Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Dualariniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kizlar. Allah sizleride sevdiklerinizle beraber muhafaza etsin. notdefteri2_ tokalaşma öpme falan yok zaten aylardır hani cokta yaklaşmıyorduk annemle birbirimize ama aynı odada vs oturduk kahve içtik oğlan annemi görünce mümkün değil durmaz üzerine atlar. Içini ferah tut anladigim kadarıyla annende sende çok dikkat ediyorsunuz inşallah birşey olmaz. Allah anneciğini basindan eksik etmesin carefully Allah yardımcın olsun canım siz mesleğiniz gereği hergun ayni gerginliği yaşıyorsunuz. Allah korktuguna uğratmasın insallah

Çok teşekkür ederim amin Güzel haberlerinizi bekliyoruz, Allah sevdiklerinizi de size bağışlasın

Erzaklarim geldi yine dolaplara baktim yerlestirdim
Calistigim yerde 2 market acildi.
Birinden makarna islak mendil wc kagidi aldim domates ve soganda 1 liraydi almistim
Digeri carsamba aciliyor. 3 lu parex bezler 10 liraydi filiz makarna 2lira duru dus jeli 9 lira bunlari alirim manav reyonunda arkadas var ordan da alisveris yapabilirim

Eklentiler

• BA07A545-CDF1-4CE9-9CA3-CB23855D94DF.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 89
  • 22934B02-D905-4C56-9545-387745826FE0.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 98
Baş ağrısı semptomuyla test yapıyorlar mı? İki gündür kesintisiz ağrıyor başım

Evet en belirgin oydu ama burada cok yaygin ve insanlar gitmedigi icin test yapiyorlarmıs bazilarindan kan ve bt de istedi benden sadece pcr aldilar
Benim arkadasimda gitti koku kaybi vardi oda negatif geldi garip olan iyilesti ama koku yerine gelmedi

strawberry_cake canım çok üzüldüm kolaylıkla atlatırsın insallah eşin işe gidip geliyo mu peki gitti yani adam uyarmıştıda galiba nasi artmasın ki vakalar
Sağol canım yok gitmiyor eşim. Kayinpederin testi pozitif ciktigindan beri karantinaya alındık temaslı oldugumuz için. Sisteme düştüğü için gitmiyor raporlu sayılıyor.

Herkese iyi akşamlar ben de kronik sinüzit var. Geçen gün saçlarım ıslak dolaştım tabi sonrası korona belirtileri ateş koku alamama yoğun baş ağrısı yüzümde şişmişti test verdim 2 ayrı özel hastahanede 2 si de negatif

Sinüzit problemi olanlar biraz bekleyip öyle test yaptırması daha iyi

1. Cumartesi negatifti.
Yasadigim seyi ancak yogun sinuzit agrisina benzetebilirim ama cok alakasiz cok siddetli bir agri
Sinuzit ilacim var ondan iceyim cok tesekkur ederim

Kaynimda test vermiş
Kayınvalidesini ziyaret etmişti maskeli bahçede oturmuş 5 dk birkaç gün sonra kayivalidesinin testi pozitif geldi
Kaybında grip gibi olmuş rahatsizmis eklemleri ağrımış kv yanina gitmiyordu ne olur ne olmaz diye umarım negatiftir

Uykum kaçtı. Kız uyandı emzirdim sonra oğlan uyandı suyunu verdim baktım bezi dolu altını degistirdim. Eşimin çok yüksek ateşi var elimle dokundum yanıyordu vücudu ateş düşürücü verdim kat kat örttü üstünü iyi görünmüyor. Ihlamur yapayım dedim istemedi. Eşim benden daha geç belirti vermesine rağmen daha kötü oldu. Bu hastalığın kimde nasıl bir etki yapacağı hic belli olmuyor

Birde genç veya yasli dememek gerekiyor. Kp 60 yaşında sadece ilk gün yanları ağrıdı ve tansiyonu düştü onun haricinde hic şikayeti olmadi kv 56 yaşında onunda en ufak şikayeti olmadi. Eşim henüz 32 yaşında ve iki gündür kıvranıyor. Bel ağrısı eklem ağrısı boğaz ağrısı ateş. Dun oksurmeyede başladı. Kv ve kp canlarina iyi bakıyor yıllardır ne meyve saatlerini ne kuruyemiş saatlerini yarim saat bile olsun aksatmamışlar. Asla birseyi kendilerine dert etmezler. Demekki canının kıymetini bilmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…