- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.661
kaç kilosun canim
bende yarin öyle yiyeyim yulaf lapasıyla içine muzda katarım tamam akşam yemek yemem bidaha
Canım en kısa zamanda eskisi gibi olacaksınız inşallah dualarım sizinleSağolun kızlar dua bekliyorum hepinizden
Serin, kuru ve karanlık ortamda tutun. Uzerine koyu renk bir şey ortebilirsin. Karanlik filizlenmesini bir süre önler.Günaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kgbirazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?
Sürekli maske takman lazim hic çıkarmadan. Hastalik gecene kadar bebegi öpmeyeceksin. Mümkün oldukca uzak duracaksın. Cok cok cok zor bir durum olur. Ben de deli gibi korkuyorum, en basiti yemeğinin sıcaklığını kontrol etmek, emzirmek vs çok zorAnne hastalanırsa hastahaneye yatmazsa bebeğe bakabilir dimi Zeyno. Yani ben abi bebeğe bakabilir miyim
Malzemeleri aldın mı pureAkşama aşure yapayım diyorum
Şimdi çıkacağım almaya canım.Malzemeleri aldın mı pure
Ben hiç yapmadım daha önce kendi evimde yani
Annemle yapıp dağıtıyorduk bu yıl kendimde biraz yapıp komşulara dağıtmak istiyordum ama virüs nedeniyle yapmayacağım çünkü kimseye götüremem bende eşimde aşure pek sevmeyiz o yüzden seneye kısmet allah nasip ederse
Ellerine sağlık purecim allah kabul etsin şimdidenŞimdi çıkacağım almaya canım.
Evde kuru kayısı, buğday,ceviz ve az fındık var.
Ben içerisine nohut ve fasulye koymuyorum.
Buğday
Kuru kayısı
Kuru üzüm
Fındık
Ceviz
Elma
Portakal kabuğu
Koyuyorum.
Stres yapma bebek anlıyor canım. Ustune gidersen daha da soguyabilir. Yiyeceklerle biraz oynasın batıp çıksın arada ağzına atar falan yeter. Hemen ac kalıp zayif dusmez merak etme zaten emiyormus.Ben
Ben de bundan korkuyorum.Kizim üç gündür ek gıdayı kesinlikle reddediyor.Agzini açmıyor.En sevdiği yoğurdu bile yemiyor.
Hastalanirsam dusuncesi beni strese sokuyor.Simdi hiç değilse emiyor da karnı doyuyor biraz da olsa.Kac saat aç bıraktım gıda alsin diye.Yok yine yok..Cildiricam dis desem,üç dişte hiçbir sıkıntı olmadı.Huysuz değil zaten.ama kesinlikle yemiyor içmiyor...
Acil sifalar dilerim1. Ağızdan cevap veriyorum hanımlar
Temaslılara:Telefon ediyorlar belirti soruyorlar eğer yoksa test yapmıyorlar ama tedbiren 14 gün evde kalın diyorlar.
Covid hastasına: araban var mı diyorlar varsa ambulans yollamıyorlar hastanelerin covid polikiliniklerine çağırıp akciğer filmi çekiyorlar . Daha başka bilgim olursa yazarım sizlere de. Dualarınıza annemi de katın lütfen.
öksürük ve kas ve eklem ağrısı var halsizlik var. Gece ağrıdan uyuyamamış ağlamış hep annem. Bakalım ilaç ne verecekler.
Eeee sennnnnKizlar etrafimda surekli hastalik haberleri aliyorum
Burdaki belediyelerden biri o genelge amirler icin diyormus Allahim sen sabir ver nasil gulsem bilemedim
Oda arkadasim sanirim pozitif kim kime satti bilemeyiz ztn limon kolonyasinin kokusunu almiyormus
Gitmedik bir yere risk alamamokyonus tuce_tuce
Eeee sennnnn
Aman allahım yaBenim basimda acaip bi agri var.
Yani hic bilmedigim bisey sanki bi kafeste sıkıyolar bas agrisi yanlis bir terim ama ne oldugunu bilmiyorum
Oda arkadasim umarim dr a gitmistir. Yoksa hes ten ihbar edicem tc kimlik numarasina kadar ezberimde var
Ona da dedim ztn.
Aman allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?