Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Geçen bebek mama sandalyesinde ayağa kalktı ya bizde video çektik biliyoruz ayağa kalkıp kendini aşağı sağlayacağını yanındaydım zaten tutuyorum gülmek için çektik aile grubuna attı eşim kv hemen aramış ki kemeri bağlayın sanki biz gerizekalıyız bilmiyoruz kemer bağlamayı düğün mevzusunda bana verdiği cevaba hala sinirliyim bunun acısını çıkaracağım benimle dalga geçiyor birde

Hamarat kayınvalidesi olanlar çok şanslı ne mutlu size
Benimkide bir şey yapmaz yoramaz kendini öyle şeylerleama hazır yaparsan ona çok güzel yer
Bizde annemle canımız çıkıyor bir şeyler yapalım diye kadın ameliyatlı zor yürüyor ama durmaz yapalım yersiniz diyor kayınvalidemde siz nasıl olsa yapıyorsunuz der

Aaa dur be bir yanlışlık var kızım bu benim kayınvalidem

Geçen sene nefis yemeklerden acılı ezme turşu tarifi buldum yaptım herkes bayıldı kısırla filan çok sevdi eve gelenler . Neyse yemeğin yanına kp ler gelince koydum masada kp diyor ki içindeki havuç olmamış buna bende öyle mi baba önümüzdeki sene koymam dedim aslında öyle mi baba karnımda çocukla zor yapmıştım zaten o zaman annem yapsın ondan alırız yeriz demem lazımdı

Bulmuş ta bunamış
Hemen alcan önünden baka kalsın öyle

Bulmuş ta bunamış
Hemen alcan önünden baka kalsın öyle
Görümcemin kv si millete beni anlatıyormuş x in bi gelini var herşeyi kendi yapıyor bilmediğini internetten bakıyormuş öğreniyor. Bizim gelin 10 senelik evli daha bir kez turşu kurmadı diyormuş görümce de bana anlatıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…