Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben dogum gunu elbisesini 6 aylikken aldım sonbaharlik kıyafetlerini de gecen kış sezon bitince almıştım, dün çıkardım yikayacagim.
Ben de dogumgunu konsepti belirledim, alacağım seyleri sepete koydum, dekorasyon pasta süsü, cupcake vs. Yazık bebeklerimize ya bari cekirdek aile kutlayalım da fotoğrafları olsun di mi

kaç kilosun canım az önce okudum burcu esmersoy günde bi öğün yiyormuş 3 aydır o kadar işkenceye ne gerek var benim idolüm hala rihanna bide tüm büyük beden mankenler

kaç kilosun canım az önce okudum burcu esmersoy günde bi öğün yiyormuş 3 aydır o kadar işkenceye ne gerek var benim idolüm hala rihanna bide tüm büyük beden mankenler
1 öğün nedir yA ne kadar sağlıksız

formda kalmak içinmiş herkes senin kadar şanslı değil bak güzel yiyosun 47 kilosun
Kızzzz ben daha yeni yemek yemeğe başladım hamile kaldıktan sonra annem 25 sene elinde kaşık peşimde gezdi 1 yaşında 7 kg mışım düşün

Derin dondurucu almak istiyorum annemde Bosch var memnun.Arkadasta Uğur var hiç koku yapmıyor yiyeceklere diyor.Anneminki pogacalara koku yapıyor birazda sebzeye.Fiyatlar pahalı buradan erzak baya alacağım benim dolap almaz onları niyetine girdim ama kısmet artık daha ev bile yok zaten

kv bu kurbanda yeni aldı canım
Bosch marka 5 çekmeceli 2400 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…