Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hahahha

Haftasonu balık yiyeceğiz abi bebek ilk kez tadına bakacak çok heyacanlıyım

Ilk günlerki kadar hasta hissetmiyorum kendimi ama bir kaç gündür inanılmaz bir güçsüzlük halsizlik var üzerimde birde çok terliyorum. Ağrı sızı olarak sadece omuzlarımin arasındaki ağrı kaldı nefes alıp verince zorluyor biraz. Kizim daha iyi çok şükür ateşi yok ama hasta bir hali var
oda geçer inşallah. Devlet bize hic ilaç vermedi sağlık ocağı hariç kimse irtibata geçmedi bizimle. Gerek olmadida şükür. Parol haricinde birsey kuallanmadik. Kızıma d vitamini veriyorum kendimde d vitamini, c vitamini 1000 mg, ari sütü ve zerdecal kapsülü alıyorum takviye olarak sütümle geçiyordur kızıma. Cok sagol canim mesajin için

Ohhh afiyet şifa olsun yakışıklıya ❤❤
nerden alacaksin bende haftasonu alayım 5 eylulde yasak kalkıyor
Marinadan alırız sanırım ya . Büyük balık alıp fırına vereceğim patates soğan limon ile . Bebek ancak öyle yer zaten

Günaydın.
Dün eşim erken çıkınca balık almış. Yemeklerim bugüne kaldı. Rahatım. Çupra almış fırında yaptım. Bebeğe de verdim ilk kez. Cok sevdi. Umarım böyle gider. Büyük kız cok nazlı yeme konusunda. Kırk takla atıyoruz yesin diye. İnşallah küçük ona benzemez.

Günaydın kızlar. Çocuklar erken uyandı kahvaltılarını yaptırdım altlarını degistirdim benimde kahvaltı yapmam lazım ama kalkamıyorum yerimden :)) kizi uyutamadim bir türlü uykusu var halbuki. Insallah çocuklar gündüz ayni saatlerde yatar bende uyurum biraz. Yemekleri dışardan söylüyoruz 3 gündür bugün ya eşim yapar yemeği yada dışardan söyleriz yine. Dün kelle paça söylemiştik şifa olsun diye bugün tekrar yiyesim var :) Kıza bugün et haşlayıp suyuna domates çorbası yapacağım. Oğlanda içer inşallah. Günlerdir kahve içmedim sakin bir an bulursam kendime bir keyif kahvesi yapacağım

İnş yA yemeğen çocuk çok zor . Benim bebede kafa gidip geliyor bir yiyor bi yemiyor. Ayrıca aç olduğunu ifade edecek hiç bir girişimi söz konusu değil Dün eser yenenlerin videosunu izledim bebek 10 aylık kucağında oturuyor adam ağzına pizza gibi birşey götürüyor bebek o an ağzını açıyor kendine versin diye özendim resmen . Bizim ki de dün saat 16:00 zorla biraz yoğurt yedi . Akşam 19:00 oldu kavanoz maması yiyecek neyse eşim kucağında kendi ağzına et götürüyor bizimki de ağzını açıyor ona da versin diye

Valla yemeyen cok zor ya. Dün tüm gün yediğüni sayayım sana. 3.5 yaşında. Sabah patatesli omlet, öğlen 3 kaşık tarhana, arada 2 dilim portakal ve akşam 5 yudum balık. Bu kadar. Ve tüm gün hoplama zıplama. Nereden buluyor bu enerjiyi bilmiyorum.

Eşim nöbetçi yarın akşama gelecek . Süt ısıttım içtik o ara abi bebeğe tarhana pişirdim , bu akşam ve yarın sabah için kavanoz mamalarını yaptım buzdolabına kaldırdım . Emzirdim uyuttum . Beşiğinin örtülerini söktüm makinaya attım gece nevresimini değişip odayı temizleyip onları da takayım. Alışveriş listesi oluşturdum . Yemek menülerini belirledim haftaya için . Pazartesi eşim izin için dilekçe yazacak şube müdür de arz edecek . Maddi manevi planlarımı izne gidecek gibi yapıyorum . Yatak odasının perdesini makinaya atar asarım . Gece bebek uyuyunca da acele etmeden sakin sakin dolaplarımı temizler o odanın da işini bitiririm. Geriye sadece mutfak ve salon kalmış oluyor . Salonu cumartesi mutfağı salı halledeceğim. İzne gidiyor olursak ta cuma günü gece gideceğiz öğleden sonrada halıları halı yıkamaya veririm ay sonu teslim alırım . Bebek emeklediği için halısız olmaz izni değerlerdirmiş olurum

Günaydın kızlar
Kış çok uzun sıcaklıklar böyle devam etsin ben mutlu oldum açıkçası
Balkon camlarımı bitirdim benim için en zor işlerden biri bitti bugünkü planım üst katı süpürüp silmek toz almak orayı kullanmıyoruz pek kirlenmiyor.alt katta da mutfagı temizlemek
Dün sıfır harcama

benim bebe dün sabah 06:00 yarım çay bardağı kavanoz maması yedi . Saat07:30 emdi uyudu . 10:30 bir yumurtadan omlet 1 tatlı kaşığı lor 1 zeytin . 13:00 emdi uyudu .15:00 sebze ve yoğurt teklif ettim yemedi . 16:00 oldu 2 yemek kaşığı yoğurt yedi . 17:00 de uyudu bilerek emzirmedim ki sorun nerede çözeyim diye . 18:45 babası 2 küp et yedirdi ağzına verdi . Bende yaptığım kavanoz mamasını yedirdim iştahla yedi sorun Nerede acaba

Bence yiyor canım ya.Bak kahvaltisini ne güzel yazdin omlet lor zeytin, yatmadan kavanoz mama aralarda yoğurt,et,sabah yarım çay bardagi filan.
Bizim kız 10,5 aylık ve bu kadar yemiyor.Normalde yediği azar porsiyonlardan 3 ogundu.10 gündür tek akşamları besleniyor.Oda tarhana ve yoğurt sadece..Cildirmaya ramak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…