- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.501
Yardımcı kadın alamıyorsun dimiCok yoruldum yatak odası ve çocuk odası bitti sayılır yarın da mutfağı temizlemem lazım her büyük temizlikte atılacak ne cok şey çıkıyor anlamıyorum
İ
Canımmmmmmm çok sevindim ailenin gelmesine bol bol hasret giderinboza tesekkur ederim
uzaklardabiz aynen oyle uyuyamadim gece gece kalktim buzdolabi temizledim.
Annemler ucaktalar, 6 saatleri kaldi inmeye, bavullar biraz agir gelmis, bazi seyleri kardesim geri goturmus, 1 kilo bile fazla almiyorlarmis.Bavulda yer kalmayinca biber salcasini sirt cantasina koymuskar, o da yasakmis almislar kontrolden gecerken.
Ayyyy gitti salçaboza tesekkur ederim
Annemler ucaktalar, 6 saatleri kaldi inmeye, bavullar biraz agir gelmis, bazi seyleri kardesim geri goturmus, 1 kilo bile fazla almiyorlarmis.Bavulda yer kalmayinca biber salcasini sirt cantasina koymuskar, o da yasakmis almislar kontrolden gecerken.
Ahhhhh salçaaaaa kendimi yerden yere atardım almayınnnn almayınnnnboza tesekkur ederim
Hem de 1.5 kiloymus aman saglik olsun. Gecen seferde toprak guvec istemistik, kirilmasin diye sirt cantasina koymuslar onu da almislardi.Ayyyy gitti salça
Yok almıyorum cnm vakalar cok fazla ee kız başka evlere de gidiyor okul açılana kadar böyle devam edeceğimYardımcı kadın alamıyorsun dimi
DoğruYok almıyorum cnm vakalar cok fazla ee kız başka evlere de gidiyor okul açılana kadar böyle devam edeceğim
Benimkini eşim kapatır her sene hiç fire vermedik . Bir kerede kapatıyor . Ben kapakları suda kaynatıyorum sıcak sıcak kapatıyorKonserve yaparken fire vermemek için hangi işlemleri uyguluyorsunuz kızlar ?
geçen sene yaptıklarımın birkaç tanesi bozuk çıktı açtığımda.
kapatırken sıkıca kapatıyorum iki geri bir ileri şeklinde, sonra ters çeviriyorum klasik. Başka bir yöntem var mı acaba
Benimkini eşim kapatır her sene hiç fire vermedik . Bir kerede kapatıyor . Ben kapakları suda kaynatıyorum sıcak sıcak kapatıyor
Domates konservesi için konuşuyorumKonserve yaparken fire vermemek için hangi işlemleri uyguluyorsunuz kızlar ?
kapatırken sıkıca kapatıyorum iki geri bir ileri şeklinde, sonra ters çeviriyorum klasik. Başka bir yöntem var mı acaba
Sıcak doldurulmayan konserveleri büyük tencerelerde ters çevirip yarım saat kadar kaynatıyor annem hiç fire vermiyor böyle garanti oluyorKonserve yaparken fire vermemek için hangi işlemleri uyguluyorsunuz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?