Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bez olayını ne yaptın

Hiçbir şey risk alıp çıkarsam mı bezini sence ?ben teklif edip kabul etmesini bekliyorum hala. Ama wcye yapmak istemiyor. Çıkariyim elimdeki bezler bitince bir hafta falan yapsın her yere napiyim eninde sonunda alışır. Sonra topluca evi temizliğe sokarım halılar vs

Kaç aylıktı canım oğlunun

Okulun ilk günü fena değildi ama kızlar şunu anladım küçük yerlerde oralı değilsen hersey cok kolay olmuyor herkes birbirini tanıyor serini hallediyor
Okulda hamile bir kadın var izne Eylül sonunda ayrılacak 3 sınıf öğretmeni sonra
onun sınıfını istedim küçük çocuklarım var 1 sınıf vermeyin dedim yok dediler
Verdikleri öğretmende erkek çocuk derdi falan buralı bazı güçlü iliskileri var.
Cok zoruma gitti biraz söylendim falan adam diyorki biz sizi 2 yıldır idare ediyoruz ne idaresi dedim hakkım olan ücretsiz izni kullandım.

Şaşırmadım şu yazdığına

Bizim genel mudur gelecekti saat 5oldu gelemedi gecıktı bende çocuğu almaya çıkacağım dedim müdür dedi evi bırak geri gel.4yasındakı çocuğu eve tek başına bırakıp gelecegım düşün.Aglayarak eve gittim arkadaşa bıraktım ama o günü hiç unutmuyorum.Bak tayin istedim bana hiç yardımcı olmuyor olumlu yazsa yazımı böyle olmayacak ucu açık bırakmış görüş falan yazmamış.

Şaşırmadım şu yazdığına
Söylenecek cok şey varda ban yemek istemiyorum özlerim sizleri
Tam tersi sana yardımcı olması gerekirken esin yok yanında Küçük çocuğun var
Çalışan kadın olmak cok güzel ama mobing kadınlar üzerinde daha fazla

Bende ban yiyince çok sıkılıyorum kahve içmeye gittin mi bardene

Bence artık yaşı geldi yavaştan çıkar ilk 3 gün çok önemli farkına varması öğrenmesi ve kaslarını tutması açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…