Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kizlar evimin bütün işleri duruyor ve ben arsız arsiz tv karsisinda kahvemi içiyorum çocukların yemeğini ve bakımını hallettigimde sanki hic isim kalmamış gibi rahatlıyorum bugünlerde eşimin yine fazla harcaması oluyor. Ona buna koşmaktan para bırakmıyor elde. Bakalım ay sonunda para kalacakmi elde. Neyse eşim hakkında konuşmayacağım Oğlan uyuyor kiz yerde yuvarlanıp duruyor. Az önce ara ogununu yedi muz yulaf devam sutu karisimi. Aksam icin tarla domatesiyle sehriye corbasi yapacagim kiz icin. Oglum ve kendim icin henuz karar vermedim. Esim olmayacak yine yemekte. Kızlar uzun zamandır giyim alışverişi yapmadım kaşıntı tuttu avuçlarımi

bende durmadan alışveriş sitelerine giriyorum favori ekliyorum

bende durmadan alışveriş sitelerine giriyorum favori ekliyorum
Alışveriş yapmayalı çok oldu benimde ya
En son avm ler açılınca Kiza yazlık bir şeyler almıştım kendimede bir kaç tşört o kadar
Ben netten kıyafet hiç almadım alamam da sanırım
Bazen göz gezdiriyorum çok güzel şeyler var ama orda durduğu gibi bende durmazsaiade tekrar kargo bekle falan uzun işler hiç benlik değil

doğru canım valla bende öyle bazen aldıklarım geliyo şok oluyorum bu benim aldığım olamaz diye özellikle trendyoldan aldıklarım desensiz diye alirim desenli çıkar mavi diye alirim yeşil çıkar

geçen gün oğlanı pazara götürmek gibi bi hata yaptım ağlamaktan helak oldu gözü döndü çocuğun herseyi yemek istedi
Benim oğlumunda öyle atakları vardı bir ara her tezgahın önünde duruyordu bunu istiyorum diye pazarcılarde ellerini ceplerini dolduruyordu

Slm kızlar
Banlıydım ama neden banlandım hiç bir fikrim yok
Dün eve döndük gelirken 150 tl mutfak alışverişi 200 tl benzin aldık
Bugün 15 kg süt aldık 45 tl
Kızımı dişçiye götürdüm 30 tl ilaca verdim
Yoğurt mayaladım peynir ve lor yaptım
Kışlık alışveriş yapacaktım eşimin arkadaşı bostan yapmış hafta içi gidelim toplayalım demiş onu bekliyorum sonra eksik olanları alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…