Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Marketi aradik kapya biber patlican taze fasulye getirttik seftali kompostosu yaptim konserve kozleme fln yaptim oyalandim

Aferin otur evdeBenimde basım agrıyoröğlen bile çıkmıyorum yemek götürüyorum ama millet dikkat etmiyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir annen

İyi akşamlar kızlar

günün harcaması 25 tl

plastik tabak, çocuğa biraz atıştırmalık,patlıcan, köy biberi

Yarın et ve mangal alınacak harcamalı geçer.

oğlanı parka götürdüm oynadı, eve geldik şimdi. Duş aldıracağım birazdan.

uyuyunca da bir çay keyfi yaparım yani inşallah :)

Akşam yemeği olarak ton balıklı salata ve azıcık tam buğday makarna yedim.

70 barajını kırmak istiyorum artık. Hedefim 65 kg.
Aylardır 71-72 sınırında gidip geliyorum.

Araya tatil girdi eşimin memlekete gittik o girdi vs derken istediğim gibi yapamadım.

Kizlar ya bilen nolur yazsin
Bu taze fasulyenin biri kolay piser biri tatli biri tatsiz saman gibi
Hangisi hangisi bu zamana kadar bir turlu toparlayamadim

Aynı biz farkımız o yiyeceklerle oynarken sabırlı olamıyorum,ben yedireyim istiyorum.her denediğimde ısrarla bir kez bile ağzına degmedi parmakları.oysaki her şeyi ağzına götürür bizi hissettikleri çok doğru,çok sağol canım

Şimdi yoğurt yiyor mu ?

Malesef yemiyor canım.Ki ben normalde bir şeyi yemediği zaman yoğurtla kandiriyordum.Simdi işlemiyor

Iyi aksamlar kizlar. Bu seminer konusu malesef halauallakta bence
Bizim.mudur pazartesi geliyorsinuz dedi.mesela. 18 ine kadar okuldayiz.dedi. Bu arada ben izne ayrilmadim
Hatirlarsaniz ucretsize ayrilicam.tekrar.demistim. su an devam.etmeye karar verdim. Duruma gore bakicam. Kv gelip 3 hafta idare edexek. .netlesir okullarin durumu. Eger online devam.ederse ve izne aurilmazsam.bu ayki maasimla.birikime.devam edicem. 5 tane ceyrek almayi planliyoim. 3 u dogum yapacak arkadaslara 2 si birikime.insaallah

Bir de yatirimlik 2. evi almayi dusunuyorum cocuklarim icin. Emin evim yetkilisi ile gorustum.bilgi aldim. Bana mantikli geldi. Kredi cekmek istemiyorum pek. Bakalim.ne nasip olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…