- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.341
Ay yok yok artık öyle uzun uğraşlı şeyler yapamıyorum bebek çekmeceleri karıştırıyor valla arkamı bi saniye döneniyorum wc ye bile birlikte gidiyoruzKötü birsy oldu benmi kaçırdım cidden bilmiyorum
Uyarmak değil hiç gelmeyecekti aslında ay delirmemek imkansız bence artıkGörümcem öğretmen kızlar
bugün öğrendiler ki bir öğretmen arkadaşları pozitif çıkmış. Ve daha bugün okuldaymış kadın
Görümcem direk temas etmemiş allahtan. Zaten bahçede sosyal mesafe ile yapıyolardı semineri.
ama kadının covid şüphesi varken test yaptırmış sonucunu bekliyorken kimseyi uyarmadan hala okula gelmesi sinirlendirdi bizi.
insan bi uyarır değil mi arkadaşlar benim covid şüphem var test yaptırdım sonuç bekliyorum diye.
Ne insanlar var kıyamıyor herhalde binmeyeGeçmişi hızlı okudum.
Kızlar birinci dalga bitmedi . Eğer vakalar sifirlansaydi biter ,şuan ikinci dalgadayiz denilirdi.
Ayrıca Mansur Yavaş yazmış sayılar gerçekleri yansıtmıyor , tüm belediye başkanları sayıları hergun yazsın ve bakanligin verdiği sayılarla karşılaştıralım diye.
Ayrıca rehavete kapilmayalim. Dikkatli olursak hasta olmayız inşallah.
Kalabalığa girmeyelim. Üç kurala dikkat edelim ve sağlıklı beslenelim. Gerisini Allah a bırakalım çünkü elimizden başka birşey gelmiyor. Mesala babam diyabet fakat kalabalıkta geziyor pek dikkat etmiyor. Defalarca uyarıyoruz. Artık yapacak birşey kalmadı. Sıkı tedbirler alınmadıkça hükümet tarafından ,böyle devam eder gidişat daha da kötü olabilir.
Biz insanların çok takıldığı mekanlarda n uzak duruyoruz.
Okulda ve işyerinde dikkatliyiz.
Ben yürüyerek gidip geliyorum çok yakın. Eşim arabayla.
(Bu arada eşimin arkadaşı yaklaşık 400 bine araba aldı,arabayı evde bırakıp işe toplu taşıma ile geliyormuş) yazmadan gecemedim.
Ben de öğretmenim, karantinada olması gereken veli gelip kayıt yaptırdı, kitaplarını da alıp gitti, temizlik görevlisi söyledi karantinada olduklarını ve eşinin hastanede yattığını. Okullar açılırsa bunlara hazırlıklı olmalıyız. Karantina falan dinlemiyorlar.Görümcem öğretmen kızlar
bugün öğrendiler ki bir öğretmen arkadaşları pozitif çıkmış. Ve daha bugün okuldaymış kadın
Görümcem direk temas etmemiş allahtan. Zaten bahçede sosyal mesafe ile yapıyolardı semineri.
ama kadının covid şüphesi varken test yaptırmış sonucunu bekliyorken kimseyi uyarmadan hala okula gelmesi sinirlendirdi bizi.
insan bi uyarır değil mi arkadaşlar benim covid şüphem var test yaptırdım sonuç bekliyorum diye.
