Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Öğretmenine geçen dönem söylemiştim işe yaramıyor demişti. Deneyeyim ben en iyisi.

Kızlar çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize galiba kacisimiz olmayacak
Merhaba, kalem tutma becerisi için yüzük ve küçük parmağını kağıt peçete ile avuç içine kavrama yaptırın özel eğitim öğretmeni tavsiyesi bayağı faydalı olacaktır.

İçecek,bisküvi,ekmek 32 lira gün harcaması.

Sabah göğüs hastaliklari randevum vardı geçirdiğim rahatsizlikla ilgili risk var mıdır korona sürecinde diye.Doktor tomografi istedi,tamam dedim ama odasından çıkıp eve geldim. Şu dönemde korona hastalarına sürekli tarama yapılırken kendimi orada dusunemedim.hatta korktum.hastane boştu ama.tabi katlarda polis olmasının da etkisi vardır.yoksa bizim burda boş bırakmazlar burayı

Ben herşeyi öyle yediriyorum işte kavanoz maması , yoğurt , çorba

Canım inş az hasarla atlatırsınız... değişim bir hastalık bu gerçekten...
Amin canım sizde atlatirsiniz insallah bir an once aynı durumdayız annemin de dünden beri eklemleri kasları ve boğazı çok ağrıyor inşallah ağırlasmaz. Abim annemlerde kalıyor bir suredir oda kaç gündür hep baş ağrısından şikayetçi. Önce bağlantı kuramadık ama coronadan olmus olabilir. Bakalım nasıl ilerleyecek bu süreç. Allah sevdiklerimizi bize bizide onlara bağışlasin inşallah

Çok teşekkür ederim eşime okutacağım bunu. Allah sizinde yardımcınız olsun bu dönemi bir an önce atlatırız inşallah.

Bu arada bugün kayinbabamlara filyason ekibinden gitmişler kayinbabam eşimden bahsetmis farklı bir mahallede oldugumuz için ordaki ekiplere haber verip yönlendireceğiz demişler. Yakında bizimle irtibata geçerler heralde onlar eşimin çalışma durumuna netlik kazandırır diye tahmin ediyorum.

Makarna gargarasi oh afiyet olsun kuzucuğa...

Teşekkür ederim evet cok cabuk geçiyor zaman, tadını çıkarmaya çalışıyorum ben de ama bazen yorgunlukla gunler nasıl geciyor anlamıyorum. 5. Aydan sonrası uçup gitti sağlıkla geçsin inşallah.

nasıl oldunuz canım belirtiler var mı

Purenin burada yazdıklarında banlanacak birşey yoktu bence.

herkes kendi fikrini yazabilir başkasına hakaret vs etmeden. Fikrimizi yazamayacaksak burda fikir alışverişi nasıl yapacağız onu da anlamadım

herkes kendi fikrini yazabilir başkasına hakaret vs etmeden. Fikrimizi yazamayacaksak burda fikir alışverişi nasıl yapacağız onu da anlamadım
canım karşı taraf şikayet ederse banlanabiliyor 2 kere başıma geldi

Bence de dönüp okuyacağım normal şeyler yazdı o zaman hiç birşey konuşmayalım burada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…