- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.321
Doğuda tüm izinler iptalmiş eşimde söylerdi batı için daha birsey yokmuş batıdada yasak olursa ben tasınamadan kalırım gerçi haberde yok tayinlerden of içim şişti artık patlayacağımDimieşimden haber bekliyorum izin işini ne yapacaklar bakalım şube müdürü arkamızda duracak mı
Aynen özel durumlar hariç kapattılar . Şubedeki herkes izne çıktı çıkarttık bekledik bizDoğuda tüm izinler iptalmiş eşimde söylerdi batı için daha birsey yokmuş batıdada yasak olursa ben tasınamadan kalırım gerçi haberde yok tayinlerden of içim şişti artık patlayacağım
Geçmiş olsun canim. Sana özeldn arkadaşıma verilen ilaçları atacağım.Selam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
Selam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
Canım geçmiş olsun. inşallah eşin de destek olur dinlenebilirsin... ilaçlarını vitaminlerini al çabuk atlatırsın inşSelam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
Çok geçmiş olsun canım,Selam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
Alyacım geçmiş olsun anneciğine, umarım bir an önce sağlığına kavuşur.Canım geçmiş olsun. inşallah eşin de destek olur dinlenebilirsin... ilaçlarını vitaminlerini al çabuk atlatırsın inş
Eşim test sonucunu öğrendiğinden beri yardımcı oluyor sağolsun. Yemek yapma ben hallederim yada dışardan söyleriz dedi. Evin islerindede yardımcı oluyor. Insallah rahat geçiririmstrawberry_cake evet alya'nın dediği gibi bunda dinlenmek çok önemli.
Eşinin izin alıp sana bakması lazım bu durumda. Veya başka bir seçenek.
benim arkadaşımın eşi yemekleri yaptı bulaşıkları yıkadi evi temizledi ve aksatmadan yemeklerini kapının önüne bıraktı bu şekilde iyileşti kız
Çok iyi canım ,tekrar geçmiş olsun.Eşim test sonucunu öğrendiğinden beri yardımcı oluyor sağolsun. Yemek yapma ben hallederim yada dışardan söyleriz dedi. Evin islerindede yardımcı oluyor. Insallah rahat geçiririm
Çok sağol canımAy yazmışsın okumadım şimdi gördüm şekerim gözün Aydınkızın yemek yiyor mu
Moralimi bozmasan diyorum şuan
Kötü birsy oldu benmi kaçırdım cidden bilmiyorumMoralimi bozmasan diyorum şuan
Çok şükür kronik rahatsızlığım yok canım. Moralimi bozmuyorum öyle ağır bir durumum yok sonuçta bu şekilde geçirmeye devam etsem iyi. Tek endişem annem. Çok sağolÇok iyi canım ,tekrar geçmiş olsun.
Kronik hastalığın yoktu değil mi.
Moralini yüksek tut çoğu kişi ayakta atlatıyor ve çoğu kişi ilaçla düzeliyor.
Canım geçmiş olsun. inşallah eşin de destek olur dinlenebilirsin... ilaçlarını vitaminlerini al çabuk atlatırsın inş
Çok geçmiş olsun canım,
Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle
Çok sağolun kızlardualarım seninle , inanıyorum hafifçe atlatacağınızaAllah yardımcınız olsun canım
Çok geçmiş olsun, umarım ailenizdeki herkes iyileşir bir an önce. Aslında bir şey sormak istiyorum, ailenizde gözlemlediğiniz kadarıyla sizce temasla mı bulaştı? Aynı odada oturmakla mı, maske işe yaramıyor diyebilir misiniz mesela? Maskeli miydiniz büyüklerinizle otururken? Yani benim annem de koah hastası evine girmeye korkuyorum, balkonda araya 5 metre koyuyoruz ama eğer bu da risk ise hiç girmem evineÇok sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?