Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok teşekkür ederim canım ss aldım geçmezse deneyeceğim

Ya ben 61 de takıldım kaldım gitmiyor meret. Bakalım biraz spor yapıcam ne olacak...

Selams sabah 32 TL harcadık sucuk için . Bu sene biz yapmadık hazır sucuk alacağız ama bildiğimiz belirli markadan . Kahvaltı yaptık makinaya bebeğin badilerini attım. Bulaşık makinası çalıştı. Şimdi uyku saati yapacağız . Öğleden sonra için ilik sulu domates çorbası yapacağım bebek için gece için kavanoz maması yaparım . Ev yoğurdu yer sanırım birazda . Son uykusundan sonrada biraz orduevine gider yürüyüş yaparız birer kahve içeriz . Su eksik birkaç eksik daha var almadık alınacak . Bebeğe oyuncak bakıyorum biraz e bebekten sipariş vereceğim yarın .

pure hazel okullar bizim bolgede 17 eylulde acilacak. Eger giderse bizim evin kardisindaki okula gidecek, anaokul ogrencilerini bu sene evine en yakin okula verdiler. Eylem plani cikarmislar, zoom uzerinden bir toplantiya ben de katildim, 6 feet lik mesafeyi korumak icin hesaplamalar yapmislar, sinif mevcutlarini ona gore dusurmusler. Eger sinif ici egitim isteyen cok olursa kura cekilecek. Hastalik orani bizim bolgede %1 eger bu %5 in uzerine cikarsa okullar kapanip herkes on-line egitime gececekmis.

Sevgiyeyolculuk kupon avcilarini severek izlerdim, hala devam ediyor mu bilmiyorum denk gelmiyorum. Dun de buradaki bir market 75$ ve uzerine 15$ lik kupon gondermisti, ihtiyac olmamasina ragmen bez aldim nasil olsa kullanilacak diye. Firsatlari degerlendiriyorum ama dikkat etmek gerek bazi kuponlar tuzak oluyor, baska yerlerden de kuponsuz da ayni paraya denk geliyor gibi. Amerika kupon uzerine kurulu sanki :)

75 dolara 15 dolar çok iyi ..
güzel değerlendiriyorsun canım:)
Tabi dikkatli olmakta fayda var.

Dün akşam dışarı çıktık çok sevdiğim bir yere gittik o kadar sakin o kadar güzel ki
Bir kaçamak yapıp tost yerim yarım ekmek
Diyette olmasaydım bir tane daha yerdim kesin çok güzeldi
Çay içip dondurmada yedik ne kadar ödedik tam bilmiyorum ama 40 TL civarı sanırım
Bugün pazara gideriz belki biraz uzak ama dün yakında olan pazara gidemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…