Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anne sütü almamak dünyanın sonu değil. Bebeklerin sağlıklı annelere daha cok ihtiyacı var :) büyüdüler zaten. Kaç aydır aldılar anne sütünü. Önemli olan sağlık şu anda.

Bak bunu da senin için buldum. Daha önce okumuştum. Her şeyin başı moral ya. Kaderimizde varsa geçireceğiz ama yine de tedbiri bırakmayalım, iyi düşünelim :)
Dün biriyle tartıştım.
kadın diyor ki maskenin hiçbir faydası yok maske satılsın diye bize kurulan bir oyun.
Böyle bir virüs de yok diyor
Ben daha fazla yazmadım ama bu şahıs virüsten de tehlikeli

Dün biriyle tartıştım.
kadın diyor ki maskenin hiçbir faydası yok maske satılsın diye bize kurulan bir oyun.
Böyle bir virüs de yok diyor
Ben daha fazla yazmadım ama bu şahıs virüsten de tehlikeli

Ya ben bu insanları anlamıyorum zaten. Virüse inanmıyorlarmış. Başlarına gelince inanırlar.

eşin kabul ederse onada süt ver
Sen böyle yazdın ya aklıma canım kv geldi .Doğum yaptım aradan birkaç gün geçti eşim diyor ki aaaa kulağım ağrıyor sanki enfeksiyon mu ne oldu kv hemen tuğçe bi süt sağ bakayım kulağına damlatsın eşim de saçmalama anne 2 aylıktı bebek kv geldi yine bebek aşı oldu ağlıyor filan huzursuz kv diyor ki kulağı ağrıyor bunun süt sağ damlatacağım

Süt makinesi tuce
Aman yok şekerim valla baya çaba sarf ediyorum eşimden gizli rezene süt çayı içiyorum ziraa o istemiyor çünkü bebek emmek istemedi de ben 3 kez lohusalık depresyonu geçirdim yA adam 4 olur diye korkuyor

Aman yok şekerim valla baya çaba sarf ediyorum eşimden gizli rezene süt çayı içiyorum ziraa o istemiyor çünkü bebek emmek istemedi de ben 3 kez lohusalık depresyonu geçirdim yA adam 4 olur diye korkuyor
Sütün var çok şükür Allah sana öyle bir mucize vermiş bazı annelerin hastalığı oluyor süt veremiyor ilaç kullanıyor.
2 yaşına kadar tadımlık da olsa emzirmeye çalış derim. sadece karın doyurmak için değil zaten bağışıklık güçleniyor anne bebek arasındaki iletişim artıyor .bebek güven duyuyor.

Kızlar dut kurusu evet öyleymiş. Makarnavitmadan karadut özü almıştım bebeğe ona verirken kendimde 1 çay kaşığı alıyorum . Bazen stres kaynaklı veya bağışıklık sistemimin düzeninin bozulmasından dolayı dudağımda aft olabiliyor onu 1 gün içinde geçiriyor . Normalde 1 haftada zor geçiyordu

Evet zaten benim sütümün 8 aylık bir bebeği doyurma ihtimali yok diye düşünüyorum hep . O yüzden kahve niyetine içiyor . Ek gıda alıyor sonra her uyku esnasında az veya çok bir şekilde emiyor . Doktor da aynen böyle olması lazım zaten demişti . Ben bebek 6 aylıkken doktora ağladım emmiyor Sütüm azaldı diye . Oda günde 5 dk bile emse yeterli artık kafana takma demişti . Aralık anneleri grubunda bir arkadaş var onunda bebeği abi bebekle aynı . Türkiye’nin en ünlü doktorlarından birisine gidiyorlar kontrollerine o doktorda aynı şeyi söylemiş o bakımdan gönlüm rahat. Zaten başka birisi olsa çoktan emzirmeyi bırakmıştı kendimle gurur duyuyorum çok çaba sarf ettim . O zaman bıraksam bebek mama alsaydı şuan daha kg olarak yüksek olurdu eminim . Ama amacım o değildi zaten şimdi Kg olarak minyon bir bebek kafaya takmayı bıraktım çoktan

Bu arada herkes emzirmek zorunda değil herkesin de aynı oranda anne sütü olmak zorunda değil. Mama ile büyüyen bebeklerde sağlıklı oluyorlar hiç kafaya takacak bir durum değil . Bunu baya sonra fark ettim ne yazıkki keşke daha önce fark edip daha sakin olsaydım diyorum kendime . Sonuçta hepimiz bir şekilde büyüdük .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…