Insallah.. Bizde temasla bulaştığı kesin. Söyle oldu bizde. 11 gün önce kv kp ve eşim düğüne gittiler. Eşim ilk bir kaç gün kp lerde kaldı tedbir amaclı eve gelme demiştim. O sırada düğüne giden kimsede bir belirti olmadi yani en azından bizim bildiğimiz kadariyla. Sonra eşim eve geldi aradan bir kaç gün geçti kp fenalasti hastaneye götürdüler tansiyon dediler. Kp güvenmeyip test yaptırdı ve pozitif cıktı. O zamana kadarda biz annemlerle görüştük vs. Yanı sizin durumunuz için ne desem bilemedim. Anneniz koah hastası çok dikkat etmek gerek. Maske ve sosyal mesafe koruyor diyorlar ama tedirgin olmakta haklisiniz yinede. Allah esirgesin..Çok geçmiş olsun, umarım ailenizdeki herkes iyileşir bir an önce. Aslında bir şey sormak istiyorum, ailenizde gözlemlediğiniz kadarıyla sizce temasla mı bulaştı? Aynı odada oturmakla mı, maske işe yaramıyor diyebilir misiniz mesela? Maskeli miydiniz büyüklerinizle otururken? Yani benim annem de koah hastası evine girmeye korkuyorum, balkonda araya 5 metre koyuyoruz ama eğer bu da risk ise hiç girmem evine
Mümkün mertebe dikkat ediyorum canım. Içim rahat bir çok kişi ayakta atlatıyor benimde genel durumum iyi çok şükür. Bizim henüz irtibata geçen kimse olmadi sağlık ocağı haric. Bekliyoruz daha. Eşim test yaptırmadı ama onunda pozitif olma ihtimali 100% zaten büyük olasılıkla o bulaştırdı bana benim dogru duzgun bir yere çıktığım yok. Çocuklarım iyi çok şükür allah canlarını acitmasınstrawberry_cake canım moralini bozma
Beslenmene dikkat et sut yumurta fındık fıstık kuvvetli beslen bunu yasayan birsuru insan var ilaç başladılar mi
Cocuklar eşin nasıl eşine test yapıldı mı
Herkese selam , geçmiş olsun canım hafif atlatırsın umarım zaten vardı belirtilerin çoğu gitti gibi düşünSelam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
amin canımMümkün mertebe dikkat ediyorum canım. Içim rahat bir çok kişi ayakta atlatıyor benimde genel durumum iyi çok şükür. Bizim henüz irtibata geçen kimse olmadi sağlık ocağı haric. Bekliyoruz daha. Eşim test yaptırmadı ama onunda pozitif olma ihtimali 100% zaten büyük olasılıkla o bulaştırdı bana benim dogru duzgun bir yere çıktığım yok. Çocuklarım iyi çok şükür allah canlarını acitmasın
Çok teşekkür ederim cevap için. Evet ama annem dışarı çıkmıyor, ben de gitmezsem bunalıma giriyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Annenizle sosyal mesafeyi aştınız mı? Hani yanyana yemek yemek vs yaşadınız mı örneğin? Ona da bulaşmış anladığım kadarıyla, Allah acil şifalar versin.Insallah.. Bizde temasla bulaştığı kesin. Söyle oldu bizde. 11 gün önce kv kp ve eşim düğüne gittiler. Eşim ilk bir kaç gün kp lerde kaldı tedbir amaclı eve gelme demiştim. O sırada düğüne giden kimsede bir belirti olmadi yani en azından bizim bildiğimiz kadariyla. Sonra eşim eve geldi aradan bir kaç gün geçti kp fenalasti hastaneye götürdüler tansiyon dediler. Kp güvenmeyip test yaptırdı ve pozitif cıktı. O zamana kadarda biz annemlerle görüştük vs. Yanı sizin durumunuz için ne desem bilemedim. Anneniz koah hastası çok dikkat etmek gerek. Maske ve sosyal mesafe koruyor diyorlar ama tedirgin olmakta haklisiniz yinede. Allah esirgesin..
Cok geçmiş cnm umarım en kolay şekilde atlatırsın.Mümkün mertebe dikkat ediyorum canım. Içim rahat bir çok kişi ayakta atlatıyor benimde genel durumum iyi çok şükür. Bizim henüz irtibata geçen kimse olmadi sağlık ocağı haric. Bekliyoruz daha. Eşim test yaptırmadı ama onunda pozitif olma ihtimali 100% zaten büyük olasılıkla o bulaştırdı bana benim dogru duzgun bir yere çıktığım yok. Çocuklarım iyi çok şükür allah canlarını acitmasın
Cok geçmiş olsun, hepiniz en az sıkıntıyla atlatirsiniz umarım. Iyi haberlerini bekliyoruzSelam kizlar. Az önce sağlık ocağından aradılar testim pozitif çıkmış. Bekledigim birşeydi. Bu süreci hafif atlatmayı umuyorum en çokta çocuklarım icin. Annemin nefes darlığı sorunu var iki gündür hiç aklımdan çıkmıyor. O kadar korudu kendini muhafaza etti aylarca. Bir düğün herşeyi mahvetti gitmediğimiz halde. Dua edin lütfen
Canım rabbim seni ve aileni korusun beslenmene dikkat et hiç birşey olmayacak Allah ın izniyleMümkün mertebe dikkat ediyorum canım. Içim rahat bir çok kişi ayakta atlatıyor benimde genel durumum iyi çok şükür. Bizim henüz irtibata geçen kimse olmadi sağlık ocağı haric. Bekliyoruz daha. Eşim test yaptırmadı ama onunda pozitif olma ihtimali 100% zaten büyük olasılıkla o bulaştırdı bana benim dogru duzgun bir yere çıktığım yok. Çocuklarım iyi çok şükür allah canlarını acitmasın
Süper haberKızlar buzdolabından haber geldi değiştirecekler
Bak onu düşünemedimAy yok yok artık öyle uzun uğraşlı şeyler yapamıyorum bebek çekmeceleri karıştırıyor valla arkamı bi saniye döneniyorum wc ye bile birlikte gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?