Bugün ne aldin kaç tl harcadin

İyi akşamlar hanımlar dun arkadaşlarla kahvaltı ettik iyi geldi bayağı uzun uzun oturduk 44 TL orası sırasında market alışverişi dondurma meyve 30 TL civarı bugün de yine market turşu için sirke ve 29 TL yemek olarak da domates çobanı fasulye kavurma salata ev temizliği ütü dekan akşamı ettik çay saati

Merhabalar iyi geceler pişi yaptım yedikten sonra Dışarı yürüyüşe gittik yanlız hava biraz serin esiyordu o yüzden tedirgin oldum geri döndük. Markette 100 TL filan harcandık su kuru incir kahve yanı çikolata muz salatalık üzüm yaş incir filan. Eve gelince bebek muhallebi yedirdim emdi uyudu . Kahve yaptım yeşil fasulye temizledim. çay ıvır zıvır yedik balkon yıkadım. Oyuncak kutusu alacağım birkaç küçük oyuncak daha . Sepet oluşturdum 150 TL filan olacak yarın sipariş veririm

Son düzenleme:
Pişide istiyorum bak onu unuttum
en sevdiğim şey kahvaltı öğünü akşam yemeğinde de bazen kahvaltı yaparız hele çayın yanına hamur işi oldu mu offff offff efsaneeeee
Kapaklı oyuncak kutusu al benim Kiz kapağın üstünde kayak yapıyor eminim seninkide yaratıcılığını sonuna kadar kullanır

Günaydın kızlar
Cedric1003 çocuklar bakıcıyla mı kaldı ayarladınız mı
Okula giden bütün öğretmenlerimize hayırlı olsun umarım planlandığı gibi gider her şey
Arkadaşımın ablası bakacak 20 gün
Sağolsun bizi cok zor bir durumdan kurtardı
insallah sağlık bir egitim öğretim yili olur
okyonus esin gitti mi Allah kavuştursun

Günaydın.
Eşim kızları babanneye bıraktı.
Kahvemi içiyorum.
Birazdan okula gideceğim.
Heyecanlıyım aylar oldu.
Ama önlemlerin yeterli olmadığını düşündüğüm için çok korkuyorum.
Allah’a emanetiz artık..
Sabahtan kalan çayı bardak termosuma koydum yanıma alıyorum. Okulda içmek istemedim.

Arkadaşımın ablası bakacak 20 gün
Sağolsun bizi cok zor bir durumdan kurtardı
insallah sağlık bir egitim öğretim yili olur
okyonus esin gitti mi Allah kavuştursun
Gitti canımZor geliyor artık göçebe gibi yasamak batıdayız ama yine ayrı ne zaman kavuşacağız Allah bilir.İkimizinde morali bozuktu gece.Pazar sabahı evinden kalkıp işe gitmek adama nasip olmadı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…