- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.761
Valla ne iyi olurdu
ohh Annen o kadar uğraşıyo Kayınvalidenden sakla hepsini yada yerken annem nasi güzel yapmış felan diye sürekli annenin yaptığının altını çiz
Bizimde sadece sosluk domates kaldı yapmak için haftaya falan yaparız
O iş bendeohh Annen o kadar uğraşıyo Kayınvalidenden sakla hepsini yada yerken annem nasi güzel yapmış felan diye sürekli annenin yaptığının altını çiz
Toplanır birlikte yapardık ne güzel olurduBizimde sadece sosluk domates kaldı yapmak için haftaya falan yaparız
ben çok seviyorum böyle işleri şimdiden kolay gelsin size
Yakın olsaydık gelirdim yardıma
Senin ki yapıyor mu bir şeylerohh Annen o kadar uğraşıyo Kayınvalidenden sakla hepsini yada yerken annem nasi güzel yapmış felan diye sürekli annenin yaptığının altını çiz
Muhteşem bir fikir bence deohh Annen o kadar uğraşıyo Kayınvalidenden sakla hepsini yada yerken annem nasi güzel yapmış felan diye sürekli annenin yaptığının altını çiz
Kendide yapmadı o ben takipteyim onuSenin ki yapıyor mu bir şeyler
Hadi şaşırt bizi
Belki kayınvalideden gelecektirKendide yapmadı o ben takipteyim onu
Olabilir bak onu düşünmedik belki yaslandığı dağ gibi bir kayınvalide vardır arkasında bilemeyizBelki kayınvalideden gelecektir
Bende yok ben ölsem haberi olmaz aramıyor sormuyorOlabilir bak onu düşünmedik belki yaslandığı dağ gibi bir kayınvalide vardır arkasında bilemeyiz
Varsa öyle kayınvalidesi olan parmak kaldırsınOlabilir bak onu düşünmedik belki yaslandığı dağ gibi bir kayınvalide vardır arkasında bilemeyiz
bizimkiler fasulye yemezO iş bendeSen rejimdesin diye yapmıyorsun kış hazırlığı bak gözümden kaçmadı değil Sen rejimdesin diye kocanda rejim yapacak değil ya 2 fasulye domates yapta bana foto at Kışın dua edersin bana
Benim gelecekteki gelin şuan parmak kaldırdıVarsa öyle kayınvalidesi olan parmak kaldırsın
Varsa öyle kayınvalidesi olan parmak kaldırsın
Benim kayınvalidem miSenin ki yapıyor mu bir şeyler
Hadi şaşırt bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?