- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.201
Çok teşekkür ederim canım ss aldım geçmezse deneyeceğimKmsl Hnd canim cok gecmis olsun, kokunun gitmesine sevindim. Baska bir grupta bu konu konusulmustu, ordan aklimda kalanlari yazacagim, koku geri gelirse denersin. Karbonot, mangal komuru, kahve, sut, vanilya, icine sogan dogranmis sut, lavanta yagi, cop posetletini burusturup icine koymak, bunlar basina gelipte kokudan kurtulanlarin tavsiyesi. Bir iki hafta tekrarlaman gerekebilirmis. Bir de buzdolaplarinin akan suyun biriktigi yogusma kabi mi ne var, servise oraya da baktir, oraya da gitmisse koku tekrarlayabilirmis, temizlenmesi gerekliymis.
Ya ben 61 de takıldım kaldım gitmiyor meret. Bakalım biraz spor yapıcam ne olacak...günaydın kızlar A Alya_sura88 canım alışkanlıklarını biraz değiştirdiğinde veriyosun aslinda şeker kullanıyorsan azaltınca ekmeği hamur işini azalttığında ya da porsiyonlarını küçülttüğünde ilk etapta baya kilo gidiyo bence
Arçelikse değiştirmelerini isteyin yenisiyle.Anneminkini tam garantisi dolmak üzereyken yenisiyle değiltirmişlerdi.Canım 13 gündür annemdeyim ne zaman oldu bilmiyorum alt soğutucu çalışıyor dondurucu kısmı çalışmıyor
Yok canım denemedim birazdan deneyeyim
Bende değiştirilmesini istedim salı gününe tekrar gelip bakacaklarArçelikse değiştirmelerini isteyin yenisiyle.Anneminkini tam garantisi dolmak üzereyken yenisiyle değiltirmişlerdi.
Keşke bizimde olsaaaaZeynep yaa ne güzel kuponlarınız falan var yararlanıyorsunuz biz de hiç bişey yok
TLC de bir ara kupon çılgınları vardı izlerdim
Değiştirirler sanırım. Çünkü ben şartel düştü filan ondan oldu zannetmiştim sende sonradan yazdın ya sorun dolapta sonuçtaBende değiştirilmesini istedim salı gününe tekrar gelip bakacaklar
75 dolara 15 dolar çok iyi ..Sevgiyeyolculuk kupon avcilarini severek izlerdim, hala devam ediyor mu bilmiyorum denk gelmiyorum. Dun de buradaki bir market 75$ ve uzerine 15$ lik kupon gondermisti, ihtiyac olmamasina ragmen bez aldim nasil olsa kullanilacak diye. Firsatlari degerlendiriyorum ama dikkat etmek gerek bazi kuponlar tuzak oluyor, baska yerlerden de kuponsuz da ayni paraya denk geliyor gibi. Amerika kupon uzerine kurulu sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?