- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.441
Haklısın tatlımİçine hangisi sindiyse onu al mutlu et kendini ben aldım sürekli takıyorum benden görüp arkadasta aldı hattaAlınca foto at bizde mutlu olalım
Benim oğlanda kitap cok seviyo maşallah dün babasına marketten tarih atlası aldırmış onu bile inceledi bayaEtkinlik kitapları aldım canım
Ama kitapçıya gidesim var çok ama gidemiyorum Virüsten yoksa şahane şeyler var ya bakıp almak çok daha güzel
Benim kız kitabın her türlüsünü seviyor etkinlik olur bilim olur masal olur hepsi makbul
Sen verdin baya yiyebilirsinbenim aklımdan şu ara pizza geçiyor hep
Kendi kendime diyorum ki hep yedin zaten şimdi yemesen ne olursonra eşime diyorum pizza mı yapsam acaba ; oda hamur işi yemem ben sağlıksız diyor ve konu kapanıyor
benim ki kalemle yapacağı şeyleri hiç sevmiyo kiiz boyama felan hiç yapmaz bende farklı etkinlik kitapları aldim yaptik ama cok yapınca sıkıldı soru felan sormamdanEtkinlik kitapları aldım canım
Ama kitapçıya gidesim var çok ama gidemiyorum Virüsten yoksa şahane şeyler var ya bakıp almak çok daha güzel
Benim kız kitabın her türlüsünü seviyor etkinlik olur bilim olur masal olur hepsi makbul
Sen verdin baya yiyebilirsinbenim aklımdan şu ara pizza geçiyor hep
Kendi kendime diyorum ki hep yedin zaten şimdi yemesen ne olursonra eşime diyorum pizza mı yapsam acaba ; oda hamur işi yemem ben sağlıksız diyor ve konu kapanıyor
Ayyy çok alem çocuk yaaabenim ki kalemle yapacağı şeyleri hiç sevmiyo kiiz boyama felan hiç yapmaz bende farklı etkinlik kitapları aldim yaptik ama cok yapınca sıkıldı soru felan sormamdan
teşekkür ederim canım hemmen bakıyorum ben
Aynen. Kızardı bizimkinin parmakları.Sabahın köründe uyandık ya ofdün 30 TL çekmecelere bebek koruması aldım en alttakiler yetmiyor onun üzerindeki çekmeyecekleri ayağa kalkıp açıyor 10 parmağı Çekmece arasında kaldı yetişemedim tutmaya .
Canımmmmm çok geçmiş olsun.... inşallah hafif atlatır çocuklar bizden daha güçlüler merak etme.... moralini yüksek tutmak zorundasın bu hastalık biraz psikolojik de yoruyor. Annem uyuyamıyordu ağrılardan ağlıyordu. Bak bizim adetler öyle kolay kolay değişmez niye gelmedin lafını yiyeceğine hasta olmayı tercih etmiş. Bizim de düğünler var ve inan gitmeyi zerre düşünmüyoruz ama dayımın oğlu gitmesen olmaz mantığı hepimizde var. Lütfen bu süreçte sakin kalmaya çalış. İnş çocukların bu süreci kolay atlatırlar. Bebekler grip gibi bir ayda falan anca toparlıyorlarmış sanırım. Çok çok geçmiş olsun...Kızımın bugün iki kez ateşi cıktı akşamda hic birsey yemedi midesini bulandırdı. Burnu hafif tıkalı hapşırıyorateş düşürücü verdim ılık duş aldırdım. Insallah gece ateşlenmez. Kızım hasta olana kadar kızgınlığım yoktu ama şimdi kızgınlığım gitgide artıyor. Eşime patladım dua et kızıma birşey olmasın sizin icin cok kotu olur dedim. Ne dugunmuş ya ne meraklilarmis bu hastalık ortamında düğün dernek kurmaya. Defalarca esime soyledim gitme dedim cocuklarimiz kucuk hatir gonul zamani degil. Dinletemedim. Amcasinin oğluymuş bu zamana kendisine zerre kadar hayri dokunmayan biri için hepimizi tehlikeye attı. Şimdi bir geçmiş olsun demek için bile aramiyor. Öfkeme hakim olamıyorum
Teşekkür ederim canımKmsl Hnd kuzucugunun doğum günü kutlu olsun, ailece sevdiklerinizle birlikte nice dogum günlerini görün
Zeynep Gulru gozun aydın Allah kavuştursun, sen simdi bu gece uyuyamazsın
Kizima islak mendil sipariş ettim $25
Eşim iş için şehir dışına çıkacak tren bileti almış $100
Hava sıcaklıkları insani seviyeye geldi, bir haftadir her gun dışarı çıkıyorum, kızımı parka götürüyorum çimenlerde yuvarlaniyor, ben de git gel yürüyüş yapmış oluyorum.
Günler çok yorucu geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?