- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.581
canım çuvalda durmasın kasa gibi bişeye döküp serin yerde saklayabilirsinGünaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kgbirazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?
Boza günaydın çok soğuk lazım saklamak için sana zor o iş biraz etrafa ver istersen 52 kg çok fazla
canım çuvalda durmasın kasa gibi bişeye döküp serin yerde saklayabilirsin
al benden de o kadar bende 3 tane birdeHerkese günaydın kamudaki esnek çalışmayı görünce içimde bir bomba patladı resmen çok strese girdimbu kış geçen kışla aynı olacak dışarı çıkamayacağız Sıra ne zaman bize gelecek diye kuzu gibi beklemeye başladım ben. Hastalanırsam abi bebeğim ne yapacak çok korkuyorum
Ver canım çünkü o patatesler çillenirse içinde kötü bir madde ürüyor ve yemesen daha iyi olmuş oluyor . Zaten patates pek faydalı değil bu sefer iyice fena oluyor15 kg kadar kayınvalideye verdim. Bugün de biraz teyzeye kuzene falan veririm. Dondurucumda hiç yer yok
dondurucuda olmaz zaten15 kg kadar kayınvalideye verdim. Bugün de biraz teyzeye kuzene falan veririm. Dondurucumda hiç yer yok
Anne hastalanırsa hastahaneye yatmazsa bebeğe bakabilir dimi Zeyno. Yani ben abi bebeğe bakabilir miyimal benden de o kadar bende 3 tane birde
Dikkat edeceğiz yapacak Bişey yok
kızlar benim turşu ölçümde şöyle tüm turşularımı bu ölçü ile yapıyorum harika oluyor ve hala geçen seneden tutdum var dolapta kıtır kıtırBende biber alıp 3 kg kavanoza biber turşusu yapacağım ama onun için tarif bakıyorum
Bu kaç kg lık kavanoz için Zeynomkızlar benim turşu ölçümde şöyle tüm turşularımı bu ölçü ile yapıyorum harika oluyor ve hala geçen seneden tutdum var dolapta kıtır kıtır
1 lt suya
1 cay br sirke
1 kş seker
3 kş tuz
1 cay kş limon tuzu
umarım öyle Bişey olmaz canımAnne hastalanırsa hastahaneye yatmazsa bebeğe bakabilir dimi Zeyno. Yani ben abi bebeğe bakabilir miyim
Ver canım çünkü o patatesler çillenirse içinde kötü bir madde ürüyor ve yemesen daha iyi olmuş oluyor . Zaten patates pek faydalı değil bu sefer iyice fena oluyor
Anne hastalanırsa hastahaneye yatmazsa bebeğe bakabilir dimi Zeyno. Yani ben abi bebeğe bakabilir miyim
canım 1 lt suya bu ölçü ben 5 lt suya yapıp yapıp döktüm öyle ayarladım benBu kaç kg lık kavanoz için Zeynom
Bu ölçülerle bende hızlı turşu yapıyorum Salatalıktan sıcak suyla Çok güzel oluyorkızlar benim turşu ölçümde şöyle tüm turşularımı bu ölçü ile yapıyorum harika oluyor ve hala geçen seneden tutdum var dolapta kıtır kıtır
1 lt suya
1 cay br sirke
1 kş seker
3 kş tuz
1 cay kş limon tuzu
Hahahahaumarım öyle Bişey olmaz canım
Ama sen olursan zaten eşinede gelme derler sen mecbur olmadıkca yaklaşmayacaksın eşin ilgilenecek emzirme zamanı maske eldiven ne bilim işte umarım olmaz
Anne sütü aşıdan daha etkili diye haberler okudum buz küpleri yapıp yiyin deniyor benim süt yok olsaydı bütün cocuklarıma verirdim
Eşimde çok korkuyor hastalıktan bende yerdim diyor
Annem gibi konuştunTuğçe herkes farklı geçiriyor. Yani Allah korusun yakalansan bile ayakta atlatma ihtimalini düşün. İyiye odaklan. İyiyi çağır.
eşin kabul ederse onada süt verHahahahabebek allahtan emiyor varya . Gerçi ona bıraksak çoktan vazgeçmişti çocuğu uyurken emziriyorım . Yeni doğum yapan bir arkadaşım var onunla aynı şekilde süt üretim çalışması yapıyorum deli gibi
Ekran görüntüsü aldım o zaman . Bende 3 lt için yapacağım acı biber alayım da heyecanlandımcanım 1 lt suya bu ölçü ben 5 lt suya yapıp yapıp döktüm öyle ayarladım ben
Annem gibi konuştunzaten genelde annemle aynı şeyleri söylüyorsun sen bazı durumlar karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?