- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.841
Balık sezonu 1 eylülde mi açılır yaKızlar arkadaşın ablasında sağolsun idare ediyor bizi
Okul 4 yıl aradan sonra cennet gibi
Seminer bitikten sonra kahvemi içiyorum öyle gidip kızları alıyorum ne güzelmiş çocukları biyere bırakma lüksü
İskur da temizlik personelleri Eylül de başlamaları lazımmış ama başlatmayacaklarmış sanırım okullar açılmayacak bunun icin başlatmıyorlar okula cok Veli gidip geliyor hepsinde bir telaş nasıl olacak diyorlar
Yaşı gelenler kayıt yaptırıyor ama çoğu okul açılırsa göndermeyeceğiz seneye başlasın diyorlar
Öyledir ya bende işe başlayınca masamı öpesim gelmiştiKızlar arkadaşın ablasında sağolsun idare ediyor bizi
Okul 4 yıl aradan sonra cennet gibi
Seminer bitikten sonra kahvemi içiyorum öyle gidip kızları alıyorum ne güzelmiş çocukları biyere bırakma lüksü
İskur da temizlik personelleri Eylül de başlamaları lazımmış ama başlatmayacaklarmış sanırım okullar açılmayacak bunun icin başlatmıyorlar okula cok Veli gidip geliyor hepsinde bir telaş nasıl olacak diyorlar
Yaşı gelenler kayıt yaptırıyor ama çoğu okul açılırsa göndermeyeceğiz seneye başlasın diyorlar
5 Eylül dedilerBalık sezonu 1 eylülde mi açılır ya
Kesinlikle çalışmak gibisi yok biz gurbetteyiz kimsemiz yok diye bu kadar ara verdim annem olsaydi kesinlikle çalışırdımÖyledir ya bende işe başlayınca masamı öpesim gelmiştiŞimdi bu fikrim çok geçerli değil ama çok şükür Allah’a çalıyoruz üretiyoruz stres sıkıntı oluyor ama paramızı kazanıyoruz.Ben çalışmasam kafayı yerim düzenli bir aile hayatımda yok hep bekliyorum bakalım Allah güzel bir kapı açacak inş bu günler geride kalacak
Ünlüler bile altına yatırım yapıyor bak doğru yoldayız ozaman bizdeBuda bizden
Okulların durumuna göre bakacağız artık acilcak gibi durmuyor ya ama aramaya devem ediyoruz uygun bulursak okul açılmasa da alacağızCedric1003 araba işini naptın?
Bizde 2013 yeni kasa toyota auris var memnunumOkulların durumuna göre bakacağız artık acilcak gibi durmuyor ya ama aramaya devem ediyoruz uygun bulursak okul açılmasa da alacağız
Tavsiyelerine açığım bebeğim ✌✌
Bak gizli gizli kış hazırlığı yapmış hiçte söylemiyorhahah valla hiç yatamıyom mantımı eriştemi getirdim gelirken domates kurusu biber patlıcan mısır vs. buzlukta ama benim buzluk bozuluyo hemen cok sey koyamıyorum ki. baharatlarımı da yaptik dağdan kekik topladık nanemi kuruttuk kırmızı biberimi yaptik annem gelince de sos yapariz birazda çiğ doğrayıp koyarım nasılım
Bizde de Toyota corolla sedan var cok memnunuz bi park olayı beni geriyor alırsam hatchback bi araç istiyorumBizde 2013 yeni kasa toyota auris var memnunum
Annemde etlı domatesli bulgur pilavı falan yapmış cacıkla bir tabak gömerimsabah olmadan kalktığımız için galiba tansiyonum düşüyo sürekli eşime desem bi sürü laf saydıracak şimdi yemek yimiyon diyeama sabah tost yaptim haşlanmış yumurta yedim öğlen meyve yedim yulaf lapası yaptim da ı ııı hiç bana göre bişi değilmiş mercimek köftesi yapsam kendime hiç halim yok ama buraya yazmaya halim var oğlumda traktörünü yere koymuş hadi gel usta diye beni çağrıyı gidem de tamir yapam bari
Bu ne açılmıyor
aynen ya açılıyo niye kiBu ne açılmıyor
afiyet olsuun güncel kilonu istiyom senin kiloya gelince birlikte başlayacaktık unutmaaaaAnnemde etlı domatesli bulgur pilavı falan yapmış cacıkla bir tabak gömerimDondurma alacağım evde dondurma bitmiş bide oğlana çubuk kraker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?