Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Balık sezonu 1 eylülde mi açılır ya

Öyledir ya bende işe başlayınca masamı öpesim gelmiştiŞimdi bu fikrim çok geçerli değil ama çok şükür Allah’a çalıyoruz üretiyoruz stres sıkıntı oluyor ama paramızı kazanıyoruz.Ben çalışmasam kafayı yerim düzenli bir aile hayatımda yok hep bekliyorum bakalım Allah güzel bir kapı açacak inş bu günler geride kalacak

Balık sezonu 1 eylülde mi açılır ya
5 Eylül dediler
Kesinlikle çalışmak gibisi yok biz gurbetteyiz kimsemiz yok diye bu kadar ara verdim annem olsaydi kesinlikle çalışırdım

Bak gizli gizli kış hazırlığı yapmış hiçte söylemiyor

sabah olmadan kalktığımız için galiba tansiyonum düşüyo sürekli eşime desem bi sürü laf saydıracak şimdi yemek yimiyon diye ama sabah tost yaptim haşlanmış yumurta yedim öğlen meyve yedim yulaf lapası yaptim da ı ııı hiç bana göre bişi değilmiş mercimek köftesi yapsam kendime hiç halim yok ama buraya yazmaya halim var oğlumda traktörünü yere koymuş hadi gel usta diye beni çağrıyı gidem de tamir yapam bari

Annemde etlı domatesli bulgur pilavı falan yapmış cacıkla bir tabak gömerimDondurma alacağım evde dondurma bitmiş bide oğlana çubuk kraker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…