- 12 Temmuz 2006
- 4.934
- 9.492
- 683
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.561
benim bebe dün sabah 06:00 yarım çay bardağı kavanoz maması yedi . Saat07:30 emdi uyudu . 10:30 bir yumurtadan omlet 1 tatlı kaşığı lor 1 zeytin . 13:00 emdi uyudu .15:00 sebze ve yoğurt teklif ettim yemedi . 16:00 oldu 2 yemek kaşığı yoğurt yedi . 17:00 de uyudu bilerek emzirmedim ki sorun nerede çözeyim diye . 18:45 babası 2 küp et yedirdi ağzına verdi . Bende yaptığım kavanoz mamasını yedirdim iştahla yedisorun Nerede acaba
Ahhh işte 1 gün böyle yiyor 3 gün hiç yemiyor sorun o zatenBence yiyor canım ya.Bak kahvaltisini ne güzel yazdin omlet lor zeytin, yatmadan kavanoz mama aralarda yoğurt,et,sabah yarım çay bardagi filan.
Bizim kız 10,5 aylık ve bu kadar yemiyor.Normalde yediği azar porsiyonlardan 3 ogundu.10 gündür tek akşamları besleniyor.Oda tarhana ve yoğurt sadece..Cildirmaya ramak kaldı
Bizde öyleyiz.10-11 gün oldu ve yok yani.Kasigi görünce kitliyor ağzını.Onune koyuyorum bir tane ağzına belki aliyor geri kalani hep yer.Yiprandim ya..Eşime kalsa kasıyorum rahat olayim,yemezse yemesin.Ama öyle olmuyor işte.Cok iyi biliyorum ki ac.2 hafta oncesine kadar düzgün beslenirdi..Of ya..Hiçbir şeye moral ve enerjim kalmadıAhhh işte 1 gün böyle yiyor 3 gün hiç yemiyor sorun o zaten
Bende sıcak ve açken cok sınırlı oluyorumAyyyyy sıcakta çok sinirli oluyorummmm
Yaşları da var umarım kolay atlatırlar askeriye de vakalar cokmus bugün asker eşi bi ogretmenimiz anlatiyorduBinali Yıldırım ve eşi pozitifmiş aaaa
Neden korktuğumu anlıyor musun işte bu yüzdenBende sıcak ve açken cok sınırlı oluyorum
Yaşları da var umarım kolay atlatırlar askeriye de vakalar cokmus bugün asker eşi bi ogretmenimiz anlatiyordu
abim almıştı gayet memnun kıymasını kendi çekiyorBende kışlık koridor halısı alacağım.
Kiyma makinası almak istiyorum.
Evinde kıyma makinası kullanan var mi
Haklısın kaç yüz kişi aynı ortamda yakın temasNeden korktuğumu anlıyor musun işte bu yüzdenbak eşim bugün nöbetçi mecbur yemekte yiyecek askerlerin iştimasını da alacak mecburuz
Hangi marka canimabim almıştı gayet memnun kıymasını kendi çekiyor
abime sordum canımHangi marka canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?