- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.461
Pril denemek istiyordum A101 de denk geldim hem anneme hem kendime aldım
Bende fairy kullanıyordum ama çok kokuyor artık rahatsız oldum.Arkadas pril erimiyor dedi ama inş sorun yaşamam.Kokusuz ve temizliği iyi olması benim için çok önemli yorumun içimi rahatlattı teşekkürlerBen cok uzun zamandır kullanıyorum. Cok memnunum. Hem fiyatı uygun, hem temizliği güzel hem de kokmuyor. Annem ve kayınvalidem Fairy kullanıyorlar bana cok kokuyor. Rahatsız oluyorum.
Eşim ve ben iyiyiz halsizlik dışında bir sikayetimiz yok ama kizim dunden beri hastaSlm kızlar
strawberry_cake nasıl oldunuz canım
Ortalığı toparladım süpürdum
Domates çorbası yaptım kızıma
Büyük bebelerde pizza istiyor aksama pizza var
10 kilo biber kurumak üzere balkona astım
Canım ya şube müdürümüz ayarlayacağım gideceksiniz demiş .
Canım sende kullanımca paylaşır mısın yorumunu bende fairy kullanıyorum çok kokuyor bi de günde bazen 2 kere çalıştırıyorum çok pahalıya geliyor o yüzden değiştirme yi düşünüyorumBende fairy kullanıyordum ama çok kokuyor artık rahatsız oldum.Arkadas pril erimiyor dedi ama inş sorun yaşamam.Kokusuz ve temizliği iyi olması benim için çok önemli yorumun içimi rahatlattı teşekkürler ❤
Yazmayayım diyorum kendimi sıkıyorum yok olmuyor ya valla . Çok üzgünümBugün duyan akrabalardan biri aradı. Eşin düğünde halay başı çekiyordu dedi bende üzüldüm inşallah ailesine bulaştırmaz diye geçirdim içimden dedi. Anladimki bazı insanlara ne anlatsak ne kadar anlatmaya çalışsak boş. Guzel bir lisanla uyarmıştım kendisini insanlarla mesafeli ol dikkat et diye. Demekki sözüm hic para etmiyormuş yanında. Hastalık bir yandan bunun verdiği kızgınlık bir yandan bunalıma girmekten korkuyorum. Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi kızlar ya. Babasıda olsa kizim in her çektiği acının hesabını versin. Göz göre göre bu hale getirdi bizi.
Taşınınca kullanacağım canım baya uzun sürer denememCanım sende kullanımca paylaşır mısın yorumunu bende fairy kullanıyorum çok kokuyor bi de günde bazen 2 kere çalıştırıyorum çok pahalıya geliyor o yüzden değiştirme yi düşünüyorum
Offfffffff göz göre göre neden yaaaaa bu kadar duyarsız olunmazBugün duyan akrabalardan biri aradı. Eşin düğünde halay başı çekiyordu dedi bende üzüldüm inşallah ailesine bulaştırmaz diye geçirdim içimden dedi. Anladimki bazı insanlara ne anlatsak ne kadar anlatmaya çalışsak boş. Guzel bir lisanla uyarmıştım kendisini insanlarla mesafeli ol dikkat et diye. Demekki sözüm hic para etmiyormuş yanında. Hastalık bir yandan bunun verdiği kızgınlık bir yandan bunalıma girmekten korkuyorum. Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi kızlar ya. Babasıda olsa kizim in her çektiği acının hesabını versin. Göz göre göre bu hale getirdi bizi.
Canım Allah yardımcınız olsun inş hafif atlatın. Bol C vitamini alın günlük 1000mg almanız gerekiyor. Solgar ester C 1000mg aldım ben annemeEşim ve ben iyiyiz halsizlik dışında bir sikayetimiz yok ama kizim dunden beri hastaateşi çok yükseliyor burnu tıkalı çok huzursuz. Az önce yine ılık duş aldırdık fitil kullandık şimdi emdi uyudu. Dualarınızı eksik etmeyin.
Düğünde mesafelide olsa 2 gün annesinde kalmış onlardan ille geçerdi zaten.Birde eşin sorumsuzluk ediyor zaten böyle olacağını sende biliyordun hep gezdi düğünleri ama olan oldu düşünüp kendini daha çok hasta edeceksin evladına odaklan senden başka kimseden fayda yok onlaraBugün duyan akrabalardan biri aradı. Eşin düğünde halay başı çekiyordu dedi bende üzüldüm inşallah ailesine bulaştırmaz diye geçirdim içimden dedi. Anladimki bazı insanlara ne anlatsak ne kadar anlatmaya çalışsak boş. Guzel bir lisanla uyarmıştım kendisini insanlarla mesafeli ol dikkat et diye. Demekki sözüm hic para etmiyormuş yanında. Hastalık bir yandan bunun verdiği kızgınlık bir yandan bunalıma girmekten korkuyorum. Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi kızlar ya. Babasıda olsa kizim in her çektiği acının hesabını versin. Göz göre göre bu hale getirdi bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?