- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.241
Hiç enerjim yok çok mutsuzum
Ya ne zaman senin durum filan belli olacak anlamıyorum ki bu ne saçma işHiç enerjim yok çok mutsuzum☹İşi yoğun olacakmış 1 ay gelemem dedi.Oğlanda çok üzüldü gidiyor diye.Cok bahtsız hayırlısı olsun diyorum ama bilmiyorum sabrımız tükendi
Hiç bilmiyorum bekledikçe uzaklaşıyorYa ne zaman senin durum filan belli olacak anlamıyorum ki bu ne saçma iş
Hiç bilmiyorum bekledikçe uzaklaşıyor
Yaşayacak evde yok ki eşimin nerde kalacağı hala belirsiz tekrar Ankara’ya gitme durumu olabilirmiş İzmir’de suan ama Ankara görünüyor atamada olmadı evi nereye taşıyacağız?Kör düğüm bizim hayatımız.Bende İzmir’e tayin istedim bide Ankara’ya giderse yandımOkyonus 1 sene ucretsiz izne ayrilsan en azindan bu yil birlikte yasardiniz
Yaşayacak evde yok ki eşimin nerde kalacağı hala belirsiz tekrar Ankara’ya gitme durumu olabilirmiş İzmir’de suan ama Ankara görünüyor atamada olmadı evi nereye taşıyacağız?Kör düğüm bizim hayatımız.Bende İzmir’e tayin istedim bide Ankara’ya giderse yandım
Evet atama yapmıyorlar adamı Ankara görünüyor oraya görevlendirme yaptılar.Bu 1 yilda ankaraya gitme ihtimali varmi
Kocalarınıza sımsıkı sarılın kızlar üzmeyin kocalarınızı bak kavusamayanlar var
Saçma sapan işler bu insanların evi ailesi var ona göre yapsanız atamayı olur mu illa bişey çıkaracaklar neyse susayım Allah yardımcınız olsun eşinin yeri kesinleşse sende ona göre planlardın gideceğin yeri en kötü 1 yıl ücretsiz izin alırsınYaşayacak evde yok ki eşimin nerde kalacağı hala belirsiz tekrar Ankara’ya gitme durumu olabilirmiş İzmir’de suan ama Ankara görünüyor atamada olmadı evi nereye taşıyacağız?Kör düğüm bizim hayatımız.Bende İzmir’e tayin istedim bide Ankara’ya giderse yandım
Çocuklar eşimde bugün.
Çok zorlaniyordur eminim. Mesaj bile atmadı
Ben gelene yemeği hazırla, bulgur pilavı salata cacık yap dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?