- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.921
Ay çok geçmiş olsun yaIyi akşamlar kizlar. Sonunda korktuğumuz basimiza geldi. Kayinbabamin testi pozitif cıktı. Bir kaç gün önce fenalaşıp bayılmıştı. Bir önceki günde biz ordaydık. Hastanede tansiyonun düştü deyip göndermişler. Eşimde gitmişti beraberinde o gece orda kaldi. Iki gün önce kayinbabam güvenmeyip test yaptırdı ve testi pozitif çıktı. Buyuk bir ihtimalle bizede bulaşmıştır hatta bizde anneme bulaştırdık galiba annem dünden beri hastaEşim az önce hastaneye gitti test yaptırmaya. Bakalım ne çıkacak.
Çok teşekkür ederimAy çok geçmiş olsun ya
Teşekkür ederim. Esimdede bendede bel ağrısı disinda bir belirti yok. Ama benim bel ağrım çocuklardanda kaynaklı olabilir sürekli indir kaldır yaptığım için bilmiyorum. Eşim haber verdi şimdi şikayetin olmadığı için test yapmıyoruz demişler. Sabah emniyeti aradi esim durum boyle dedi saglik ocagindan belge al dediler sağlık ocağını aradık belge vermiyoruz dediler düzgün bir yönlendirmede yapmadılar. Eşim anlattı durumu ise gitmem lazim is yerindekileri riske atmak istemiyorum ne yapmalıyım bu durumda dedi doktor efendi belirtin yoksa test yaptırma ne zaman şikayetin olursa o zaman test yaptır dedi şikayet ortaya çıkana kadar belki bir sürü kişiye bulastiracak is yerinde belgede vermiyorsunuz nasıl iş anlamadik
afiyetle yiyin canım
Amin çok teşekkür ederimstrawberry_cake umarım korktugunuz olmaz geçmiş olsun
Piknikten döndük kizlar.
İyiyim canım evde karantina :) ama annemin başı ağrıyormuş fazlaca. İnş az hasarla atlatırız bu süreci.Canım alya nasılsın
Canım inş az hasarla atlatırsınız... değişim bir hastalık bu gerçekten...Iyi akşamlar kizlar. Sonunda korktuğumuz basimiza geldi. Kayinbabamin testi pozitif cıktı. Bir kaç gün önce fenalaşıp bayılmıştı. Bir önceki günde biz ordaydık. Hastanede tansiyonun düştü deyip göndermişler. Eşimde gitmişti beraberinde o gece orda kaldi. Iki gün önce kayinbabam güvenmeyip test yaptırdı ve testi pozitif çıktı. Buyuk bir ihtimalle bizede bulaşmıştır hatta bizde anneme bulaştırdık galiba annem dünden beri hastaEşim az önce hastaneye gitti test yaptırmaya. Bakalım ne çıkacak.
Ay inş dikkat et kendine bol bol vitamin alİyiyim canım evde karantina :) ama annemin başı ağrıyormuş fazlaca. İnş az hasarla atlatırız bu süreci.
Herkese merhaba geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Sağlık calisaniyim ve böyle bir mesaj ile çalışmak zorundayız. Eşin içinde aynı durum olabilir.Teşekkür ederim. Esimdede bendede bel ağrısı disinda bir belirti yok. Ama benim bel ağrım çocuklardanda kaynaklı olabilir sürekli indir kaldır yaptığım için bilmiyorum. Eşim haber verdi şimdi şikayetin olmadığı için test yapmıyoruz demişler. Sabah emniyeti aradi esim durum boyle dedi saglik ocagindan belge al dediler sağlık ocağını aradık belge vermiyoruz dediler düzgün bir yönlendirmede yapmadılar. Eşim anlattı durumu ise gitmem lazim is yerindekileri riske atmak istemiyorum ne yapmalıyım bu durumda dedi doktor efendi belirtin yoksa test yaptırma ne zaman şikayetin olursa o zaman test yaptır dedi şikayet ortaya çıkana kadar belki bir sürü kişiye bulastiracak is yerinde belgede vermiyorsunuz nasıl iş anlamadik
Kalem tutma aparatları var onlardan alabilirsiniz daha kolay alışırKızlar selam nasilsiniz?
Aramızda öğretmen arkadaşlarımız vardı bir şey sormak istiyorum. Benim oğlan bu sene 2 ye geçti. Geçen sene kalem tutmasin da problem vardı nasıl desem tüm parmaklarıyla tutuyor kalemi kv ogretmen emeklisi o farkedip söylemişti. Oğlanın öğretmenine ilettigim de zorlamayın görünce soylersiniz sadece dedi 4 sınıfta felan düzelenler oluyormuş. Şimdi dikte ya da bir şey yazmaya çalışınca çok yoruluyor yetisemiyor. Bu durum hep böyle mi olcak öğretmenin düzeltmeye çalışması gerekir miydi? Bu durum normal mi kızlar?
Dolaptan cikartip az bekledim yedirdim ama bence bizim dolap yeterince sogutmuyodur ya bana normaldi yaniSoğuk mu yedi
Azicik makarna ,yoğurt ve kabak çorbasıKonsepti bumble beediye düşündüm. Elbisesini sarı almıştım zaten. Basina da arı anteni bakicam bulursam alırım. Gerci bizimki asla basinda bir sey durdurmuyor ama bakalim insallah 1-2 foto yakalayabiliriz
Aynen ben de "1" balon alicam.
Kendisi yemeye alışık degilse makarnaları kucuk parça halinde koy canım kocaman almasın ağzına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?