Bugün ne aldin kaç tl harcadin

canım çuvalda durmasın kasa gibi bişeye döküp serin yerde saklayabilirsin

al benden de o kadar bende 3 tane birde
Dikkat edeceğiz yapacak Bişey yok

15 kg kadar kayınvalideye verdim. Bugün de biraz teyzeye kuzene falan veririm. Dondurucumda hiç yer yok
Ver canım çünkü o patatesler çillenirse içinde kötü bir madde ürüyor ve yemesen daha iyi olmuş oluyor . Zaten patates pek faydalı değil bu sefer iyice fena oluyor

Bende biber alıp 3 kg kavanoza biber turşusu yapacağım ama onun için tarif bakıyorum
kızlar benim turşu ölçümde şöyle tüm turşularımı bu ölçü ile yapıyorum harika oluyor ve hala geçen seneden tutdum var dolapta kıtır kıtır
1 lt suya
1 cay br sirke
1 kş seker
3 kş tuz
1 cay kş limon tuzu

Bu kaç kg lık kavanoz için Zeynom

Anne hastalanırsa hastahaneye yatmazsa bebeğe bakabilir dimi Zeyno. Yani ben abi bebeğe bakabilir miyim
umarım öyle Bişey olmaz canım
Ama sen olursan zaten eşinede gelme derler sen mecbur olmadıkca yaklaşmayacaksın eşin ilgilenecek emzirme zamanı maske eldiven ne bilim işte umarım olmaz

Anne sütü aşıdan daha etkili diye haberler okudum buz küpleri yapıp yiyin deniyor benim süt yok olsaydı bütün cocuklarıma verirdim

Eşimde çok korkuyor hastalıktan bende yerdim diyor

Ver canım çünkü o patatesler çillenirse içinde kötü bir madde ürüyor ve yemesen daha iyi olmuş oluyor . Zaten patates pek faydalı değil bu sefer iyice fena oluyor

Geçen yıl sağolsun 25 kg lık bi cuval getirmişti. Annem kayınvalide ve ben paylaşmıştık. Bozulmadan da tüketmiştik. Bu yıl abartmış sağolsun. Düşünmesi güzel şey tabi.

Bu ölçülerle bende hızlı turşu yapıyorum Salatalıktan sıcak suyla Çok güzel oluyor

Hahahaha bebek allahtan emiyor varya . Gerçi ona bıraksak çoktan vazgeçmişti çocuğu uyurken emziriyorım . Yeni doğum yapan bir arkadaşım var onunla aynı şekilde süt üretim çalışması yapıyorum deli gibi

Tuğçe herkes farklı geçiriyor. Yani Allah korusun yakalansan bile ayakta atlatma ihtimalini düşün. İyiye odaklan. İyiyi çağır.
Annem gibi konuştun zaten genelde annemle aynı şeyleri söylüyorsun sen bazı durumlar karşısında

Annem gibi konuştun zaten genelde annemle aynı şeyleri söylüyorsun sen bazı durumlar karşısında

Bak bunu da senin için buldum. Daha önce okumuştum. Her şeyin başı moral ya. Kaderimizde varsa geçireceğiz ama yine de tedbiri bırakmayalım, iyi düşünelim :)

Eklentiler

• AD400657-1AAA-4792-A5A1-548C65A9BFEE.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…