- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.821
Ay varya dün 14:00 te uyandı . Tamam bitti 17:00 uyutmaya çalıştım ağladısenin ki gündüz uyur yine benim ki uykusu gelecek bütün günü ağlayarak geçirecek
Konu değişiyorAy sıkıldım konuyu değiştirin
Biz bu ay ne yapacağız acabaKonu değişiyorBu ay çok içeri giriyoruz birikim olmayacak ev tutarsak olan birikimden gidecek ve dondurucu almak istiyorum bak konu değişti ama keder çöktü bana beeee
inş. Negatiftir yoksa sende güme gidersinSabahtan beri oda arkadasimla kavga ediyorum hala grip is yerinde oturuyormus Allahtan is yeri hekimi gelmisti sorun var gibi demis teste gondermis abart test yapmazlar demis bizim belediyede senlik var a dostlar
Arkadasimin kocasi belediyenin tek elektrikcisi
inş. Negatiftir yoksa sende güme gidersin
aynen bizde eskisinden cok korkuyorumYa ben artik pes ettim bana pozitif gibi geliyor cunku kurumda hic onlem yok bulasmamasina sasiriyoruz
Benimde cok basim agriyor baska birsey yok
Evde oturuyorum korkudan ilk gunlere döndum
Bizim de bugun öyle bir planımız var bakalımHazırlandık birazdan çıkacağız . Eşim mangal aldı et aldı, sadece su alacağız giderken.
ömerli tarafında esenceli köyü varmış oraya gideceğiz kızlar
Sessiz sakin bir yermiş baraj gölünün hemen yanındaymış. Bakalım beğenirsek daha sık gideriz istanbulda milletle iç içe olmaktan iyidir
Cnm belirti var mı diye soruyorlar yoksa yapmıyorlar. Test yapılmayacak . Anneme hastanede akciğer filmi çekmemişler ilaç verip yollamışlar. Şuan daha iyi. Bu mesajda herkese ayrı ayrı da teşekkür etmek istiyorum . Sağolun kızlartest yaptıracak mısın canım, temas ettiğin pozitif kişiyle 7 gün dolunca test yapıyorlar sanırım
Ben bakmadım zaten gece yeterince uykum kaçtı onun yüzündenmüge anlıda o kadınla sevgilisi gerçekten yakmışlar çocuğu yaitiraf gelmiş allahın cezası kadin hala yayında aşkım aşkım diyodu adama el ele geliyolarmıs hep seni bırakıcam dediğinde adam nasi hüngür hüngür ağladı içim yandı benim o çocuğu öldü sanıp diri diri yakmışlar
bende haberden baktimBen bakmadım zaten gece yeterince uykum kaçtı onun yüzünden
Kızlar arkadaşın ablasında sağolsun idare ediyor biziNerelerdesin?Okul nasıl gidiyor çocuklar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?