Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ay çok geçmiş olsun ya

100 TL benzin aldım
5 TL 1 kg biber
7 TL limon tuzu
Eşim uyumuştu telefon çaldı bizim bölük komutanı bizim bölükten Suriye’de olan bir personelin eşi lojmanda sinir krizi geçirmiş. Hastahaneye götürmüşler çocuk nizamiyede askerlerin yanında kalmış çok korkmuş . Çocuğu alabilir misiniz diye aramış birisine bırakılacakmış galiba bende bize getir çocuğu dedim üzüldüm çok kadın kim bilir ne yaşadı da hastahanelik oldu

strawberry_cake geçmiş olsun.
Belirtiler var mı sizde.
Eşinin test sonucundan bizi haberdar et
Teşekkür ederim. Esimdede bendede bel ağrısı disinda bir belirti yok. Ama benim bel ağrım çocuklardanda kaynaklı olabilir sürekli indir kaldır yaptığım için bilmiyorum. Eşim haber verdi şimdi şikayetin olmadığı için test yapmıyoruz demişler. Sabah emniyeti aradi esim durum boyle dedi saglik ocagindan belge al dediler sağlık ocağını aradık belge vermiyoruz dediler düzgün bir yönlendirmede yapmadılar. Eşim anlattı durumu ise gitmem lazim is yerindekileri riske atmak istemiyorum ne yapmalıyım bu durumda dedi doktor efendi belirtin yoksa test yaptırma ne zaman şikayetin olursa o zaman test yaptır dedi şikayet ortaya çıkana kadar belki bir sürü kişiye bulastiracak is yerinde belgede vermiyorsunuz nasıl iş anlamadik

Canım inş az hasarla atlatırsınız... değişim bir hastalık bu gerçekten...

Herkese merhaba geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Sağlık calisaniyim ve böyle bir mesaj ile çalışmak zorundayız. Eşin içinde aynı durum olabilir.
COVİD 19 tanısı ile ilgili temas öyküsü olan fakat semptomu olmayan personeller Sağlık Bakanlığı algoritmasına göre maske kullanarak çalışmaya devam edecektir. Temaslı olduğu için aile hekiminden raporla gelen personellerimizin enfeksiyon kontrol komitesine başvurmaları gerekmektedir. Başhekimlik B021

Kalem tutma aparatları var onlardan alabilirsiniz daha kolay alışır
Hasta olanlar hastası olanlar Allah şifa versin.
ben de her an bekliyorum yakalanmayı çember iyice daralıyor sitede 10 aile karantinada

Dolaptan cikartip az bekledim yedirdim ama bence bizim dolap yeterince sogutmuyodur ya bana normaldi yani
Azicik makarna ,yoğurt ve kabak çorbası doyduğunda bile yine de o makarnayı alıp ağzında tur attırıp çıkardı

Ya çok tatlı seyler canlandı gözümde umarım antenli tacta çıkar karşına.cabuk büyüyorlar ya,yavas olsunlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…