Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba bayanlar Bn burayı keşfedeli baya birikim yaptım hatta burayı okudukça birikim bağımlısı oldum marketlerden gereksiz şeyler almıyorum. 9 gr altın, 20 dolar aldım biraz da hisse senedi aldım. Bu hastalık gibi beni sardı şuan. Hatta evde kullanmadığım şeyleri satıp birikime eklemek istiyorum

Selam kızlar

akşam sahile gittik tenha bir yerde oturduk

termosa çay yaptım,kek vardı onu koydum. Giderken de lahmacun yaptırdık. Akşam yemeği çay hepsini sahilde hallettik

günün harcaması 60 tl lahmacun içecek ve sigara

Eşim sabah tekrar gidelim dedi kahvaltı için. Evden hazırlıcam çay yapıcam sabah yine gideriz. Tenha bir yerde otururuz çocuk da parkta oynar sabah çok kimse olmuyor

İçine hangisi sindiyse onu al mutlu et kendini ben aldım sürekli takıyorum benden görüp arkadasta aldı hattaAlınca foto at bizde mutlu olalım
Haklısın tatlım alayım hemen resim atarım
Bende günlük takarım ince zarif şeyler seviyorum

Benim oğlanda kitap cok seviyo maşallah dün babasına marketten tarih atlası aldırmış onu bile inceledi baya

benim ki kalemle yapacağı şeyleri hiç sevmiyo kiiz boyama felan hiç yapmaz bende farklı etkinlik kitapları aldim yaptik ama cok yapınca sıkıldı soru felan sormamdan

Kmsl Hnd kuzucugunun doğum günü kutlu olsun, ailece sevdiklerinizle birlikte nice dogum günlerini görün
Zeynep Gulru gozun aydın Allah kavuştursun, sen simdi bu gece uyuyamazsın

Kizima islak mendil sipariş ettim $25
Eşim iş için şehir dışına çıkacak tren bileti almış $100

Hava sıcaklıkları insani seviyeye geldi, bir haftadir her gun dışarı çıkıyorum, kızımı parka götürüyorum çimenlerde yuvarlaniyor, ben de git gel yürüyüş yapmış oluyorum.

Günler çok yorucu geçiyor.

Canımmmmm çok geçmiş olsun.... inşallah hafif atlatır çocuklar bizden daha güçlüler merak etme.... moralini yüksek tutmak zorundasın bu hastalık biraz psikolojik de yoruyor. Annem uyuyamıyordu ağrılardan ağlıyordu. Bak bizim adetler öyle kolay kolay değişmez niye gelmedin lafını yiyeceğine hasta olmayı tercih etmiş. Bizim de düğünler var ve inan gitmeyi zerre düşünmüyoruz ama dayımın oğlu gitmesen olmaz mantığı hepimizde var. Lütfen bu süreçte sakin kalmaya çalış. İnş çocukların bu süreci kolay atlatırlar. Bebekler grip gibi bir ayda falan anca toparlıyorlarmış sanırım. Çok çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…