Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar ben kvye bisey diyemem ya kadin korkudan evden bile cikamadi pazara gidemedi
Tek bobrek yirtik kol kaslari cikan bas parmak ( eklemi sorunluymus 1 kerelik bisey degil)
Kadin evini idare etse yeter
Yinede her yaptigindan bana da verir visne receli illa yapar anne biterse alirim diyorum yazik
Senelerce 4 5 eve tek yapmis o kadar cileliymis anlatamam ama hala iyi anlatir hala sever kvsi eltisi 2 gorumce kendi evi hepsine baklava tarhana salca yufka yaparmis

Ben anneme de kiyamiyorum artik
Bir tek ev salcasi kahvaltilik istiyorum onuda az yaptik bu yilda olsada yesek
Birde tarhana
Onuda artik ogrenmem lazim
Biz baharatsiz yapiyoruz digerlerini hayatta icemem
Icli kofte borek fln bonus onlar sayilmaz

Bak takdir eden nasıl ediyor

Kızım biz yapmasakta yaptı deyip sergiliyoruz soyluyoruz sahipleniyoruz yapılanlarıSende de annem gelecek bunları yapacağız sunu aldım söylemiyorsun bizde seni yatıyor hayal ediyoruz
hahah valla hiç yatamıyom mantımı eriştemi getirdim gelirken domates kurusu biber patlıcan mısır vs. buzlukta ama benim buzluk bozuluyo hemen cok sey koyamıyorum ki. baharatlarımı da yaptik dağdan kekik topladık nanemi kuruttuk kırmızı biberimi yaptik annem gelince de sos yapariz birazda çiğ doğrayıp koyarım nasılım

Tamam senin kayınvalideyide hamaratlar listesine aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…