Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tabii ki herkes bir şekilde büyüyor.
ben buradaki yazılanları tenzih ederek söylüyorum farklı gruplarda okudugum şeyler oluyor.
kadını yazmış sırf sütü gelmiyor diye hiçbir çaba göstermeden bebegine mama başlatmış ,sonra emzirenlere laf söylüyor dünyanın sonu değil benim çocuğum çok çok sağlıklı anne sütü emmedi de ne oldu çok gürbüz vesaire vesaire. Bir de karşılaştırma yapıyorlar. mama ile büyüdü ama kuzenimin çocuğu anne sütü aldı çok zayıf incecik (kilo çok çok önemli zaten)
3-5 yaşında mi belli olacak acaba sağlıklı olup olmadığı.
Bilim insanları bas bas bağırıyor.
Tabii bilim insanı mı önemli mahalledeki bilinçsizler mi önemli.

Tabiki çok yanlış yorumlar tövbe tövbe ya anne olarak çaba sarf edeceksin ama belirli sorunlar vardır olmuyordur o ayrı bir konu kg olarak abi bebek persantilde sınıra yakın görüyoruz bunu boyu normal kafa çevresi normal . Hiç mama almadın ama 6.5 aylık süründü demek mama alsa bu düşünceye göre ooo 3 aylık sürünüyor olurdu tövbe tövbe yA

Direk gunes vurmasin havali bir seyde dursun
Ustune ince koyu renk birsey ort
Ama bu sicaklarda yinede bozulur

Ben önemsemiyorum demedim. Ancak böyle çok nadir hastalık durumlarında öncelikler değişebilir dedim.

3-5 yasında belli olacak sağlıklı olup olmadıgı cümlesinin de süt veremeyen anneleri yıprattıgının farkında olsanız keske.karsı tarafı kötülerken keşke diğer insanları da kırmasak
tuce_tuce rezene cayının kanser yapıcı etkisi olduğu için doktorum kesinlikle yasaklamıştı haberiniz olsun

Bizim kurum esnek calismayi uygulamayacakmıs kimse hic birseyin farkinda degil diger yasaklar pespese geldiginde 1 tane vaka ciktiginda o 1 kisi herkesten once kosar
Yaziklar olsun diyorum
Bu sefer cogu kurum uygulamayacak gibi geliyor

Süt vereni kotuluyorsa napicaz peki. Anne sütü alan zayıf ,benim bebeğim iyi diyorsa

Günaydın kızlar, kızlarım, yoldaşlarım, canlarım

eşimi işe uğurladık oğlanla kahvaltı yaptık
Yatakları topladım

Eşim yarın izin yaparsa ömerli tarafına gideceğiz mangal yapmaya. Hafta içi kalabalık olmaz zaten, insanların az olduğu bir bölgeyi seçeriz kendimize.

soğuk tutan büyük içecek termoslarından vardı onu çıkardım temizledim, etimizi içeceğimizi ona koyarız içine buz koyup.

piknik Sepetini doldurdum ıslak mendil havlu kağıt çatal kaşık bıçak bardak tabak vs.

Aceleye gelince unutuyorum şimdiden yapiyim dedim , gün içinde aklıma geldikçe ekleme yaparım.

bagajda zaten masamız sandalyemiz var.

bir aksilik olmazsa yarın gider temiz havamızı alırız inşallah.

yarın harcamalı geçer bizim için et alınacak,patlıcan biber alırım közlemek için. Mangalımızı taşınırken atmıştık eskidi diye, ufak bir mangal da alırız.

Onun yAptıgı dogru demiyorum ki ben o da yanlıs sizin kurduğunuz cümle de yanlış .süt vermek isteyip sütü olmayan bir anne için ne kadar üzücü bir cümle yazmıssınız
Canım sen tekrar oku benim yazdığımı. Gayet açıklayıcı yazdım.
Eğer tekrar anlamaz isen anlayan birine okuyabirsin.
Burda tartisamam seninle.

Ben
Ben de bundan korkuyorum.Kizim üç gündür ek gıdayı kesinlikle reddediyor.Agzini açmıyor.En sevdiği yoğurdu bile yemiyor.
Hastalanirsam dusuncesi beni strese sokuyor.Simdi hiç değilse emiyor da karnı doyuyor biraz da olsa.Kac saat aç bıraktım gıda alsin diye.Yok yine yok..Cildiricam dis desem,üç dişte hiçbir sıkıntı olmadı.Huysuz değil zaten.ama kesinlikle yemiyor içmiyor...

Öğretmen arkadaşlar okullarıniz bugün yeni haberler eşliğinde bilgilendirdi mi?Haftaya okullara gidilecek mi?Canlı ders başlıyor,bir o kesin.
Henüz okulla iletişim kurmadım

Öğretmen arkadaşlar okullarıniz bugün yeni haberler eşliğinde bilgilendirdi mi?Haftaya okullara gidilecek mi?Canlı ders başlıyor,bir o kesin.
Henüz okulla iletişim kurmadım
eşim yazı gelmedi dedi
En son karara göre canlı dersleri öğretmenler 18 eylüle kadar okulda yapacaklardı
Dün pure hazel de 31 inden itibaren evde yapacağız dedi belli bölgelere mi bu uygulama yapılacak bilemedim

Canlı ders olduktan sonra evde yapılması daha sağlıklı umarım öyledir

Bölgelere göre değişmiyor yani şuan öyle birşey yok.
Ama son gelen yazı uzaktan eğitim şeklinde olacak diye yorumlandı fakat kafalar karışıyor başka okullarda başka şekilde yorumlanmış.
En net cuma günü belli olur diye düşünüyorum

Canım sen tekrar oku benim yazdığımı. Gayet açıklayıcı yazdım.
Eğer tekrar anlamaz isen anlayan birine okuyabirsin.
Burda tartisamam seninle.
Gayet kibar yazdıgımı düşünmüştüm aslında sütü olmayan bir anne olarak mesajınız beni üzmüştü zaten en büyük korkum cocuklarun ilerde sağlık sorunu yaşaması.bu kadar kibar ifade ederken mesajınız cok kırıcı kusura bakmayın iyi günler

Benimki de 3 gün yer 4 gün yemez . Yediği günlere lale devri günleri ismini koydum

Annem reçelleri yapıyor bugunTeyzemin tarladan domates toplayacaklar yarın domates sosu yapacak sanırım.Haftasonuda salca yaparız.Tarhana,erişte tamam reçelde oluyor sos ve salçada bittimi büyük kalemler bitiyor.Bugun peynır yapmaya başladı birazda peynır alırsın diyor canım annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…