Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben oğlanı kocama bırakamıyorum bakamıyor çünkü

Öğle yemeği için çiğ köfte söyledim 6.5tl harcama oldu.İş çıkısı yakıt alacağım markettede uğrarım belki.Vitamin falanda almam lazım eczaneyede gitmem lazım

Bir makine çamaşır attım yıkandı astım

Buzluğa 6 yemeklik domates doğrayıp koydum

koltuk örtülerini yıkamıştım onları sereceğim sonra da evi süpürürüm

akşama köfte salata kendime, sebzeli mercimek çorbası ve köfte yoğurt oğlana, eşime kuru dolma var annem yapmış bize de koydu sağolsun

Bez olayını ne yaptın

Ciğeri hiç sevmem ya evdede pişirmem eşim sever isteyince annem pişirip veriyor
Scss94 ne yicen bu akşam diyet menünde ne var banada fikir ver
canim iki haftada 4 kilo verdim kııız aksam dünden semiz otumu yicem . ama geçen gün kendime tavuklu bi salata yaptim süper oldu yogurt, köz kırmızı biber, kornişon ,mısır, haşlanmış tavuk ve bulgur karıştırdım hepsini dere otu felan cok lezzetli oldu hem doyurucu

Selams 150 TL harcadım e bebekte güzel güzel ürünler gelecek heyecanlandım beklemeyi en sevdiğim kargo e bebek . Yeşil fasulye pişirdim . Evi süpürdüm sildim camların önünü kapıları Elektrik prizlerini sildim. Bebek yemek yedi şimdi uyutuyorum tahin pekmez yiyeceğim gücüm azaldı tozları alacağım wc temizleyeceğim bitti gitti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…