- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.421
Yaşı uzun olsun minik prensesin❤
Doğum günü kutlu olsun kuzunun ❤
Sağlıklı mutlu nice yıllara cnm ❤❤
Eltinin kızına da Allah uzun ömür versin sağlıkla büyüsün
Bu ay benimde doğum günüm kendine hediye almak istiyor
Çok teşekkür ederim kızlarrrYeni okuyabildimstrawberry_cake çok geçmiş olsun sağlıklı beslenmeye dikkat et inşallah böyle atlatacaksın
NarinNarin evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun sevgiyle nice nice yıllara
Kmsl Hnd kızının Analı babalı nine nice yaşları olsun..
Annemlerin test temiz cikti, seyahat sigortalari da yapildi, baklavalar da alinmis, esim de check in lerini yapti, ikili koltugu secmis yanlarinda kimse oturmayacak. Her sey tamam, heyecanlandim, yarin aksam burada olacaklar hayirlisiyla.
Hala temizlik yapiyorum iki cocukla yavas yavas oluyor. Yemekleri yarin yapacagim ama zeytinyagli enginari bugun yaparim, bir gece bekleyince daha guzel oluyor tadi bence.
tühh yazik çocuğaŞubeden arkadaşın oğlunun kolu kırılmış ameliyata alıyorlar eşim yardım için gittivirüs kapmasalar bari
Valla sorma daha çok küçük 2.5 yaşındatühh yazik çocuğa
O kadar haklısın ki eşine kızdığına.Kızımın bugün iki kez ateşi cıktı akşamda hic birsey yemedi midesini bulandırdı. Burnu hafif tıkalı hapşırıyorateş düşürücü verdim ılık duş aldırdım. Insallah gece ateşlenmez. Kızım hasta olana kadar kızgınlığım yoktu ama şimdi kızgınlığım gitgide artıyor. Eşime patladım dua et kızıma birşey olmasın sizin icin cok kotu olur dedim. Ne dugunmuş ya ne meraklilarmis bu hastalık ortamında düğün dernek kurmaya. Defalarca esime soyledim gitme dedim cocuklarimiz kucuk hatir gonul zamani degil. Dinletemedim. Amcasinin oğluymuş bu zamana kendisine zerre kadar hayri dokunmayan biri için hepimizi tehlikeye attı. Şimdi bir geçmiş olsun demek için bile aramiyor. Öfkeme hakim olamıyorum
Öyle düşünme kapmicaksiniz inşallah.Oturma ayarlandı bile ben bu ortamda görüşülmenin doğru olmadığını söyledim . Birisi demiş ki sonra eve temizlikçi buldun mu memnun kaldın mı ? Aklınca evet yA eve temizlikçi geliyor memnum desem virüs var ya nasıl aldın diyecekti aklınca oradan vuracak beni . Hayır almadım pozitif olup olmadığını Nereden bileyim dedim . Kv geziyor bunlar öyle birbirlerinin evindeler . Böyleleri virüs kapmaz ama görün ben evdeyim kapacağız kesin
Bizde aynı püre hatta haftasonlarında bile dışarı çıkmamaya başladık orduevinde yemek yerdik onu bile kestikÖyle düşünme kapmicaksiniz inşallah.
Eşime sıkı sıkı tembih ediyorum kimseye yaklaşma diye.
gelir gelmez zaten kapının önünde soyunuyor .her şey makinaya .bol köpüklü banyo yapıyor sonra.
Kendi aracımızla gidip geliyor toplu taşımaya binmiyor.
Ailece dışarı çıktığımızda da kimseye yaklaşmıyoruz ıssız yerlerde takılıyoruz.
Kurallara dikkat ediyoruz.
Elimizden ancak bu geliyor yapabilecek başka hiçbir şey yok gerisini Allah'a bıraktım
hangi kitapları aldın kızına canim benim oğlan etkinlik kitapları yapmiyo artik sıkıldı bende bişeyler öğrenebileceği kitaplar aldim hayvanlara uzaya farkli ülkelere felan cok meraklı bi kaç tane kitap buldum öyleArabaya yakıt aldım 100 tl
Markete gittim
2 ekmek
2 kutu dondurma
2 kutu külah
1 paket tavuk göğüs
1 kg Sütaş tereyağ
700 gr sütaş kaşar peyniri
Kıza 2 tane kitap
Bunlar 180 tl ben şokbir poşet dolmadı bile
Kitap sipariş ettim kızıma 4 adet 68 tl
Benimde almak istediğim kitaplar var ama liste yapmam lazım ona göre alacağım
Bugün harcamalı geçti
Karnımda çok aç
benim dün izinli günümdü önce hamburger yedim sonra nutella kaşıkladımArabaya yakıt aldım 100 tl
Markete gittim
2 ekmek
2 kutu dondurma
2 kutu külah
1 paket tavuk göğüs
1 kg Sütaş tereyağ
700 gr sütaş kaşar peyniri
Kıza 2 tane kitap
Bunlar 180 tl ben şokbir poşet dolmadı bile
Kitap sipariş ettim kızıma 4 adet 68 tl
Benimde almak istediğim kitaplar var ama liste yapmam lazım ona göre alacağım
Bugün harcamalı geçti
Karnımda çok aç
Pahalıymış zincir.Bozdurmayacaksan 14ayar mantıklı.14 ayar bende kelepçeli bilezik beğendim 22 ayarla aynı fiyat dediler bende müjde modeli bileziği aldım evlilik yıldönümü için kendimePazara gittik 180 lira para harcadık limon 13 lira
okyonus italyan zincirini sordum 22 ayar yok 14 ayar 3500
14 ayar cartier bulaşık beğendim 2500 22 ayarı 4500
22 ayar olan sariydi onu pek beğenmedim
14 ayar almakta cok akıl kari değil annem bozdurmasssin yatırımlık degil günlüğe alıyorsun 14 ayar al diyor Karar veremedim
hangi kitapları aldın kızına canim benim oğlan etkinlik kitapları yapmiyo artik sıkıldı bende bişeyler öğrenebileceği kitaplar aldim hayvanlara uzaya farkli ülkelere felan cok meraklı bi kaç tane kitap buldum öyle
Etkinlik kitapları aldım canımbenim dün izinli günümdü önce hamburger yedim sonra nutella kaşıkladım
ama varya yiyemedim patlıcaktım dedim az yemek en iyisiymiş ama şuan açım fikrim değişti yine
Kendi kendimize hediye alıyoruzPahalıymış zincir.Bozdurmayacaksan 14ayar mantıklı.14 ayar bende kelepçeli bilezik beğendim 22 ayarla aynı fiyat dediler bende müjde modeli bileziği aldım evlilik yıldönümü için kendime
İçine hangisi sindiyse onu al mutlu et kendini ben aldım sürekli takıyorum benden görüp arkadasta aldı hattaKendi kendimize hediye alıyoruzsanırım o 14 ayarı alacağım uygun da bir zincir bulursam alcagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?