Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kötü birsy oldu benmi kaçırdım cidden bilmiyorum
Ay yok yok artık öyle uzun uğraşlı şeyler yapamıyorum bebek çekmeceleri karıştırıyor valla arkamı bi saniye döneniyorum wc ye bile birlikte gidiyoruz

Varya şuraya yazıp yazıp siliyorum öyle sinir oluyorum ki anlatamam size . Yine sorumsuzluklar yüzünden evlere kapanacağız Allah bildiği gibi yapsın . Birde sokakta Kapı kapı gezenler değil evde oturanlar hasta oluyor yanarım buna yanarım .

Görümcem öğretmen kızlar

bugün öğrendiler ki bir öğretmen arkadaşları pozitif çıkmış. Ve daha bugün okuldaymış kadın

Görümcem direk temas etmemiş allahtan. Zaten bahçede sosyal mesafe ile yapıyolardı semineri.

ama kadının covid şüphesi varken test yaptırmış sonucunu bekliyorken kimseyi uyarmadan hala okula gelmesi sinirlendirdi bizi.

insan bi uyarır değil mi arkadaşlar benim covid şüphem var test yaptırdım sonuç bekliyorum diye.

Uyarmak değil hiç gelmeyecekti aslında ay delirmemek imkansız bence artık

Ne insanlar var kıyamıyor herhalde binmeye
Korona olursa toplu tasimalarda arabaya bir daha hic binemeye bilir tövbe ya

Ben de öğretmenim, karantinada olması gereken veli gelip kayıt yaptırdı, kitaplarını da alıp gitti, temizlik görevlisi söyledi karantinada olduklarını ve eşinin hastanede yattığını. Okullar açılırsa bunlara hazırlıklı olmalıyız. Karantina falan dinlemiyorlar.

Insallah.. Bizde temasla bulaştığı kesin. Söyle oldu bizde. 11 gün önce kv kp ve eşim düğüne gittiler. Eşim ilk bir kaç gün kp lerde kaldı tedbir amaclı eve gelme demiştim. O sırada düğüne giden kimsede bir belirti olmadi yani en azından bizim bildiğimiz kadariyla. Sonra eşim eve geldi aradan bir kaç gün geçti kp fenalasti hastaneye götürdüler tansiyon dediler. Kp güvenmeyip test yaptırdı ve pozitif cıktı. O zamana kadarda biz annemlerle görüştük vs. Yanı sizin durumunuz için ne desem bilemedim. Anneniz koah hastası çok dikkat etmek gerek. Maske ve sosyal mesafe koruyor diyorlar ama tedirgin olmakta haklisiniz yinede. Allah esirgesin..

strawberry_cake canım moralini bozma
Beslenmene dikkat et sut yumurta fındık fıstık kuvvetli beslen bunu yasayan birsuru insan var ilaç başladılar mi
Cocuklar eşin nasıl eşine test yapıldı mı
Mümkün mertebe dikkat ediyorum canım. Içim rahat bir çok kişi ayakta atlatıyor benimde genel durumum iyi çok şükür. Bizim henüz irtibata geçen kimse olmadi sağlık ocağı haric. Bekliyoruz daha. Eşim test yaptırmadı ama onunda pozitif olma ihtimali 100% zaten büyük olasılıkla o bulaştırdı bana benim dogru duzgun bir yere çıktığım yok. Çocuklarım iyi çok şükür allah canlarını acitmasın

Herkese selam , geçmiş olsun canım hafif atlatırsın umarım zaten vardı belirtilerin çoğu gitti gibi düşün
Benim de cuma günü cihaza aldığım hasta pozitif çıkmış yatısi yapılmış. Bize test vs yapılmıyor aynen çalışmaya devam ediyoruz.iyiyim bir sıkıntım yok bugün 4. Gün oluyor zaten bugün öğrendik. Elimde eldiven ağzım burnum sıkı sıkıya kapalı çalışıyorum asla görev başında çay şu vs tuketmiyorum elim ağzım burnum yok gibi davranıyorum iyi ki de öyle yapmışım yoksa korkardım

amin canım
Muhtemelen çocuklarda da vardır ama onlar sadece taşıyıcı oluyorlarmış

Çok teşekkür ederim cevap için. Evet ama annem dışarı çıkmıyor, ben de gitmezsem bunalıma giriyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Annenizle sosyal mesafeyi aştınız mı? Hani yanyana yemek yemek vs yaşadınız mı örneğin? Ona da bulaşmış anladığım kadarıyla, Allah acil şifalar versin.

Cok geçmiş cnm umarım en kolay şekilde atlatırsın.
Kendini yorma dinlen temiz güvenilir lokantalar varsa 1 ogunu öyle halledin
Dualarımız sen ve ailen için

Cok geçmiş olsun, hepiniz en az sıkıntıyla atlatirsiniz umarım. Iyi haberlerini bekliyoruz

Canım rabbim seni ve aileni korusun beslenmene dikkat et hiç birşey olmayacak Allah ın izniyle kaynım evde atlattı oğlu da 7 yaşında sadece 2 gün ateşi çıktı başka bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…