- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.901
Soğuk mu yediHiç porsiyon, cc hesabi yapmıyorum ben canım.Kucucuk bir kaseye koyuyorum corbalarini.
Yoğurtta öyleSabah yedi çok şükür,birazdan yogurt makarna yiyecek mi bakalım Teşekkür ederim ♥
ya ben anlamıyorum evde olmayıp çok fatura gelmesini bız evde yokken az geliyor15 gündür evde yokum
222 elektrik
61 su gelmişşşş
Bence de saygı cercevesinde mesafeli iliski gerçekten çok iyi, yorulmuyorsunSeverim mesafeli ilişki
Çok özeniyorum annesine yakın olup herşeyi beraber yapanlara yada annesi yapıp verenlere
Ben yapıp yada alıp Annemle re gönderiyorum
Konsepti bumble beeAy çok merak ettimbende de alacağım elbise ve doğum günü tacı belli bir tek he bir de "one" yazılı balon büyüdüler minnoslar ya...
Öyle güzel anlatmissin ki..Gözümün önünde canlandı her bir an.Bu akşam bunu deneyelim bizde.Onune makarna birakicam çok heyecanlıAllahım bana sabır ver dediğin gibi damak tatları belli artık..bizim kız üzüm armut seviyor meyvelerden mesela ama muz sevmiyor,aslaa
Canım bende anlamadım ama şöyle söyleyeyimya ben anlamıyorum evde olmayıp çok fatura gelmesini bız evde yokken az geliyor
Canım arabalar çok pahalandı sonra değiştirmek istediğinizde daha çok pata ödenek zorunda kalabilirsiniz.bizim ki mitsubishi asx 2014 model 60 binde
Onların ki astra detayını bilmiyorum
üye bilgilerinden ekleniyo canim bilgileri düzenleye girSlm kızlar aşırı yorgunum bulaşık makinemizin anakartı bozulmuş elimde yıkadım saatlerceeee. Servisi aradım yarın gelirler muhtemelen. Diyet yapıyorum ben de kilomu eklemek istiyorum uyumuşum saat 16:30 gibi tavuk ve yoğurt yedim.kilo bilgisi Nasıl ekleniyor?
Canım çocuk kaç yaşında.Kızlar selam nasilsiniz?
Aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı bir şey sormak istiyorum. Benim oğlan bu sene 2 ye geçti. Geçen sene kalem tutmasin da problem vardı nasıl desem tüm parmaklarıyla tutuyor kalemi kv ogretmen emeklisi o farkedip söylemişti. Oğlanın öğretmenine ilettigim de zorlamayın görünce soylersiniz sadece dedi 4 sınıfta felan düzelenler oluyormuş. Şimdi dikte ya da bir şey yazmaya çalışınca çok yoruluyor yetisemiyor. Bu durum hep böyle mi olcak öğretmenin düzeltmeye çalışması gerekir miydi? Bu durum normal mi kızlar?
Canım alya nasılsınCanım arabalar çok pahalandı sonra değiştirmek istediğinizde daha çok pata ödenek zorunda kalabilirsiniz.
Püre bizde hafta sonu gideceğiz mis gibi tadını çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?