- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.621
Tabii ki herkes bir şekilde büyüyor.Bu arada herkes emzirmek zorunda değil herkesin de aynı oranda anne sütü olmak zorunda değil. Mama ile büyüyen bebeklerde sağlıklı oluyorlar hiç kafaya takacak bir durum değil . Bunu baya sonra fark ettim ne yazıkki keşke daha önce fark edip daha sakin olsaydım diyorum kendime . Sonuçta hepimiz bir şekilde büyüdük .
Tabiki çok yanlış yorumlar tövbe tövbe yaTabii ki herkes bir şekilde büyüyor.
ben buradaki yazılanları tenzih ederek söylüyorum farklı gruplarda okudugum şeyler oluyor.
kadını yazmış sırf sütü gelmiyor diye hiçbir çaba göstermeden bebegine mama başlatmış ,sonra emzirenlere laf söylüyor dünyanın sonu değil benim çocuğum çok çok sağlıklı anne sütü emmedi de ne oldu çok gürbüz vesaire vesaire. Bir de karşılaştırma yapıyorlar. mama ile büyüdü ama kuzenimin çocuğu anne sütü aldı çok zayıf incecik(kilo çok çok önemli zaten)
3-5 yaşında mi belli olacak acaba sağlıklı olup olmadığı.
Bilim insanları bas bas bağırıyor.
Tabii bilim insanı mı önemli mahalledeki bilinçsizler mi önemli.
Günaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kgbirazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?
Ayrıca anne sütü dünyanın en değerli besini.
Eşi benzeri yok.
Çoğu hastalığa bile anne sütü ile çare aramaya başladı bilim adamları.
Yani öyle anne sütüne önemsemiyor gibi konuşmak doğru degil
Direk gunes vurmasin havali bir seyde dursun
Ustune ince koyu renk birsey ort
Ama bu sicaklarda yinede bozulur
3-5 yasında belli olacak sağlıklı olup olmadıgı cümlesinin de süt veremeyen anneleri yıprattıgının farkında olsanız keske.karsı tarafı kötülerken keşke diğer insanları da kırmasakTabii ki herkes bir şekilde büyüyor.
ben buradaki yazılanları tenzih ederek söylüyorum farklı gruplarda okudugum şeyler oluyor.
kadını yazmış sırf sütü gelmiyor diye hiçbir çaba göstermeden bebegine mama başlatmış ,sonra emzirenlere laf söylüyor dünyanın sonu değil benim çocuğum çok çok sağlıklı anne sütü emmedi de ne oldu çok gürbüz vesaire vesaire. Bir de karşılaştırma yapıyorlar. mama ile büyüdü ama kuzenimin çocuğu anne sütü aldı çok zayıf incecik(kilo çok çok önemli zaten)
3-5 yaşında mi belli olacak acaba sağlıklı olup olmadığı.
Bilim insanları bas bas bağırıyor.
Tabii bilim insanı mı önemli mahalledeki bilinçsizler mi önemli.
Süt vereni kotuluyorsa napicaz peki. Anne sütü alan zayıf ,benim bebeğim iyi diyorsa3-5 yasında belli olacak sağlıklı olup olmadıgı cümlesinin de süt veremeyen anneleri yıprattıgının farkında olsanız keske.karsı tarafı kötülerken keşke diğer insanları da kırmasak
tuce_tuce rezene cayının kanser yapıcı etkisi olduğu için doktorum kesinlikle yasaklamıştı haberiniz olsun
Onun yAptıgı dogru demiyorum ki ben o da yanlıs sizin kurduğunuz cümle de yanlış .süt vermek isteyip sütü olmayan bir anne için ne kadar üzücü bir cümle yazmıssınızSüt vereni kotuluyorsa napicaz peki. Anne sütü alan zayıf ,benim bebeğim iyi diyorsa
Canım sen tekrar oku benim yazdığımı. Gayet açıklayıcı yazdım.Onun yAptıgı dogru demiyorum ki ben o da yanlıs sizin kurduğunuz cümle de yanlış .süt vermek isteyip sütü olmayan bir anne için ne kadar üzücü bir cümle yazmıssınız
Ben de bundan korkuyorum.Kizim üç gündür ek gıdayı kesinlikle reddediyor.Agzini açmıyor.En sevdiği yoğurdu bile yemiyor.Yememize içmemize dikkat edeceğiz bağışıklığınızı güçlü tutmak için.
Evde tedavi görmek iyi tabii ki. fakat ağır ilaçlar veriyorlar yani süte karışan. bu durumda bebeği anne sütünden kesmek zorunda kalabiliriz. ben de korkuyorum.
Tabiki çok yanlış yorumlar tövbe tövbe yaanne olarak çaba sarf edeceksin ama belirli sorunlar vardır olmuyordur o ayrı bir konu kg olarak abi bebek persantilde sınıra yakın görüyoruz bunu boyu normal kafa çevresi normal . Hiç mama almadın ama 6.5 aylık süründü demek mama alsa bu düşünceye göre ooo 3 aylık sürünüyor olurdu tövbe tövbe yA
eşim yazı gelmedi dediÖğretmen arkadaşlar okullarıniz bugün yeni haberler eşliğinde bilgilendirdi mi?Haftaya okullara gidilecek mi?Canlı ders başlıyor,bir o kesin.
Henüz okulla iletişim kurmadım
Gayet kibar yazdıgımı düşünmüştüm aslında sütü olmayan bir anne olarak mesajınız beni üzmüştü zaten en büyük korkum cocuklarun ilerde sağlık sorunu yaşaması.bu kadar kibar ifade ederken mesajınız cok kırıcı kusura bakmayın iyi günlerCanım sen tekrar oku benim yazdığımı. Gayet açıklayıcı yazdım.
Eğer tekrar anlamaz isen anlayan birine okuyabirsin.
Burda tartisamam seninle.
Benimki de 3 gün yer 4 gün yemez . Yediği günlere lale devri günleri ismini koydumBen
Ben de bundan korkuyorum.Kizim üç gündür ek gıdayı kesinlikle reddediyor.Agzini açmıyor.En sevdiği yoğurdu bile yemiyor.
Hastalanirsam dusuncesi beni strese sokuyor.Simdi hiç değilse emiyor da karnı doyuyor biraz da olsa.Kac saat aç bıraktım gıda alsin diye.Yok yine yok..Cildiricam dis desem,üç dişte hiçbir sıkıntı olmadı.Huysuz değil zaten.ama kesinlikle yemiyor içmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?