- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.681
Bence pozitif ben sana söyleyeyimEsim dislerini cok gicirdatiyorsun o baski ondan sakin ol diyor
Ama pozitif gelirse bende giderim
ya ben bunu yerimYedi bitirdi beni valla tüm gün böyleydi ağladım artık
Bence pozitif ben sana söyleyeyim
Nasıldı ben göremedimYedi bitirdi beni valla tüm gün böyleydi ağladım artık
Aferin otur evdeKizlar etrafimda surekli hastalik haberleri aliyorum
Burdaki belediyelerden biri o genelge amirler icin diyormus Allahim sen sabir ver nasil gulsem bilemedim
Oda arkadasim sanirim pozitif kim kime satti bilemeyiz ztn limon kolonyasinin kokusunu almiyormus
Gitmedik bir yere risk alamamokyonus tuce_tuce
Amin canım inş
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir annen1. Ağızdan cevap veriyorum hanımlar
Temaslılara:Telefon ediyorlar belirti soruyorlar eğer yoksa test yapmıyorlar ama tedbiren 14 gün evde kalın diyorlar.
Covid hastasına: araban var mı diyorlar varsa ambulans yollamıyorlar hastanelerin covid polikiliniklerine çağırıp akciğer filmi çekiyorlar . Daha başka bilgim olursa yazarım sizlere de. Dualarınıza annemi de katın lütfen.
öksürük ve kas ve eklem ağrısı var halsizlik var. Gece ağrıdan uyuyamamış ağlamış hep annem. Bakalım ilaç ne verecekler.
Tüm gün tv ünitesinin önünde ayaktaydıNasıldı ben göremedim
Selams herkes nerede
Aynı bizStres yapma bebek anlıyor canım. Ustune gidersen daha da soguyabilir. Yiyeceklerle biraz oynasın batıp çıksın arada ağzına atar falan yeter. Hemen ac kalıp zayif dusmez merak etme zaten emiyormus.
Bizimki de kötü yiyor bu aralar, aynen en sevdiği yogurttu 5 aylıktan beri yiyordu onu bile istemiyor. Kendisi ne kadar agzina atarsa o kadar yiyor, ben bikac kaşık çorbayı zorla yediriyorum.
Şimdi yoğurt yiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?