- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.881
hımm anladim canim eğer ödemekte cok zorlanıyorsanız düşünülecek bişey tabi ki ben kredi kapanmıyo anlamıştımödeniyor evet arada 30 bin var o cepte kalacak ama araba düşecek
evet bunu bilerek aldık aldıgımızdan beri gelinlik kız gibiOpel astra her zaman satar asx daha zor gider diyor yine siz daha iyi bilirsiniz
Karsidaki arabanin durumuda önemli
1.24 den çekmiştik yüksekti pure o zaman faizler arabamız tertemiz o niyette eşimdeZeyno krediyi kaçtan cekmistin faiz oranı.
Ayrıca eşin ilk sahibi ve arabaya iyi bakmış bence vermeyin
yok zorlamıyorhımm anladim canim eğer ödemekte cok zorlanıyorsanız düşünülecek bişey tabi ki ben kredi kapanmıyo anlamıştım
eşim krediyi çekince pişman oldu faize bulaştık diyeBence verin
ciddi misin15 gündür evde yokum
222 elektrik
61 su gelmişşşş
Ay çok merak ettimBen dogum gunu elbisesini 6 aylikken aldımsonbaharlik kıyafetlerini de gecen kış sezon bitince almıştım, dün çıkardım yikayacagim.
Ben de dogumgunu konsepti belirledim, alacağım seyleri sepete koydum, dekorasyon pasta süsü, cupcake vs. Yazık bebeklerimize ya bari cekirdek aile kutlayalım da fotoğrafları olsun di mi
Öyle güzel anlatmissin ki..Gözümün önünde canlandı her bir an.Bu akşam bunu deneyelim bizde.Onune makarna birakicam çok heyecanlıCanım sabırlı olmaya çalış. Mama sandalyesine kucuk kucuk parcala birak. Bir minciklar iki minciklar agzina goturmeye başlar. Benim kızım da oynayıp yere atıyordu 2-3 gün sonra agzina goturmeye başladı.Yemek yediriirken önüne bikac parca yiyecek ver onlarla oyalansin. Arada firsat bulunca sen de kaşıkla ver hemen. Daha bu kadar hareketli degilken hemen yedirip bitiriyorduk di miama su an hareket yaramazlik daha ön
Yediği seylerde degisiklik yap bakalım. Mesela bu aralar yemek seçme başladı. En sevdiği ekmek, börek, gözleme hamur işi bizimkinin. Onune her şeyi koyuyorum kahvaltida gidip tavuk gibi ekmekleri seçiyor. Sen de bi dene bakalım neleri seçiyor. Damak zevki değişiyor olabilir.
Bi de mumkun olduğunca sofraya sizle otursun siz yedikce onun da yiyesi gelir. Eger yemek saatleriniz olur da tutmazsa (mesela bizim 3 öğün tutmuyor) siz yemek yerken onun da onune meyve ver.
Ben aksamlari genelde pratik Yulaflı muhallebi yapardim su an onu hiç yemiyor mesela, bizle birlikte makarna falan yiyo 2 gündür. Belki karnı tıka basa doymuyor ama yedigi kadar diyorum, kafaya takmamaya çalışıyorum.
Hiç porsiyon, cc hesabi yapmıyorum ben canım.Kucucuk bir kaseye koyuyorum corbalarini.Biliyorum doğru birşey değil ama dolaptan çıkarttığın yoğurdu 5 dk bekletip versen . Ben öyle yapıyorum yiyor o zaman . Çorbaları bile soğuk yiyor. Benimde şöyle bir sorunum var kızlar yardımcı olursanız iyi olur . Mesela diyelim ki muhallebi yaptım bebek ne kadar yerse tamam yedi demeliyim ? Porsiyon ne olmalı 8 aylıkken. Yanlız muhteşem bir anne sütü yok ortada onu düşünelim bence tabi bu
Bence benim kayinvalidemAaa dur be bir yanlışlık var kızım bu benim kayınvalidem
Ben kayinvalidem konusunda bisi demedim daha önce ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?