- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.941
Merhaba, kalem tutma becerisi için yüzük ve küçük parmağını kağıt peçete ile avuç içine kavrama yaptırın özel eğitim öğretmeni tavsiyesi bayağı faydalı olacaktır.Öğretmenine geçen dönem söylemiştim işe yaramıyor demişti. Deneyeyim ben en iyisi.
Kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize galiba kacisimiz olmayacak
Çok teşekkür ederim deneyeceğimMerhaba, kalem tutma becerisi için yüzük ve küçük parmağını kağıt peçete ile avuç içine kavrama yaptırın özel eğitim öğretmeni tavsiyesi bayağı faydalı olacaktır.
Ben herşeyi öyle yediriyorum işte kavanoz maması , yoğurt , çorbaDolaptan cikartip az bekledim yedirdim ama bence bizim dolap yeterince sogutmuyodur ya bana normaldi yani
Azicik makarna ,yoğurt ve kabak çorbasıdoyduğunda bile yine de o makarnayı alıp ağzında tur attırıp çıkardı
Ya çok tatlı seyler canlandı gözümde ♥ umarım antenli tacta çıkar karşına.cabuk büyüyorlar ya,yavas olsunlaar
Amin canım sizde atlatirsiniz insallah bir an once aynı durumdayızCanım inş az hasarla atlatırsınız... değişim bir hastalık bu gerçekten...
Çok teşekkür ederim eşime okutacağım bunu. Allah sizinde yardımcınız olsun bu dönemi bir an önce atlatırız inşallah.Herkese merhaba geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Sağlık calisaniyim ve böyle bir mesaj ile çalışmak zorundayız. Eşin içinde aynı durum olabilir.
COVİD 19 tanısı ile ilgili temas öyküsü olan fakat semptomu olmayan personeller Sağlık Bakanlığı algoritmasına göre maske kullanarak çalışmaya devam edecektir. Temaslı olduğu için aile hekiminden raporla gelen personellerimizin enfeksiyon kontrol komitesine başvurmaları gerekmektedir. Başhekimlik B021
Makarna gargarasiDolaptan cikartip az bekledim yedirdim ama bence bizim dolap yeterince sogutmuyodur ya bana normaldi yani
Azicik makarna ,yoğurt ve kabak çorbasıdoyduğunda bile yine de o makarnayı alıp ağzında tur attırıp çıkardı
Ya çok tatlı seyler canlandı gözümdeumarım antenli tacta çıkar karşına.cabuk büyüyorlar ya,yavas olsunlaar
nasıl oldunuz canım belirtiler var mıBu arada bugün kayinbabamlara filyason ekibinden gitmişler kayinbabam eşimden bahsetmis farklı bir mahallede oldugumuz için ordaki ekiplere haber verip yönlendireceğiz demişler. Yakında bizimle irtibata geçerler heralde onlar eşimin çalışma durumuna netlik kazandırır diye tahmin ediyorum.
Yok çok şükür iyiyiz canımnasıl oldunuz canım belirtiler var mı
Kusura bakma canım yeni gördüm yapmışsınAlttaki yazı nasıl çıkıyor zeyno? Kaç kilo olmam gerektiği nerede yazıyor? Acaba yazıyor mu diye mesaj yazdım. Ay ben bunu çözene kadar mesaj kirliliği yaratacağım galiba kusura bakmayın kızlar
canım karşı taraf şikayet ederse banlanabiliyor 2 kere başıma geldiPurenin burada yazdıklarında banlanacak birşey yoktu bence.
herkes kendi fikrini yazabilir başkasına hakaret vs etmeden. Fikrimizi yazamayacaksak burda fikir alışverişi nasıl yapacağız onu da anlamadım
Bence de dönüp okuyacağım normal şeyler yazdı o zaman hiç birşey konuşmayalım burada .Purenin burada yazdıklarında banlanacak birşey yoktu bence.
herkes kendi fikrini yazabilir başkasına hakaret vs etmeden. Fikrimizi yazamayacaksak burda fikir alışverişi nasıl yapacağız onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?