Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yiyor ayol bebe. Rahat olsun için. Midesi ufacık onun o yüzden porsiyon küçük :)

Benim de canim balik istiyor ama esim 10 gun bekleyelim once buzhane piyasaya suruldu suruldu diyor hakli denuz kiyisi yoksa balik daha gelmez

Ahhh işte 1 gün böyle yiyor 3 gün hiç yemiyor sorun o zaten

Manavdan süt soğan patates muz salatalık biber sipariş verdim 24 TL tuttu . Sütü kaynattım yoğurt olacak bebeğe . Yatak odasının perdeler asıldı dik süpürge ile dolaştım . Yarım yamalak vileda yaptım gelenleri yerleştirdim avizeyi kapıyı dolabın üzerini sildim . Siyahları yıkadım bir bardak sütlü kahve aldım bebeği uyutuyorum. Öğleden sonrada markete ineceğiz hava alsın biraz birde eksikleri alayım haftasonuna kalsın istemiyorum.

Ahhh işte 1 gün böyle yiyor 3 gün hiç yemiyor sorun o zaten
Bizde öyleyiz.10-11 gün oldu ve yok yani.Kasigi görünce kitliyor ağzını.Onune koyuyorum bir tane ağzına belki aliyor geri kalani hep yer.Yiprandim ya..Eşime kalsa kasıyorum rahat olayim,yemezse yemesin.Ama öyle olmuyor işte.Cok iyi biliyorum ki ac.2 hafta oncesine kadar düzgün beslenirdi..Of ya..Hiçbir şeye moral ve enerjim kalmadı

Gün harcamasi lahmacun olucak akşam yemege.İcecekte alınır.70-80 gider sanirim.Yemek yapmaya enerjim,yemeye moralim yok.Uyumak istiyorum onu da yapamıyorum

Bende sıcak ve açken cok sınırlı oluyorum

Yaşları da var umarım kolay atlatırlar askeriye de vakalar cokmus bugün asker eşi bi ogretmenimiz anlatiyordu
Neden korktuğumu anlıyor musun işte bu yüzden bak eşim bugün nöbetçi mecbur yemekte yiyecek askerlerin iştimasını da alacak mecburuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…