Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Konsepti bumble bee diye düşündüm. Elbisesini sarı almıştım zaten. Basina da arı anteni bakicam bulursam alırım. Gerci bizimki asla basinda bir sey durdurmuyor ama bakalim insallah 1-2 foto yakalayabiliriz
Aynen ben de "1" balon alicam.

Kendisi yemeye alışık degilse makarnaları kucuk parça halinde koy canım kocaman almasın ağzına.

ya ben anlamıyorum evde olmayıp çok fatura gelmesini bız evde yokken az geliyor
Canım bende anlamadım ama şöyle söyleyeyim
Klima sürekli açıktı
Termisfon sürekli çalıştı
2 buzdolabı var
Her gün çamaşır makinası bulaşık makinası ve elektrik süpürgesi çalıştı

Kızlar selam nasilsiniz?
Aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı bir şey sormak istiyorum. Benim oğlan bu sene 2 ye geçti. Geçen sene kalem tutmasin da problem vardı nasıl desem tüm parmaklarıyla tutuyor kalemi kv ogretmen emeklisi o farkedip söylemişti. Oğlanın öğretmenine ilettigim de zorlamayın görünce soylersiniz sadece dedi 4 sınıfta felan düzelenler oluyormuş. Şimdi dikte ya da bir şey yazmaya çalışınca çok yoruluyor yetisemiyor. Bu durum hep böyle mi olcak öğretmenin düzeltmeye çalışması gerekir miydi? Bu durum normal mi kızlar?

Slm kızlar aşırı yorgunum bulaşık makinemizin anakartı bozulmuş elimde yıkadım saatlerceeee. Servisi aradım yarın gelirler muhtemelen. Diyet yapıyorum ben de kilomu eklemek istiyorum uyumuşum saat 16:30 gibi tavuk ve yoğurt yedim.kilo bilgisi Nasıl ekleniyor?​

üye bilgilerinden ekleniyo canim bilgileri düzenleye gir

Canım çocuk kaç yaşında.
Şimdi erken gidiyor cocuklar okula. Erkek çocuklar motor gelişimini biraz geç tamamliyor ama alisacaktir zamanla

Canim küçük başlamadı okula 7.5 yaşında eylulde. Yorulması kalemi yanlış tutmasindan diye düşünüyorum ama düzeltmek için de bir şey yapmıyoruz kalıcı olur diye uzuldum

Iyi akşamlar kizlar. Sonunda korktuğumuz basimiza geldi. Kayinbabamin testi pozitif cıktı. Bir kaç gün önce fenalaşıp bayılmıştı. Bir önceki günde biz ordaydık. Hastanede tansiyonun düştü deyip göndermişler. Eşimde gitmişti beraberinde o gece orda kaldi. Iki gün önce kayinbabam güvenmeyip test yaptırdı ve testi pozitif çıktı. Buyuk bir ihtimalle bizede bulaşmıştır hatta bizde anneme bulaştırdık galiba annem dünden beri hasta Eşim az önce hastaneye gitti test yaptırmaya. Bakalım ne çıkacak.

Kizlar biz kapidan cikmiyoruz sonuc bekliyoruz o kadar kavga gurultu bosunaymis haftasonu evdeyiz dugune kesseler gitmem esim ben bir yere gitmem dedi ailesine soyledi negatif ciksada gorusemem dedi gorumcemde gitmeyecek kp 65 yas yasakli bir kv kaliyor tek bobreginide alir gider ne guzel degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…