- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.701
Süpersiniz ya ne kadar güzelİyi akşamlar kızlar ablam ve çocuklarla dışarı çıktık azıcık annemle babamın başı dinlensin
Birlikte bici bici yedik 32 tl ödedim
Regl olmadım yine adet söktürücü ilaç aldım 20 tl de ona verdim
Ablamda cips çekirdek filan aldı eve geldik
Annem küçükleri yıkadı şimdi uykuya geçtiler
Kahvemizi içiyoruz
Biliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi buAynı bizfarkımız o yiyeceklerle oynarken sabırlı olamıyorum,ben yedireyim istiyorum.her denediğimde ısrarla bir kez bile ağzına degmedi parmakları.oysaki her şeyi ağzına götürür bizi hissettikleri çok doğru,çok sağol canım
Malesef yemiyor canım.Ki ben normalde bir şeyi yemediği zaman yoğurtla kandiriyordum.Simdi işlemiyor
Bence bebek porsiyonu kendi belirlemeli eğer gerçekten çok az yiyorsa bir çay bardağı olabilir ölçüsüBiliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi bu
Biliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi bu
Biliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi bu
200 ml olsa aaa benimde öyle olmuş oluyor . Bak şöyle 120 cc su 1 yemek kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tatlı kaşığı yulaf çeyrek muz yani baş parmağım kadar muz . Genelde bitiriyor gibiBen 1 bardak suya yapıyorum muhallebisini ve genelde iki ayrı öğünde bitiriyor onu. 9.5 aylık.
Hayır hiç ağzını açmıyor istemediği zamanTugce yuzunu burusturuyormu oguruyormu.
Oguruyorsa verme derim
Evet ölçü ona denk geliyor sankiBence bebek porsiyonu kendi belirlemeli eğer gerçekten çok az yiyorsa bir çay bardağı olabilir ölçüsü
Hayır hiç ağzını açmıyor istemediği zaman
Ne bileyim yA durup durup aynı noktaya geliyorum farkında mısın aha gene geldim aynı yereEe taman o belirlesin sen uzulme nolur o kdr hareketle nasil kilo alsin
Ne bileyim yA durup durup aynı noktaya geliyorum farkında mısın aha gene geldim aynı yere
Canım sabırlı olmaya çalış. Mama sandalyesine kucuk kucuk parcala birak. Bir minciklar iki minciklar agzina goturmeye başlar. Benim kızım da oynayıp yere atıyordu 2-3 gün sonra agzina goturmeye başladı.Yemek yediriirken önüne bikac parca yiyecek ver onlarla oyalansin. Arada firsat bulunca sen de kaşıkla ver hemen. Daha bu kadar hareketli degilken hemen yedirip bitiriyorduk di miAynı bizfarkımız o yiyeceklerle oynarken sabırlı olamıyorum,ben yedireyim istiyorum.her denediğimde ısrarla bir kez bile ağzına degmedi parmakları.oysaki her şeyi ağzına götürür bizi hissettikleri çok doğru,çok sağol canım
Malesef yemiyor canım.Ki ben normalde bir şeyi yemediği zaman yoğurtla kandiriyordum.Simdi işlemiyor
Bereketli olsun Pure, ellerine sağlık. Dagittiklarinizi Allah kabul etsin
Bu yazdıkların çok doğru aynı şeyleri deneyerek gördüm bendeCanım sabırlı olmaya çalış. Mama sandalyesine kucuk kucuk parcala birak. Bir minciklar iki minciklar agzina goturmeye başlar. Benim kızım da oynayıp yere atıyordu 2-3 gün sonra agzina goturmeye başladı.Yemek yediriirken önüne bikac parca yiyecek ver onlarla oyalansin. Arada firsat bulunca sen de kaşıkla ver hemen. Daha bu kadar hareketli degilken hemen yedirip bitiriyorduk di miama su an hareket yaramazlik daha ön
Yediği seylerde degisiklik yap bakalım. Mesela bu aralar yemek seçme başladı. En sevdiği ekmek, börek, gözleme hamur işi bizimkinin. Onune her şeyi koyuyorum kahvaltida gidip tavuk gibi ekmekleri seçiyor. Sen de bi dene bakalım neleri seçiyor. Damak zevki değişiyor olabilir.
Bi de mumkun olduğunca sofraya sizle otursun siz yedikce onun da yiyesi gelir. Eger yemek saatleriniz olur da tutmazsa (mesela bizim 3 öğün tutmuyor) siz yemek yerken onun da onune meyve ver.
Ben aksamlari genelde pratik Yulaflı muhallebi yapardim su an onu hiç yemiyor mesela, bizle birlikte makarna falan yiyo 2 gündür. Belki karnı tıka basa doymuyor ama yedigi kadar diyorum, kafaya takmamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?