Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nice güzel sağlık dolu upuzun yıllarınız olsun inş

Günaydın nabersiniz kızlar? Valla ben şimdi anca anca kendime geldim bugün miskinlik üstümde. Kahvaltı hazırlıyorum yiyip 1 saat sonra spor yapacağım. Annemle ev alışverişine gideceğiz ay başı geldi malum
Kendi harcamalarım adına gereksiz herşeye kesip atmaya karar verdim. Hoş bazı şeylerden caz geçemem ama elimde olan bir ürünün çeşidini almayacağım mesela. Dünyalar kadar oje ruj makyaj malzemesi var.. Cilt bakım ürünlerini dibi geldikçe alacağım sürekli kullandığım için 1 2 ayda bir olur...
Onun dışında zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz o zaten başlı başına bir masraf sağlıksız herşey uygun fiyatlıyken sağlıklı herşey ateş pahası. Mecbur. Bundan arta kalanla yeniden her ay 1 gram altın koyacağım 2 3 aydır çok boşladım geçen al 1 gram aldım ama bu ay alamam kartı ödeyeceğim...
A aypare kuzum dün konuştuğumuz topik.

Bende istiyorum o kolyeden ama bu ay para kalmıyor ayrıca Eylül Ekim gibi ev taşıyabiliriz durumlar netleşince.Hazırdan yiyecegız taşımada Ocağa kadar bütçe ters köşe benim.Eşimşn günlük gideri 100tl

Bizimde kasıma kadar bütçe açık verecek masraflı oluyor
Ayda 3000 cok masraflı oluyormus
Kızlarıma bakan ablaya hediye alacağım o da 700 800 tutar
bu ay hali koltuk yıkatma falan da var çocuklar icin okula hosgeldin rozeti taci falan aalacgim sınıf süsleri falan derken bi 250 gider
Sağlık olsun diyelim

Çok gider düzenimizi kursak o masraf ev kirasına gider burada bende kira veriyorum ev boş duruyor annemden gelip gidiyorum yakıt çok gidiyor.Hayırlısı bakalım dediğin gibi sağlık olsun hepsi olur ins

Selam kızlar

sabahtan beri elektrik yok. 3te gelecekmiş. Dün de su yoktu.

2020 yılının istanbulunda artık kesinti yapmadan bakım yapmayı başarsalar ne güzel olurdu

Eşim izinli, kahvaltı yaptık mutfağı topladım. Mutfak bezlerini çamaşır suyuna koydum.

elektrik gelmediği sürece başka iş yapamam. Allahtan gece bulaşık makinesi çalıştırmıştım. Sabah yerleştirdim herşey temiz.

güzel bir gün olsun herkes için

Aynı belirtiler bende de var halsizlik ve müthiş bir ter
tuce_tuce hava mi cok sıcak yoksa ben mi cok terliyorum bilemedim
Hava çok sıcak canım . Bebek bugün 4. Badisini değiştirdi gece de öyle terliyor umarım izin öncesi hasta olmaz

Aynı belirtiler bende de var halsizlik ve müthiş bir ter
tuce_tuce hava mi cok sıcak yoksa ben mi cok terliyorum bilemedim
Hamile arkadaşı arabayla bir yere bırakmıştınız testi pozitif çıkmıştı kaç gün geçti üzerinden? Vücudunu çok iyi dinle canım biz kp le temas ettikten sonra çok hafif bir bel ağrısı vardı bende 3 gün sonra şikayetler şiddetlendi. Insallah önemli birşeyin yoktur

Bende yarım altın yaptım Evde iki çeyrek ve alyans vardı birazda ben para biriktirdim üstüne ekledim

Akşama et haşlama,bulgur pilavı ve salata olarak belirledim menümü.

2cocukla artik yetişemiyorum . Kızın sürekli başında durmak zorunda kalıyorum. Arkamı döndüğüm an minik kazalar geliyor başına. Hareketli çok.

Ebaya ders tanimim yapılmamış henüz. Büyük ihtimal cumaya verecekler. Hazırlık yaptım. Kelimeleri çıkardım. Grammer konusunu hazırladım .soru hazırladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…