- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.721
Ellerine sağlık püreTam gaz devam.
Yarım saate dagitmaliyim komşulara.mesaj yazdım grupta
Ben dogum gunu elbisesini 6 aylikken aldımAnneme blender seti aldım bugün 240 lira.
Hala kıza alisveris yapicam resmen elim gitmiyor,usengeclikte bir numarayim.Zamana oynuyorum.Ekim geliyor,doğum günü tacı ve tatlı bir elbise alicam bir de.Fotograflarla ona özel pastayla anısı bize kalsın diye.
kaç kilosun canım az önce okudum burcu esmersoy günde bi öğün yiyormuş 3 aydırAkşam yemeği ekmeksiz tavuk çorbası içtim
Çorbanın yanına kızıma erişte yaptım ondan bir kaşık tattım aman allahımkendimi tutmasam 2 tabak yerdim sanırım
Sofrada dram vardı yani
Aç oluncada hiç bir şeyin tadı yok
Kızım uyudu bende yemek videoları izliyorum işte hayat zalim nasıl bu kadar kilo aldım
1 öğün nedir yA ne kadar sağlıksızkaç kilosun canım az önce okudum burcu esmersoy günde bi öğün yiyormuş 3 aydıro kadar işkenceye ne gerek var benim idolüm hala rihanna bide tüm büyük beden mankenler
formda kalmak içinmiş herkes senin kadar şanslı değil bak güzel yiyosun 47 kilosun1 öğün nedir yA ne kadar sağlıksız
Kızzzz ben daha yeni yemek yemeğe başladım hamile kaldıktan sonraformda kalmak içinmiş herkes senin kadar şanslı değil bak güzel yiyosun 47 kilosun
keske komşun olsaydımTam gaz devam.
Yarım saate dagitmaliyim komşulara.mesaj yazdım grupta
sen benim kızdan bitermişsin 8.5 kg diKızzzz ben daha yeni yemek yemeğe başladım hamile kaldıktan sonraannem 25 sene elinde kaşık peşimde gezdi 1 yaşında 7 kg mışım düşün
Benim oğlan da öyle olacak iştesen benim kızdan bitermişsin 8.5 kg di
2 yasını dolduracak 10 kgBenim oğlan da öyle olacak işte
ouuyy annene yazıkk kııızKızzzz ben daha yeni yemek yemeğe başladım hamile kaldıktan sonraannem 25 sene elinde kaşık peşimde gezdi 1 yaşında 7 kg mışım düşün
kv bu kurbanda yeni aldı canımDerin dondurucu almak istiyorum annemde Bosch var memnun.Arkadasta Uğur var hiç koku yapmıyor yiyeceklere diyor.Anneminki pogacalara koku yapıyor birazda sebzeye.Fiyatlar pahalı buradan erzak baya alacağım benim dolap almaz onları niyetine girdim ama kısmet artık daha ev bile yok zaten
Ayda 200 gram aldı valla geçen 2 ay2 yasını dolduracak 10 kg
Bundan sonra daha az alacak tedirgin olma hareketliler çünkü
Annem iyi ölmemiş valla bak çok kötü yazık günah kadınaouuyy annene yazıkk kııız
Annem diyor ki senin çocuk yiyor dişi çıksın daha iyi olacak sen hiç yemezdin diyorşimdi de kendi koşuyor
Scss94 şu an 65 kiloyum
Tek öğün çok sağlıksız o ne öyle ya zaten çok zayıf bir kadın daha ne istiyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?