Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın kızlar yeni eğitim öğretim dönemi vatana millete hepimize hayırlı uğurlu olsun . Bizde de sabah erken başladı . 5 te uyandık bebeğin bezini değiştirdim emzirdim geri uyuduk o ara eşim oturma odasına gitti işleri yoğun uykusunu güzel alması lazım .7 de uyandık biraz kavanoz maması yedi . Eşime tost yaptım o işe gitti. Bende akşam ve yarın sabah içim yeniden mamaları yaptım öğleden sonra için çorba pişirdim dolaba koydum . Şimdi uyuyor bende uzandım biraz haber bakıyorum. E bebekten 150 TL sipariş vereceğim. 60 TL oyuncak kutusu , 10 TL bebe kolonyası, 30 TL ilk arabam , birkaç parça oyuncak daha ufak tefek . Akşama yeşil fasulye pilav cacık salata var . Keşke birde tatlı yapabilsem . Hafta sonundan çıktık evi ayrıntılı süpürüp sileceğim. Kendine gün içinde yapmak için hedefler koydum . Haberlere bakmak , Sudoku çözmek, egzersiz yapmak , en az 10 sayfa kitap okumak Gibi .

okyonus canım Allah kavuştursun sizin duruma artık diyecek birşey kalmadı
Hiç enerjim yok çok mutsuzumİşi yoğun olacakmış 1 ay gelemem dedi.Oğlanda çok üzüldü gidiyor diye.Cok bahtsız hayırlısı olsun diyorum ama bilmiyorum sabrımız tükendi

Hiç enerjim yok çok mutsuzum☹İşi yoğun olacakmış 1 ay gelemem dedi.Oğlanda çok üzüldü gidiyor diye.Cok bahtsız hayırlısı olsun diyorum ama bilmiyorum sabrımız tükendi
Ya ne zaman senin durum filan belli olacak anlamıyorum ki bu ne saçma iş

Okyonus 1 sene ucretsiz izne ayrilsan en azindan bu yil birlikte yasardiniz
Yaşayacak evde yok ki eşimin nerde kalacağı hala belirsiz tekrar Ankara’ya gitme durumu olabilirmiş İzmir’de suan ama Ankara görünüyor atamada olmadı evi nereye taşıyacağız?Kör düğüm bizim hayatımız.Bende İzmir’e tayin istedim bide Ankara’ya giderse yandım

Bu 1 yilda ankaraya gitme ihtimali varmi

Günaydın kızlar yerleştim çok şükür ev baya geniş güzel biraz temizlik yordu dizlerim ellerim yara hep fayansların üzerine yapıştırıcı bişey dökmüşler kazımaktan tellemekten parmaklarım çok kötü oldu viledayı kırmış eşim ellerimle sildim kaç defa yerleri heryerim ağrıyor burda pazar yokmuş manav var heryer de domates 2 TL den başlıyor biber 3 nasıl konserve yapcam bilmiyorum gündüz hava sıcak ama akşam baya serin yazlık yorganları çıkardım. 2 defa çarşıya gittik çok güzel işlek 2 tane caddesi var baya güzel okul ve kreş işini halledemedik daha adresler karışık İl 15 güne düzelir demişler

Saçma sapan işler bu insanların evi ailesi var ona göre yapsanız atamayı olur mu illa bişey çıkaracaklar neyse susayım Allah yardımcınız olsun eşinin yeri kesinleşse sende ona göre planlardın gideceğin yeri en kötü 1 yıl ücretsiz izin alırsın

Çocuklar eşimde bugün.
Çok zorlaniyordur eminim. Mesaj bile atmadı
Ben gelene yemeği hazırla, bulgur pilavı salata cacık yap dedim

Bizim yemek var
Ama bisey eklenmesi lazim.
Yetisemem temizlik yapicam kolay bisey bul dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…