Bugün ne aldin kaç tl harcadin

senin ki gündüz uyur yine benim ki uykusu gelecek bütün günü ağlayarak geçirecek
Ay varya dün 14:00 te uyandı . Tamam bitti 17:00 uyutmaya çalıştım ağladı ağlarken bi duruyor etrafa bakıyor bakalım annesi ne yapıyor o ağlarken sonra devam ediyor ağlamaya 19:30 a kadar mız mız git yat dedim yA Allah aşkınab

Günaydın kızlar
Kahvaltı ettik eşim okula gitti
İşler beni bekler dip köşe temizlik yapmam gerekiyor ama belim ağrıyor birkaç gün daha yüzeysel yaparım
Bugün patlıcan tava pilav cacık menümüz

Benim kv gençliğinde tam kaynanaymış
Biz evlendiğimizde yaşı 70 e yakındı şu an 80 yaşında ama kafa zehir gibi
Eşim en küçük oğlu ben yaşlılığına denk geldim şanslıyım o konuda yararını gördüm zararını görmedim gecmişide beni ilgilendirmez bana karşı davranışları önemli sağolsun iyidir

Sabahtan beri oda arkadasimla kavga ediyorum hala grip is yerinde oturuyormus Allahtan is yeri hekimi gelmisti sorun var gibi demis teste gondermis abart test yapmazlar demis bizim belediyede senlik var a dostlar
Arkadasimin kocasi belediyenin tek elektrikcisi

inş. Negatiftir yoksa sende güme gidersin

Ya ben artik pes ettim bana pozitif gibi geliyor cunku kurumda hic onlem yok bulasmamasina sasiriyoruz
Benimde cok basim agriyor baska birsey yok
Evde oturuyorum korkudan ilk gunlere döndum
aynen bizde eskisinden cok korkuyorum
Kimileri daha çok insana bulaşması daha iyi diyorlar biran önce biter diye düşünüyorlar ama herkes ucuz atlatmıyor ki

Hazırlandık birazdan çıkacağız . Eşim mangal aldı et aldı, sadece su alacağız giderken.

ömerli tarafında esenceli köyü varmış oraya gideceğiz kızlar

Sessiz sakin bir yermiş baraj gölünün hemen yanındaymış. Bakalım beğenirsek daha sık gideriz istanbulda milletle iç içe olmaktan iyidir

müge anlıda o kadınla sevgilisi gerçekten yakmışlar çocuğu ya itiraf gelmiş allahın cezası kadin hala yayında aşkım aşkım diyodu adama el ele geliyolarmıs hep seni bırakıcam dediğinde adam nasi hüngür hüngür ağladı içim yandı benim o çocuğu öldü sanıp diri diri yakmışlar

Bizim de bugun öyle bir planımız var bakalım

test yaptıracak mısın canım, temas ettiğin pozitif kişiyle 7 gün dolunca test yapıyorlar sanırım
Cnm belirti var mı diye soruyorlar yoksa yapmıyorlar. Test yapılmayacak . Anneme hastanede akciğer filmi çekmemişler ilaç verip yollamışlar. Şuan daha iyi. Bu mesajda herkese ayrı ayrı da teşekkür etmek istiyorum . Sağolun kızlar

Ben bakmadım zaten gece yeterince uykum kaçtı onun yüzünden

Nerelerdesin?Okul nasıl gidiyor çocuklar nasıl?
Kızlar arkadaşın ablasında sağolsun idare ediyor bizi
Okul 4 yıl aradan sonra cennet gibi
Seminer bitikten sonra kahvemi içiyorum öyle gidip kızları alıyorum ne güzelmiş çocukları biyere bırakma lüksü
İskur da temizlik personelleri Eylül de başlamaları lazımmış ama başlatmayacaklarmış sanırım okullar açılmayacak bunun icin başlatmıyorlar okula cok Veli gidip geliyor hepsinde bir telaş nasıl olacak diyorlar
Yaşı gelenler kayıt yaptırıyor ama çoğu okul açılırsa göndermeyeceğiz seneye başlasın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…