Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın.
Küçük sabahın köründe uyanmıştı uyudu şimdi. Süt söylemiştim balkonda bekliyorum zile basmasın diye. Bir yudum yemek yok evde. Kızla öğlenlik bi sey bulmam lazım. Akşam için hepimize bi sey bulmam lazım :) bolca kabağım var mücver istiyor canım ama kızartmaya üşeniyorum. Fırında yapmayı da beceremiyorum hiç. Ne yapsam acaba?

Pril denemek istiyordum A101 de denk geldim hem anneme hem kendime aldım

Ben cok uzun zamandır kullanıyorum. Cok memnunum. Hem fiyatı uygun, hem temizliği güzel hem de kokmuyor. Annem ve kayınvalidem Fairy kullanıyorlar bana cok kokuyor. Rahatsız oluyorum.

Ben cok uzun zamandır kullanıyorum. Cok memnunum. Hem fiyatı uygun, hem temizliği güzel hem de kokmuyor. Annem ve kayınvalidem Fairy kullanıyorlar bana cok kokuyor. Rahatsız oluyorum.
Bende fairy kullanıyordum ama çok kokuyor artık rahatsız oldum.Arkadas pril erimiyor dedi ama inş sorun yaşamam.Kokusuz ve temizliği iyi olması benim için çok önemli yorumun içimi rahatlattı teşekkürler

Eşim ve ben iyiyiz halsizlik dışında bir sikayetimiz yok ama kizim dunden beri hasta ateşi çok yükseliyor burnu tıkalı çok huzursuz. Az önce yine ılık duş aldırdık fitil kullandık şimdi emdi uyudu. Dualarınızı eksik etmeyin.

Of okudukça içim parçalanıyor Allah kahretsin şu virüsten kurtulalım artık çok korkmaya başladım. Stresim tavan sabah bebeği kahvaltı ettirdim dik süpürge ile hızlı evi dolaştım aynalar bebek parmak izi hemen sildim yoksa ev kirli görünüyor . Oturma odasını temizledim bugün . Klima o odada olduğu için mi Bilmiyorum ama camların kenarlarından bile iss aktı çok garip bu kadar olmazdı . Camı içerden sildim hemen valla dışarıdan filan Silemem bebeğin başına kaza geliyor yerde bile . Peteği balon kapısını prizleri odanın kapısını koltukları tv ünitesine avizeyi sildim. Vikingin mutfak spreyi var ciddi anlamda çok etkili Camın pervazlarına kapıya üniteye onu sıktım sonra duruladım içime çok sindi bu kez acele acele yaptım. Perdeleri yıkandı asılacak . Bebeği uyuttum yanında birşey yedim . Kahve yapacağım . Akşama Ali nazik var inş . Bebeğe nektarlı gece maması yapacağım . Dünden fırına verdiğim sebzelerden ona ayırdım uyanınca yoğurtla birlikte vereceğim .

Canım sende kullanımca paylaşır mısın yorumunu bende fairy kullanıyorum çok kokuyor bi de günde bazen 2 kere çalıştırıyorum çok pahalıya geliyor o yüzden değiştirme yi düşünüyorum

Bugün duyan akrabalardan biri aradı. Eşin düğünde halay başı çekiyordu dedi bende üzüldüm inşallah ailesine bulaştırmaz diye geçirdim içimden dedi. Anladimki bazı insanlara ne anlatsak ne kadar anlatmaya çalışsak boş. Guzel bir lisanla uyarmıştım kendisini insanlarla mesafeli ol dikkat et diye. Demekki sözüm hic para etmiyormuş yanında. Hastalık bir yandan bunun verdiği kızgınlık bir yandan bunalıma girmekten korkuyorum. Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi kızlar ya. Babasıda olsa kizim in her çektiği acının hesabını versin. Göz göre göre bu hale getirdi bizi.

Yazmayayım diyorum kendimi sıkıyorum yok olmuyor ya valla . Çok üzgünüm

Canım sende kullanımca paylaşır mısın yorumunu bende fairy kullanıyorum çok kokuyor bi de günde bazen 2 kere çalıştırıyorum çok pahalıya geliyor o yüzden değiştirme yi düşünüyorum
Taşınınca kullanacağım canım baya uzun sürer denememAma kullanınca deneyimlerimi paylaşırım mutlaka

Offf ev dandini küçüğümü uyuttum büyüğüm canlı derste
Yaptım bi kahve yanına kurabiye oturuyorum valla

Şehriye çorbası pişirdim akşama da tavuk kalamar yapacam yanına patates filan kızartırım

Offfffffff göz göre göre neden yaaaaa bu kadar duyarsız olunmaz

Canım Allah yardımcınız olsun inş hafif atlatın. Bol C vitamini alın günlük 1000mg almanız gerekiyor. Solgar ester C 1000mg aldım ben anneme

Düğünde mesafelide olsa 2 gün annesinde kalmış onlardan ille geçerdi zaten.Birde eşin sorumsuzluk ediyor zaten böyle olacağını sende biliyordun hep gezdi düğünleri ama olan oldu düşünüp kendini daha çok hasta edeceksin evladına odaklan senden başka kimseden fayda yok onlaraBirde kızın küçük ateş tehlikeli bir çocuk doktoruna göstermende fayda var bence özeller online görüşme yapıyormuş ilaç falan verir belki daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…