- 15 Nisan 2017
- 3.571
- 9.305
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.361
Çok teşekkür ederim aminDualariniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kizlar. Allah sizleride sevdiklerinizle beraber muhafaza etsin.notdefteri2_ tokalaşma öpme falan yok zaten aylardır hani cokta yaklaşmıyorduk annemle birbirimize ama aynı odada vs oturduk kahve içtik oğlan annemi görünce mümkün değil durmaz üzerine atlar. Içini ferah tut anladigim kadarıyla annende sende çok dikkat ediyorsunuz inşallah birşey olmaz. Allah anneciğini basindan eksik etmesin carefully Allah yardımcın olsun canım siz mesleğiniz gereği hergun ayni gerginliği yaşıyorsunuz. Allah korktuguna uğratmasın insallah
Test yaptırdın miKizlar nasilsiniz
Bugun cok zor gecirdim
Lokma yiyemiyorum kusuyorum basim catliyor
Sinuzit mi costu ne oldu bilmiyorum
Test yaptırdın mi
Kızlar birçok kez yazıldı ama not almadım kusura bakmayın
rica etsem turşu kurmak için olan tarifi verebilir misiniz
çıtır çıtır turşu yapmak istiyorum
Baş ağrısı semptomuyla test yapıyorlar mı? İki gündür kesintisiz ağrıyor başımKizlar nasilsiniz
Bugun cok zor gecirdim
Lokma yiyemiyorum kusuyorum basim catliyor
Sinuzit mi costu ne oldu bilmiyorum
Baş ağrısı semptomuyla test yapıyorlar mı? İki gündür kesintisiz ağrıyor başım
Sağol canım yok gitmiyor eşim. Kayinpederin testi pozitif ciktigindan beri karantinaya alındık temaslı oldugumuz için. Sisteme düştüğü için gitmiyor raporlu sayılıyor.strawberry_cake canım çok üzüldüm kolaylıkla atlatırsın insallah eşin işe gidip geliyo mu peki gitti yani adam uyarmıştıda galiba nasi artmasın ki vakalar
Herkese iyi akşamlar ben de kronik sinüzit var. Geçen gün saçlarım ıslak dolaştım tabi sonrası korona belirtileri ateş koku alamama yoğun baş ağrısı yüzümde şişmişti test verdim 2 ayrı özel hastahanede 2 si de negatifEvet en belirgin oydu ama burada cok yaygin ve insanlar gitmedigi icin test yapiyorlarmıs bazilarindan kan ve bt de istedi benden sadece pcr aldilar
Benim arkadasimda gitti koku kaybi vardi oda negatif geldi garip olan iyilesti ama koku yerine gelmedi
Sinüzit problemi olanlar biraz bekleyip öyle test yaptırması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?