Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende bunaldım kurumun bahçesine çıktım cay içiyorum eşimle konuştuk biraz

Eklentiler

• image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 147
Selam kızlar

sabah çayımızı kahvaltımızı hazırladım sahile gittik orada yaptık

kimse yoktu çok güzeldi oğlan da parkta oynadı

sonra eve geldik duş aldık eşim işe gitti ben çocuğu uyuttum

çamaşır yıkanacak çocuğun uyanmasını bekliyorum

bugün pazar var gitsem iyi olur dondurucuya koymalık birşeyler almam lazım

Üç gündür keyfimce yedim börekler kekler kısırlar vs

tartı hemen +600 gr gösterdi. Verirken ne kadar zor ama alırken hemen alınıyor kahrolası kilo

bugünden itibaren kendi düzenime geri dönüyorum çoğu gitti azı kaldı toparlanmam lazım

Slm kızlar
Kabak yemeği yaptım akşama da kiremitte köfte yapacağım.
çamaşır yıkarım 2 tur. Mutfağı topladım. Ankara da virüs çok kötü yayılmış durumda. Hastanelerde sıra varmış bir sürü. Virüslü virüssüz aynı kuyruktaymış. Evlerden çıkmamak en doğrusu.

Kizlar dr a gittim
Kesinlikle muayne yok sadece belirtilere gore tahmin var. Sinuzit uzerinde durdu ilac verdi
Ne yaparsan yap hasta olma buraya gelme dedi
Cok kotu ya, sari alana hasta alabilmek icin neler yaptilar bosalttilar beklettiler
Burada baska bir hastahane daha ekim ayi itibariyle pandemiye donecekmis.

Herkese selamlar. Ben de Ankaradayım her apartmanda en az 3 tane hasta var. Kapılara asılan uyarılardan gördüm. Bir çok özel hastahane on line görüşme yapıyor

Ben hala duyuyorum kutlamalar düğünler nişanlar falan tam gaz devam.Oynamak yasak ama oynamışlar iyi halt etmişler tövbe yarabbim ya kendilerine olsa sadece umrum olmaz ama o insanlar gezip gezip bulaştırıyor işte
Laftan anlamayan insanlarla dolu etrafımız
Eşim evden çalışıyor hiç bir yere çıkmıyor ben markete Pazara gidiyorum birde anneme.annemler zaten hiç bir yere çıkmıyor.ıssız yerlere pikniğe gidiyorduk oralara bile çıkamıyoruz korkumuzdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…