- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.641
evet canım malesef süreç böyle ilerliyor1. Ağızdan cevap veriyorum hanımlar
Temaslılara:Telefon ediyorlar belirti soruyorlar eğer yoksa test yapmıyorlar ama tedbiren 14 gün evde kalın diyorlar.
Covid hastasına: araban var mı diyorlar varsa ambulans yollamıyorlar hastanelerin covid polikiliniklerine çağırıp akciğer filmi çekiyorlar . Daha başka bilgim olursa yazarım sizlere de. Dualarınıza annemi de katın lütfen.
öksürük ve kas ve eklem ağrısı var halsizlik var. Gece ağrıdan uyuyamamış ağlamış hep annem. Bakalım ilaç ne verecekler.
İçim bir tuhaf oldu hemen anneciğim geldi gözümün önüne1. Ağızdan cevap veriyorum hanımlar
Temaslılara:Telefon ediyorlar belirti soruyorlar eğer yoksa test yapmıyorlar ama tedbiren 14 gün evde kalın diyorlar.
Covid hastasına: araban var mı diyorlar varsa ambulans yollamıyorlar hastanelerin covid polikiliniklerine çağırıp akciğer filmi çekiyorlar . Daha başka bilgim olursa yazarım sizlere de. Dualarınıza annemi de katın lütfen.
öksürük ve kas ve eklem ağrısı var halsizlik var. Gece ağrıdan uyuyamamış ağlamış hep annem. Bakalım ilaç ne verecekler.
canım sende belirti var mı peki allah şifa versin anneciğine1. Ağızdan cevap veriyorum hanımlar
NarinNarin kendime patlıcan kırmızı biber domates közleyip salata yapicam. sen yanina tavuk göğsü yapabilirsin yada mercimek corbasıda ben sadece bunu yiyecem 55 kilo olacam 62.3 çıktım sabah 2 hafta tartılmıycam 2 hafta sonunda 60 dan aşağı olurum inşallah az önce de fıstık ezmesiyle armut yedim birazda üzüm
afiyet olsuunFıstık aldım pazardan ezme yapacağım senin yüzünden
afiyet olsuun
geçen gün Refikanın mutfağında izledim ekmekleride koydu fırına ohhh
Yok canım bende bir şey bugün başım ağrıyor sadece. Cuma günü aile hekimliğine iyi olup olmadığımızı mesaj atacaz.öyle istedilercanım sende belirti var mı peki allah şifa versin anneciğine
Niye net açıklamıyorlar acaba?eşim yazı gelmedi dedi
En son karara göre canlı dersleri öğretmenler 18 eylüle kadar okulda yapacaklardı
Dünpure hazel de 31 inden itibaren evde yapacağız dedi belli bölgelere mi bu uygulama yapılacak bilemedim
Canlı ders olduktan sonra evde yapılması daha sağlıklı umarım öyledir
Yemediği günlere pekiBenimki de 3 gün yer 4 gün yemez . Yediği günlere lale devri günleri ismini koydum
Allah şifa versin annene canım..Dua edicemSağolun kızlar dua bekliyorum hepinizden
Şimdi yoğurt yiyor mu ?Yemediği günlere pekiÜç gundur sıkıntıdayim.Gunde üç kere ek gida alıyordu yoğurt hariç.Ama şimdi sadece akşamları ve tarhana...Hanımefendiye başka bir şey kabul ettiremiyorum asla
uzaklardabiz sizin ek gıda nasıl gidiyor? günde kaç kere besleniyor bizim teke düştü üç gundur..
kaç kilosun canimBen yulaf lapasının üzerinde çok seviyorum. Sizden gaza geldim diyete geri döneceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?