- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.861
Bu ne kız göremedim ben
Kilosunu ve resmini paylaşırsa çok seviniriz dimiafiyet olsuun güncel kilonu istiyom senin kiloya gelince birlikte başlayacaktık unutmaaaa
Kilosunu ve resmini paylaşırsa çok seviniriz dimi
Ben göremiyorum oooo neeee
ben olsam etmezdim valla seneye uçar fiyatı sıkın dişiniziEşimin okulunda öğretmen arkadaşı bizim arabaya göz dikmiş
Pazartesi 100 bin salı 110 çarşamba 120 bugün 130 bin teklif etmiş eşim yok demiş
Takas edelim demiş opel astrası varmış
Eşime demedim ama bir yanım takas etsek arada ki parayla da krediyi kapatsak diyor
Siz olsanız ne yapardınız arabamızdan memnunuz
Eşimin okulunda öğretmen arkadaşı bizim arabaya göz dikmiş
Pazartesi 100 bin salı 110 çarşamba 120 bugün 130 bin teklif etmiş eşim yok demiş
Takas edelim demiş opel astrası varmış
Eşime demedim ama bir yanım takas etsek arada ki parayla da krediyi kapatsak diyor
Siz olsanız ne yapardınız arabamızdan memnunuz
Bu düşünce ağır basıyor bende deben olsam etmezdim valla seneye uçar fiyatı sıkın dişinizi
bizim ki mitsubishi asx 2014 model 60 bindeAraba ne marka kac kmde
Esim araba konusunda bilgilidir sorayim.
çok farkta yok bence krediyi tamamen kapatsa neyse de 60 bin ödenince 90 binde ödenir bi şekildeBu düşünce ağır basıyor bende de
ödeniyor evet arada 30 bin var o cepte kalacak ama araba düşecekçok farkta yok bence krediyi tamamen kapatsa neyse de 60 bin ödenince 90 binde ödenir bi şekilde
krediyi 60 binle kapatıyoruz canımçok farkta yok bence krediyi tamamen kapatsa neyse de 60 bin ödenince 90 binde ödenir bi şekilde
bizim ki mitsubishi asx 2014 model 60 binde
Onların ki astra detayını bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?