- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.601
3 gündür bozdum okula başlayınca. Bana da geri dönme motivasyonu versene2 tepsi poğaça yaptım kahvaltı hazır
Diyetteyim ben yemem
hemen vereyim3 gündür bozdum okula başlayınca. Bana da geri dönme motivasyonu versene
Yememize içmemize dikkat edeceğiz bağışıklığınızı güçlü tutmak için.
Evde tedavi görmek iyi tabii ki. fakat ağır ilaçlar veriyorlar yani süte karışan. bu durumda bebeği anne sütünden kesmek zorunda kalabiliriz. ben de korkuyorum.
Dün biriyle tartıştım.Bak bunu da senin için buldum. Daha önce okumuştum. Her şeyin başı moral ya. Kaderimizde varsa geçireceğiz ama yine de tedbiri bırakmayalım, iyi düşünelim :)
hemen vereyim
Önümüzü göremiyoruz
Yine evlere tıkınıp hareketsiz kalıp kilo alabiliriz
Bu sebepten dolayı şimdi zayıflamalıyız
Dün biriyle tartıştım.
kadın diyor ki maskenin hiçbir faydası yok maske satılsın diye bize kurulan bir oyun.
Böyle bir virüs de yok diyor
Ben daha fazla yazmadım ama bu şahıs virüsten de tehlikeli
Kendim için demedim zaten çok şükür büyüttük.Anne sütü almamak dünyanın sonu değil. Bebeklerin sağlıklı annelere daha cok ihtiyacı var :) büyüdüler zaten. Kaç aydır aldılar anne sütünü. Önemli olan sağlık şu anda.
Sen böyle yazdın ya aklıma canım kv geldi .Doğum yaptım aradan birkaç gün geçti eşim diyor ki aaaa kulağım ağrıyor sanki enfeksiyon mu ne oldueşin kabul ederse onada süt ver
Ayy ne tazesini ne de kuruşunu hiç sevmem yaKızlar dut kurusunu bi araştırın bağısıklıgı çok kuvvetlendiriyormuş
Aman yok şekerim vallaSüt makinesi tuce
Bu zihniyet ortadan yok olsa keşke bir şekildeDün biriyle tartıştım.
kadın diyor ki maskenin hiçbir faydası yok maske satılsın diye bize kurulan bir oyun.
Böyle bir virüs de yok diyor
Ben daha fazla yazmadım ama bu şahıs virüsten de tehlikeli
Moralimi yükselttiniz bebişlerimTişörte bastırıp giyicem bunu
Sütün var çok şükür Allah sana öyle bir mucize vermiş bazı annelerin hastalığı oluyor süt veremiyor ilaç kullanıyor.Aman yok şekerim vallabaya çaba sarf ediyorum eşimden gizli rezene süt çayı içiyorum ziraa o istemiyor çünkü bebek emmek istemedi de ben 3 kez lohusalık depresyonu geçirdim yA adam 4 olur diye korkuyor
biz ailecek seviyoruzAyy ne tazesini ne de kuruşunu hiç sevmem ya
Evet zaten benim sütümün 8 aylık bir bebeği doyurma ihtimali yok diye düşünüyorum hep . O yüzden kahve niyetine içiyor . Ek gıda alıyor sonra her uyku esnasında az veya çok bir şekilde emiyor . Doktor da aynen böyle olması lazım zaten demişti . Ben bebek 6 aylıkken doktora ağladım emmiyor Sütüm azaldı diye . Oda günde 5 dk bile emse yeterli artık kafana takma demişti . Aralık anneleri grubunda bir arkadaş var onunda bebeği abi bebekle aynı . Türkiye’nin en ünlü doktorlarından birisine gidiyorlar kontrollerine o doktorda aynı şeyi söylemiş o bakımdan gönlüm rahat. Zaten başka birisi olsa çoktan emzirmeyi bırakmıştı kendimle gurur duyuyorum çok çaba sarf ettim . O zaman bıraksam bebek mama alsaydı şuan daha kg olarak yüksek olurdu eminim . Ama amacım o değildi zaten şimdi Kg olarak minyon bir bebek kafaya takmayı bıraktım çoktanSütün var çok şükür Allah sana öyle bir mucize vermiş bazı annelerin hastalığı oluyor süt veremiyor ilaç kullanıyor.
2 yaşına kadar tadımlık da olsa emzirmeye çalış derim. sadece karın doyurmak için değil zaten bağışıklık güçleniyor anne bebek arasındaki iletişim artıyor .bebek güven duyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?