Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence normal Tuğçe. Mideleri gerçekten çok küçük. Bir de bir anları başka anlarını tutmuyor. Ben ilk cocukta kafayı yemiştim. Saatli yedir, besin dengesi, vs. Şimdi tek kastığım besin dengesi. Zorlamıyorum çünkü ters tepiyor. Yaşadım büyük kızımda

Bugunu cok verimli gecirdim. Dolapta 4 tane kirmizi biber disinda lokma sebze kalmadi hepsini degerlendirdim artik pek birsey yapmam
Kavanoz sayimi yapmaliyim
Bir tane film izledik olan aklimda gitti teflon ve zararlari ile ilgili gercek bir hikaye nerden sectik bilmiyorum

Ayyy bende şuan öyleyim 3 saatte bir yemek yediriyorum uyandıktan 3 saat sonra yeniden uyutuyorum zorlama konusunda çok haklısın böyle öyle bir hata yaptım ters tepti .

Sayıyorum
1) kazene üzüldüm
2) böyle giderse tsk izinleri yine kapatacak
3)Müge anlıda bir olay vardı ben artık bebek olduğu için o duymasın diye izlemiyorum ama haberlerde olayı okudum çok üzüldüm

Ayyy bende şuan öyleyim 3 saatte bir yemek yediriyorum uyandıktan 3 saat sonra yeniden uyutuyorum zorlama konusunda çok haklısın böyle öyle bir hata yaptım ters tepti .
Artık 4 saatte bir denemelisin aradaki farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…