu konusulmustu, ordan aklimda kalanlari yazacagim, koku geri gelirse denersin. Karbonot, mangal komuru, kahve, sut, vanilya, icine sogan dogranmis sut, lavanta yagi, cop posetletini burusturup icine koymak, bunlar basina gelipte kokudan kurtulanlarin tavsiyesi. Bir iki hafta tekrarlaman gerekebilirmis. Bir de buzdolaplarinin akan suyun biriktigi yogusma kabi mi ne var, servise oraya da baktir, oraya da gitmisse koku tekrarlayabilirmis, temizlenmesi gerekliymis.

Selam kizlar ancak sayfalari okumayi bitirdim. Kayinvalidemi ugurladik dun, evine vardi bile. 10 gun sonra da annemler gelecek. Cocuklara bu hafta esim bakacak, aklim kalmaz guzel ilgilenir.
Bu ay bizim kredi kartlari costu, bugun de 80$ harcamamiz oldu, stokluk kiza bez aldim yine kupon vardi, dayanamadim. Esim diyor ki sen evde olsan kesin kuponculuga baslarsin.

Okul durumları noldu Zeynep.
Okullar açıldı mı yani

Zeynep yaa ne güzel kuponlarınız falan var yararlanıyorsunuz biz de hiç bişey yok
TLC de bir ara kupon çılgınları vardı izlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…