- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.116
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.781
Zeynocuğumun kv nefis zaten bayılıyorum ona
Erkek torun bekliyordu demekBenim kayınvalidem miertu doğduktan sonra hayatımıza girdi ama tereyağ biber miber verir
Aaa dur be bir yanlışlık var kızım bu benim kayınvalidemHamarat kayınvalidesi olanlar çok şanslı ne mutlu size
Benimkide bir şey yapmaz yoramaz kendini öyle şeylerleama hazır yaparsan ona çok güzel yer
Bizde annemle canımız çıkıyor bir şeyler yapalım diye kadın ameliyatlı zor yürüyor ama durmaz yapalım yersiniz diyor kayınvalidemde siz nasıl olsa yapıyorsunuz der
Geçen sene nefis yemeklerden acılı ezme turşu tarifi buldum yaptım herkes bayıldı kısırla filan çok sevdi eve gelenler . Neyse yemeğin yanına kp ler gelince koydum masada kp diyor ki içindeki havuç olmamış bunaHamarat kayınvalidesi olanlar çok şanslı ne mutlu size
Benimkide bir şey yapmaz yoramaz kendini öyle şeylerleama hazır yaparsan ona çok güzel yer
Bizde annemle canımız çıkıyor bir şeyler yapalım diye kadın ameliyatlı zor yürüyor ama durmaz yapalım yersiniz diyor kayınvalidemde siz nasıl olsa yapıyorsunuz der
Aaa dur be bir yanlışlık var kızım bu benim kayınvalidem
eşimin hayatına da o zaman girdiErkek torun bekliyordu demek
Kesin kardeş bunlar
Ha senin ki ha benim kikardeş gibiler demek
Severim mesafeli ilişkieşimin hayatına da o zaman girdineysem bunlar burda anlatılacak şeyler değil ama cok mesafeli bi ilişkimiz var
Bulmuş ta bunamışGeçen sene nefis yemeklerden acılı ezme turşu tarifi buldum yaptım herkes bayıldı kısırla filan çok sevdi eve gelenler . Neyse yemeğin yanına kp ler gelince koydum masada kp diyor ki içindeki havuç olmamış bunabende öyle mi baba önümüzdeki sene koymam dedim aslında öyle mi baba karnımda çocukla zor yapmıştım zaten o zaman annem yapsın ondan alırız yeriz demem lazımdı
Seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli diyorsuneşimin hayatına da o zaman girdineysem bunlar burda anlatılacak şeyler değil ama cok mesafeli bi ilişkimiz var
Kızım biz yapmasakta yaptı deyip sergiliyoruz soyluyoruz sahipleniyoruz yapılanlarıhepinizin anasi yapıyı benimde annem yapacak ben niye hamarat değil oldum
Görümcemin kv si millete beni anlatıyormuş x in bi gelini var herşeyi kendi yapıyor bilmediğini internetten bakıyormuş öğreniyor. Bizim gelin 10 senelik evli daha bir kez turşu kurmadı diyormuşBulmuş ta bunamış
Hemen alcan önünden baka kalsın öyle
Bana apla dehem ben sizden güççüğüm yapamam daha öğrenmedim
Doğru valla bana 50 yasındasin demiştinhem ben sizden güççüğüm yapamam daha öğrenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?