Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Slm kızlar
Annemin testi pozitif çıkmış. Grip gibiydi öksürük boğaz ağrısı vardı. Ben de bir süte evde kendimi gözlemlerim. İnş hafif atlatırız. En son Çarşamba görüşmüştük. Temas etmedik ama birlikte kahvaltı ettik oturduk. Ben de atlatıyor olabilirim. Boğaz ve baş ağrım var sadece.dua bekliyorum hepinizden.
bir de kuzenim bizde kalıyor onun işyerinde çıkmış evden çalışın diye yollamışlar. O da almış çantasını memlekete gitmiş otobüs ile. (Çok cahil ya. Ama maskesini hiç çıkarmaz. )
Şehirler arası bu mantıkla giden koronalı vardır bence. Otobüse uçağa binmemek lazım. Allah muhtaç etmesin toplu taşımaya. Psikolojik de olabilir ama öğrendiğimizden beri başım ağrıyor deli gibi.

canım çok geçmiş olsun umarım kolay atlatır annen ve size bulaşmamıştır

E
geçmiş olsun canım
Ne dedi dr
Enfeksiyonmuş canım.
Eli sürekli ağzında salyalarını da götürüyor yüzüne sürüyor gözüne sürüyor.
Damla verdi.
100 lira bozdurdum bugün bir kaç lira bozukluk kaldı.
Eczaneden Damla
Küçük boy tarhana
Muhallebili kadayıf
Ekmek.
Para bitti bile.

Muhallebili kadayıf yaptım.

Geçmiş olsun sende de olabilir hafif atlatırsın inşallah

geçmiş olsun canım
Yerlerde de geziyor diyorsun mikrop kapmıştır
Afiyet olsun

Ahhhh alyaaa çok geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız .

Püre çok geçmiş olsun yerde gezdiği için olmuştur büyük ihtimalle . Benim bebe de yemekli yağlı elleri ile gözünü ovuşturuyor
geçmiş olsun canım
Yerlerde de geziyor diyorsun mikrop kapmıştır
Afiyet olsun
Zeynom hoşgeldin

Geçmiş olsun canım kolayca atlatır inş size bulasmamıstır

canım inşallah hafif atlatır annen

Selam kızlar jantlar satıldı 2200 TL ye . 200 TL kargoya verdik normalde 400 TL tuttu fakat kargo yardımcı oldu . 2000 TL hesapta çok iyi oldu . Eşim gelirken yoğurt acı biber domates ekmek aldı. Arkadaşımın eşi 8 kg kornişon aldı 4 kg olarak bölüştük. Bende hemen 2 tane 5 kg lık turşu kurdum . Biri karışık biri sadece kornişon. 1 tane 3 kg kavanozum var ona da sırf acı biber kuracağım eşim markette baktı ama ondan yoktu gelince hemen alırım hallederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…