- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.541
HahahhaSerinler o zamana kadar rahat ederiz.
Bugün fox da 7. Koğuştaki mucize varmış şimdi reklamlarda gördüm. Merak edenlere haber vereyim dedim
Dün starbucks in önünden geçtik buranın tüm zengin adamları oturmuş kahvehaneye cevirmisler
Haftasonu balık yiyeceğiz abi bebek ilk kez tadına bakacak çok heyacanlıyımSerinler o zamana kadar rahat ederiz.
Bugün fox da 7. Koğuştaki mucize varmış şimdi reklamlarda gördüm. Merak edenlere haber vereyim dedim
Dün starbucks in önünden geçtik buranın tüm zengin adamları oturmuş kahvehaneye cevirmisler
Ohhh afiyet şifa olsun yakışıklıyaHaftasonu balık yiyeceğiz abi bebek ilk kez tadına bakacak çok heyacanlıyım
Ilk günlerki kadar hasta hissetmiyorum kendimi ama bir kaç gündür inanılmaz bir güçsüzlük halsizlik var üzerimde birde çok terliyorum. Ağrı sızı olarak sadece omuzlarımin arasındaki ağrı kaldı nefes alıp verince zorluyor biraz. Kizim daha iyi çok şükür ateşi yok ama hasta bir hali varstrawberry_cake canım nasılsın? Daha iyice misin? Sana da ilaç verdi mi devlet ? Çocuğun nasıl geçti mi ateşi halsizliği? D vitamini C vitamini ufaklığa da veriyorsunuzdur zaten. İnş çabuk atlatırsınız. Üzülme kışa girmeden grip ile karışmadan ne olduğunun farkına varılarak hemen müdahale edildi diye düşün olur mu?
Marinadan alırız sanırım ya . Büyük balık alıp fırına vereceğim patates soğan limon ile . Bebek ancak öyle yer zatenOhhh afiyet şifa olsun yakışıklıya ❤❤
nerden alacaksin bende haftasonu alayım 5 eylulde yasak kalkıyor
İnş yA yemeğen çocuk çok zor . Benim bebede kafa gidip geliyor bir yiyor bi yemiyor. Ayrıca aç olduğunu ifade edecek hiç bir girişimi söz konusu değilGünaydın.
Dün eşim erken çıkınca balık almış. Yemeklerim bugüne kaldı. Rahatım. Çupra almış fırında yaptım. Bebeğe de verdim ilk kez. Cok sevdi. Umarım böyle gider. Büyük kız cok nazlı yeme konusunda. Kırk takla atıyoruz yesin diye. İnşallah küçük ona benzemez.
İnş yA yemeğen çocuk çok zor . Benim bebede kafa gidip geliyor bir yiyor bi yemiyor. Ayrıca aç olduğunu ifade edecek hiç bir girişimi söz konusu değilDün eser yenenlerin videosunu izledim bebek 10 aylık kucağında oturuyor adam ağzına pizza gibi birşey götürüyor bebek o an ağzını açıyor kendine versin diye özendim resmen . Bizim ki de dün saat 16:00 zorla biraz yoğurt yedi . Akşam 19:00 oldu kavanoz maması yiyecek neyse eşim kucağında kendi ağzına et götürüyor bizimki de ağzını açıyor ona da versin diye
Canım annen nasıl oldu?Herkese günaydınlar
benim bebe dün sabah 06:00 yarım çay bardağı kavanoz maması yedi . Saat07:30 emdi uyudu . 10:30 bir yumurtadan omlet 1 tatlı kaşığı lor 1 zeytin . 13:00 emdi uyudu .15:00 sebze ve yoğurt teklif ettim yemedi . 16:00 oldu 2 yemek kaşığı yoğurt yedi . 17:00 de uyudu bilerek emzirmedim ki sorun nerede çözeyim diye . 18:45 babası 2 küp et yedirdi ağzına verdi . Bende yaptığım kavanoz mamasını yedirdim iştahla yediValla yemeyen cok zor ya. Dün tüm gün yediğüni sayayım sana. 3.5 yaşında. Sabah patatesli omlet, öğlen 3 kaşık tarhana, arada 2 dilim portakal ve akşam 5 yudum balık. Bu kadar. Ve tüm gün hoplama zıplama. Nereden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum.
Ayyyyy sıcakta çok sinirli oluyorummmmKızlar 90
Yılın en sıcak Eylül u okacakmjs saicakliklar 8-12 derece artacakmış
Sabahın bu saati bile sıcak
Bence yiyor canım ya.Bak kahvaltisini ne güzel yazdin omlet lor zeytin, yatmadan kavanoz mama aralarda yoğurt,et,sabah yarım çay bardagi filan.benim bebe dün sabah 06:00 yarım çay bardağı kavanoz maması yedi . Saat07:30 emdi uyudu . 10:30 bir yumurtadan omlet 1 tatlı kaşığı lor 1 zeytin . 13:00 emdi uyudu .15:00 sebze ve yoğurt teklif ettim yemedi . 16:00 oldu 2 yemek kaşığı yoğurt yedi . 17:00 de uyudu bilerek emzirmedim ki sorun nerede çözeyim diye . 18:45 babası 2 küp et yedirdi ağzına verdi . Bende yaptığım kavanoz mamasını yedirdim iştahla yedisorun Nerede acaba
Çok şükür daha iyi canımcımCanım annen nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?