- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.801
Şaka yapıyorum kız alınma sakınaaa aşk olsun kiiiz üzdün beni
Banada ana deBana apla de
Bak takdir eden nasıl ediyorGörümcemin kv si millete beni anlatıyormuş x in bi gelini var herşeyi kendi yapıyor bilmediğini internetten bakıyormuş öğreniyor. Bizim gelin 10 senelik evli daha bir kez turşu kurmadı diyormuşgörümce de bana anlatıyor bunu
Kızım biz yapmasakta yaptı deyip sergiliyoruz soyluyoruz sahipleniyoruz yapılanlarıSende de annem gelecek bunları yapacağız sunu aldım söylemiyorsun bizde seni yatıyor hayal ediyoruz
tamam apla daha önce anlaşmıştık bu konudaBana apla de
Annem diyor ki kv ler çok takdir ediyorsa seni Hep söylüyorlar diyorBak takdir eden nasıl ediyor
Anlaştık ama demiyorsun ki uyarıyorum iştetamam apla daha önce anlaşmıştık bu konuda
sorry aplaAnlaştık ama demiyorsun ki uyarıyorum işte
Ertu ne yapıyorsorry apla
kitap bakıyo sabah güneş doğarken uyandiErtu ne yapıyor
Tamam senin kayınvalideyide hamaratlar listesine aldımKizlar ben kvye bisey diyemem ya kadin korkudan evden bile cikamadi pazara gidemedi
Tek bobrek yirtik kol kaslari cikan bas parmak ( eklemi sorunluymus 1 kerelik bisey degil)
Kadin evini idare etse yeter
Yinede her yaptigindan bana da verir visne receli illa yapar anne biterse alirim diyorum yazik
Senelerce 4 5 eve tek yapmis o kadar cileliymis anlatamam ama hala iyi anlatir hala sever kvsi eltisi 2 gorumce kendi evi hepsine baklava tarhana salca yufka yaparmis
Hepsini özledikErtu ne yapıyor
Bizde 5 te uyandıkkitap bakıyo sabah güneş doğarken uyandi
BizdeHepsini özledik
senin ki gündüz uyur yine benim ki uykusu gelecek bütün günü ağlayarak geçirecekBizde 5 te uyandıkyat çocuğum diyorum kalkıp oturuyor öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?