Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar

Büyük kızımla eve gittik evi süpürüp sildik toz aldık wc balkon yıkadık

Evde bozulacak bakliyatları baharatları aldım anneme getirdim

Küçük kızımın bugün doğumgünü ona pasta aldım

Anneme geldik yemeğimizi yiyip evimize gidecez bugün artık

Eltim doğum yaptı eşime dedim ne hediye takacaz

Ne hediyesi dedi önce bana olan borçlarını versinler dedi

Ama görmeye giderken kıyafet filan alırım

Yaşı uzun olsun minik prensesin

Doğum günü kutlu olsun kuzunun ❤

Kızlar şimdi bu virüsü atlatanlar bir süre bağışıklık kazanıyor ya. Iyilestikten sonra deli gibi gezesim var geçtiğimiz 6 ayın acısını çıkarasım var Tedirgin olmadan rahat bir kafayla gezmeyi bir yerlere gitmeyi çok özlemişim.

Sağlıklı mutlu nice yıllara cnm
Eltinin kızına da Allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün
Bu ay benimde doğum günüm kendine hediye almak istiyor

Cnm bugün haberlerde vardı ikinci kez geçirenler daha ağır geçiriyormuş aman dikkat

Abi bebeğin odasının perdesi yıkadı dolabı silindi avizesi kapısı Peteği silindi . Fırına sebze atacağım hazırladım domates sosu ile birlikte. Salatam da hazır bebeği şimdi emzirdim uyuttum bende yanına uzandım biraz uyusun yoksa huzursuz oluyor . Uyanınca bende duşa girer çıkarım.

Sen yine de dikkat et :)

Büyük kızım bebekken ne çok kitap okurdum öyle yanına uzanıp. Kısa uyurdu pış pış yapardım hemen tekrar uyurdu. Ben de hep uzanırdım yanına.

Sen yine de dikkat et :)

Büyük kızım bebekken ne çok kitap okurdum öyle yanına uzanıp. Kısa uyurdu pış pış yapardım hemen tekrar uyurdu. Ben de hep uzanırdım yanına.
Bende öyleyim aynen yA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…