- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.481
Bende bunaldım kurumun bahçesine çıktım cay içiyorum eşimle konuştuk birazOfff ev dandini küçüğümü uyuttum büyüğüm canlı derste
Yaptım bi kahve yanına kurabiye oturuyorum valla
Şehriye çorbası pişirdim akşama da tavuk kalamar yapacam yanına patates filan kızartırım
Ohhhh afiyet olsun canımBende bunaldım kurumun bahçesine çıktım cay içiyorum eşimle konuştuk biraz
canım bende pril kullanıyorum gayet güzelCanım sende kullanımca paylaşır mısın yorumunu bende fairy kullanıyorum çok kokuyor bi de günde bazen 2 kere çalıştırıyorum çok pahalıya geliyor o yüzden değiştirme yi düşünüyorum
15 ine kadar miSelamBi dışarı çıktım geldim takı aldım 20 TL ye.
41 tl migros verdim
Karta 800 yatırdım. Kaldı elime 100 tl
O zaman bende alayımcanım bende pril kullanıyorum gayet güzel
al al istersen küçük bi paketini al dene ama memnun kalırsın benceO zaman bende alayım
Sende A101’den al ozaman tava hediyelicanım bende pril kullanıyorum gayet güzel
kiiz daha yeni almistim valla nasi kaçırdım tavayıSende A101’den al ozaman tava hediyeli
A101’den al makina temizleyicide var yanında ayrıca tava hediyeO zaman bende alayım
Ahahhahahh ne kadarA aldınA101’den al makina temizleyicide var yanında ayrıca tava hediyeTefalden tava tencere seti almıştım tava var benim ama hediyeli ürüne hiç dayanamıyorım
64tlAhahhahahh ne kadarA aldın
Aynen ama evdeyim pek sıkıntı olmaz heralde... Karttan harcamayacağım.. Ne olursa olsun.15 ine kadar mi
Herkese selamlar. Ben de Ankaradayım her apartmanda en az 3 tane hasta var. Kapılara asılan uyarılardan gördüm. Bir çok özel hastahane on line görüşme yapıyorSlm kızlar
Kabak yemeği yaptım akşama da kiremitte köfte yapacağım.
çamaşır yıkarım 2 tur. Mutfağı topladım. Ankara da virüs çok kötü yayılmış durumda. Hastanelerde sıra varmış bir sürü. Virüslü virüssüz aynı kuyruktaymış. Evlerden çıkmamak en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?