- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.741
Ramazan’da bizde iftar yapıyorduk sadece ama ben çok yiyordum acıkmıyordum pekNasıl 1 öğün ile dayanıyor ben anlamadım
Ramazan’da Allah yardım ediyor ondan öyle yiyoruz bu çok başka vallaRamazan’da bizde iftar yapıyorduk sadece ama ben çok yiyordum acıkmıyordum pek
Bu kadın tek öğündede kuş kadar yiyordur eminim ama yanlış
200 ml olsa aaa benimde öyle olmuş oluyor . Bak şöyle 120 cc su 1 yemek kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tatlı kaşığı yulaf çeyrek muz yani baş parmağım kadar muz . Genelde bitiriyor gibi
Ayyy bende şuan öyleyim 3 saatte bir yemek yediriyorum uyandıktan 3 saat sonra yeniden uyutuyorumBence normal Tuğçe. Mideleri gerçekten çok küçük. Bir de bir anları başka anlarını tutmuyor. Ben ilk cocukta kafayı yemiştim. Saatli yedir, besin dengesi, vs. Şimdi tek kastığım besin dengesi. Zorlamıyorum çünkü ters tepiyor. Yaşadım büyük kızımda
NedenGünaydın içim karanlık
Sayıyorum
Artık 4 saatte bir denemelisin aradaki farkı göreceksinAyyy bende şuan öyleyim 3 saatte bir yemek yediriyorum uyandıktan 3 saat sonra yeniden uyutuyorumzorlama konusunda çok haklısın böyle öyle bir hata yaptım ters tepti .
Bir porsiyon triliçe yedikten sonra saatlerce koştuğunu söylemişti bir röportajındaRamazan’da bizde iftar yapıyorduk sadece ama ben çok yiyordum acıkmıyordum pek
Bu kadın tek öğündede kuş kadar yiyordur eminim ama yanlış
İnş aminnnGünaydın,
Güzel haberler alalım inş.
Nerelerdesin?Okul nasıl gidiyor çocuklar nasıl?Günaydın kızlar
AnlaştıkArtık 4 saatte bir denemelisin aradaki farkı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?