Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Anneme blender seti aldım bugün 240 lira.
Hala kıza alisveris yapicam resmen elim gitmiyor,usengeclikte bir numarayim.Zamana oynuyorum. Ekim geliyor,doğum günü tacı ve tatlı bir elbise alicam bir de.Fotograflarla ona özel pastayla anısı bize kalsın diye.

İyi akşamlar kızlar ablam ve çocuklarla dışarı çıktık azıcık annemle babamın başı dinlensin

Birlikte bici bici yedik 32 tl ödedim
Regl olmadım yine adet söktürücü ilaç aldım 20 tl de ona verdim
Ablamda cips çekirdek filan aldı eve geldik

Annem küçükleri yıkadı şimdi uykuya geçtiler

Kahvemizi içiyoruz

Akşam yemeği ekmeksiz tavuk çorbası içtim
Çorbanın yanına kızıma erişte yaptım ondan bir kaşık tattım aman allahımkendimi tutmasam 2 tabak yerdim sanırım
Sofrada dram vardı yani
Aç oluncada hiç bir şeyin tadı yok
Kızım uyudu bende yemek videoları izliyorum işte hayat zalim nasıl bu kadar kilo aldım

Süpersiniz ya ne kadar güzel

Biliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi bu

Bence bebek porsiyonu kendi belirlemeli eğer gerçekten çok az yiyorsa bir çay bardağı olabilir ölçüsü

Ben 1 bardak suya yapıyorum muhallebisini ve genelde iki ayrı öğünde bitiriyor onu. 9.5 aylık.

Tugce yuzunu burusturuyormu oguruyormu.
Oguruyorsa verme derim

Ben 1 bardak suya yapıyorum muhallebisini ve genelde iki ayrı öğünde bitiriyor onu. 9.5 aylık.
200 ml olsa aaa benimde öyle olmuş oluyor . Bak şöyle 120 cc su 1 yemek kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tatlı kaşığı yulaf çeyrek muz yani baş parmağım kadar muz . Genelde bitiriyor gibi

Canım sabırlı olmaya çalış. Mama sandalyesine kucuk kucuk parcala birak. Bir minciklar iki minciklar agzina goturmeye başlar. Benim kızım da oynayıp yere atıyordu 2-3 gün sonra agzina goturmeye başladı.Yemek yediriirken önüne bikac parca yiyecek ver onlarla oyalansin. Arada firsat bulunca sen de kaşıkla ver hemen. Daha bu kadar hareketli degilken hemen yedirip bitiriyorduk di mi ama su an hareket yaramazlik daha ön

Yediği seylerde degisiklik yap bakalım. Mesela bu aralar yemek seçme başladı. En sevdiği ekmek, börek, gözleme hamur işi bizimkinin. Onune her şeyi koyuyorum kahvaltida gidip tavuk gibi ekmekleri seçiyor. Sen de bi dene bakalım neleri seçiyor. Damak zevki değişiyor olabilir.

Bi de mumkun olduğunca sofraya sizle otursun siz yedikce onun da yiyesi gelir. Eger yemek saatleriniz olur da tutmazsa (mesela bizim 3 öğün tutmuyor) siz yemek yerken onun da onune meyve ver.

Ben aksamlari genelde pratik Yulaflı muhallebi yapardim su an onu hiç yemiyor mesela, bizle birlikte makarna falan yiyo 2 gündür. Belki karnı tıka basa doymuyor ama yedigi kadar diyorum, kafaya takmamaya çalışıyorum.

Bu yazdıkların çok doğru aynı şeyleri deneyerek gördüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…