Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizim de dugunler var bu ay esimin ailesinde, teyze hala cocuklari falan yakin kisiler, kayinvalidem gitmesem olmaz diyor, ben uyardim, kendi bilir. Esimin memleketinde altin borc gibi bir sey aynisini takacaksin geri, bizde oyle degil mesela biz iki kardesiz ama teyzemlerin 5-6 sar cocuklari var annemler yine de takar ayri ayri. Neyse bu ay 5000-6000 tl gondermemiz gerek kayinvalideme altin alinacak.
 
Selamlar,

Bu aralar harcama yapmıyoruz, bi durgunluk var bir şey alasım bile gelmiyor.

Mutfak muslugumuz bozulmuştu dün, bugün değişti. Eve ayakkabi ile girdikleri icin yerleri sildim. Bulaşık birikmişti yıkadım. Mutfağı tezgah, dolap kapakları vs camasir suyu ile temizledim. Tuvalet banyo temizledim. Eşim bugun evden çalışıyordu, bebeğe baktı yoksa ben bebekle yemek bile yapamıyorum.

Kahvaltida menemn yapmıştım baska da yemek yapmadim. Kızımın dunden çorbası vardı, bize de haftasonundan pizza kalmıştı onu yedik.

Hava yagmurluydu disari çıkamadık. Canım cok sıkıldı. Surekli hastalik haberi alıyorum. Artık gidememek görememek falan bir kenara bıraktım aileme sevdiklerime bir sey olacak diye çok korkuyorum. Yoruldukca kötü düşünceler daha cok saldırıyor.

strawberry_cake kizin nasıl oldu? Insallah daha iyidir

A Alya_sura88 annen toparladı mı?

Çok yakin takip edemedim, ailesine kavusanlarin gözü aydın. Rahatsız olanlara cok acil difalar dilerim.
 
Ben de korkuyorum bu nasıl bir illettir. Kurtulamadık. İlgin için teşekkür ederim. İlk zamanlara göre daha iyiydi ama dün sesi değişmiş grip gibi olmuş.
 
strawberry_cake canım nasılsın? Daha iyice misin? Sana da ilaç verdi mi devlet ? Çocuğun nasıl geçti mi ateşi halsizliği? D vitamini C vitamini ufaklığa da veriyorsunuzdur zaten. İnş çabuk atlatırsınız. Üzülme kışa girmeden grip ile karışmadan ne olduğunun farkına varılarak hemen müdahale edildi diye düşün olur mu?
 
Dugunler tamamen iptal olmus 1 saat nikah disinda hic birseye izin verilmeyecekmis ah gecen hafta geleydi su yasak
bu habere çok sevindim
İs isten geçtikten sonra gelen bir karar olsada
Kaynımın oğlunun düğünü var temmuzdaydı ekime ertelendi istanbulda olacak esim gidecekti sadece ama o da gönülsüzdu umarım olmaz
 
Kızlar 90
Yılın en sıcak Eylül u okacakmjs saicakliklar 8-12 derece artacakmış
Sabahın bu saati bile sıcak
Valla çok sıcak bebek temmuzda terlemediği kadar terliyor dünya su alıyor sırtı sürekli ter bezli. Bezleri bile boşaldı kuru kuru
 
Gece balkonda uyuyoruz Eylül ayi icin cok cok sıcak bir hava yazdan farkı yok.
Yatak odasına gitmiştik yine klimalı oturma odasına dönüş yaptık yere yorgan serdim öyle uyuyoruz kanepelerde olmuyor . Biz haftaya izne gideceğiz inş ay sonuna geri döneriz biraz serinler sanki
 
Yatak odasına gitmiştik yine klimalı oturma odasına dönüş yaptık yere yorgan serdim öyle uyuyoruz kanepelerde olmuyor . Biz haftaya izne gideceğiz inş ay sonuna geri döneriz biraz serinler sanki
Serinler o zamana kadar rahat ederiz.
Bugün fox da 7. Koğuştaki mucize varmış şimdi reklamlarda gördüm. Merak edenlere haber vereyim dedim
Dün starbucks in önünden geçtik buranın tüm zengin adamları oturmuş kahvehaneye cevirmisler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…