Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Opel astra her zaman satar asx daha zor gider diyor yine siz daha iyi bilirsiniz
Karsidaki arabanin durumuda önemli
evet bunu bilerek aldık aldıgımızdan beri gelinlik kız gibi çok taliplisi cıktı satmadı eşim karşıdaki araba 2013 model astra başkada sormadım birsey eşime

Bazı bankalar düşük faizle 30 bin tl çekme imkanı var ama 30 binden fazla vermiyor verseydi çekip bu krediyi kapatacaktık

Evet üç çocukla sizin için sizin araba en uygunu bence.
Güzel bakmışsınız bir de piyasada çok hile dönüyor ikinci elde.
1.24 faiz . konut kredileri yine yükselmiş faiz oranları sizin faiz oranına yakın neredeyse bir bak Google'dan.

Ay çok merak ettim bende de alacağım elbise ve doğum günü tacı belli bir tek he bir de "one" yazılı balon büyüdüler minnoslar ya...

Öyle güzel anlatmissin ki..Gözümün önünde canlandı her bir an.Bu akşam bunu deneyelim bizde.Onune makarna birakicam çok heyecanlı Allahım bana sabır ver dediğin gibi damak tatları belli artık..bizim kız üzüm armut seviyor meyvelerden mesela ama muz sevmiyor,aslaa

Hiç porsiyon, cc hesabi yapmıyorum ben canım.Kucucuk bir kaseye koyuyorum corbalarini.
Yoğurtta öyle Sabah yedi çok şükür,birazdan yogurt makarna yiyecek mi bakalım Teşekkür ederim

Haftaya ailemi çağırdım.Sonraki hafta eşim izin alicak.Derken okulların durumu belli olur.Kamuya dönüşümlü ve esnek çalışma geldi diye gaza geldim.Goreve başlıyor gibiyim

pure hazel canlı derslerin okuldan olup olmayacagi bilgisi henüz net değil dimi? Ek olarak mesleki çalışmalar var.
Kurs alan öğretmenlerin kursları da pazartesi başlayacak.Hangi ara olucak bunlar Süt iznimi de kullanicam inşallah 1,5 saat 1,5 saattir Denemek istiyorum.Okullar uzaktan eğitime,eşimin işi donusumluye geçtiğinde pişman olmamak için..

Dolap uygulamasina urun yuklemistim
Hemen biri satildi paketledik yarin birakicam
Evde milyon tane kahve var bir pakette kahve koydum
Yarinda one cikar yapicam insallah yarinda satilir

Zeynolin44
uzaklardabiz
Benim bildiğim bunlar var
pure hazel var onunki sonradan bozuldu
Ben kayinvalidem konusunda bisi demedim daha önce ama içine doğmuş sanırım
Kayinvalidem cok hamarattir, yemek vs cok guzel yapar. Kışlık hazırlık hic istemezdik ama gidince evde olanlardan biraz koyardı. Artik yaşlı, rahatsızlıkları da iyice arttı, yapamiyor. Gidecegimiz zaman esime diyorum sakin bir sey isteme. Aşırı yoruluyor. Ben rahat edemiyorum her şeye yardim edeyim derken ben de cok yoruluyorum.

Annem, ablalarım da kendininkilerden verirdi. Biz istemezdik, cok tuketmezdik cocuk vs yoktu. Dışarda cok takilirdik.

Ama mesela su an Turkiyede olsam anneme giderim her şeyimi bol bol yaparim. Bağımız bahcemiz var, sebze meyve çok oluyor. Allah razi olsun annem babamdan yaşlı halleriyle bakıyorlar bağa bahçeye.

Annem hepimizin turşusunu kurar. Ablamlar yardima gider bulguru tarhanayi salçayı receli konserveyi kompostoyu yaparlar. Hepsinden Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…